Şimdi Ara

Kurumsal Hediye Alternatifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şirketler tarafından tercih edilebilen pek çok hediye seçenekleri mevcuttur. Şirketlere özel hediye tercihi yapmak için ilk olarak hitap edeceğiniz topluluk son derece önemlidir. Pek çok şirket, müşterilerine karşı jest yapmak amacı ile üzerinde şirketlerinin logosunun basılı olduğu kurumsal hediyeler hazırlatmaktadır. Bu hediyeleri gelen müşteri ve misafirlerine de sunarak hem zihinde kalabilmeyi hem de müşterilerin ve misafirlerin kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaktadırlar. Müşteri ve misafirlere sunulan hediyeler çoğunlukla kullanılabilir ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünler bazen bir saat, bazen de bir kupa olabilmektedir. Şirketler için özel olarak hazırlanan kurumsal hediyeler, çok farklı ürün gruplarından oluşmaktadır.


    En sık olarak tercih edilen ürün skalası kurumsal hediye kutuları olarak hazırlanan ürünlerdir. Bu kurumsal hediye çeşitleri günlük hayatta kullanılabilir ürünlerden tercih edilmektedir. Gelen müşterilere verilen promosyon hediyeler de şirketinizin zihinde kalıcılığını arttıracaktır. Şirketinizin akılda kalıcılığını arttırmak için müşterilerinizin günlük hayatında severek kullanabileceği ürünler özel olarak seçilip hazırlanmaktadır.


    En Sık Tercih Edilen Kurumsal Hediye Alternatifleri


    Kurumsal hediye alternatifleri çoğunlukla şirketin logosunun basılı olduğu kişisel ürünler ve dekoratif ürünlerden oluşmaktadır. Kişisel kullanıma uygun olan ve kişiye özel kurumsal hediye kutuları, kupa, kalem, kahve, çikolata, anahtarlık, çakmak gibi birbirinden farklı ürünlerden oluşturulabilmektedir. Kurumsal hediye çeşitleri üzerinden tercih edilen ürünler özel logo ve yazı baskısı yapılarak istenilen sayıda hazırlanmaktadır. Şirketlerin en sık hediye dağıttığı zaman yeni yıldır. Yılbaşı için özel olarak dizayn edilen yeni yıl kurumsal hediye seçeneklerinden ürünler istenilen şekilde seçilir ve müşterilere ya da şirket çalışanlarına hediye edilmek üzere hazırlanır. Kurumsal hediyeler promosyon amaçlı dağıtılmak istendiğinde, hediyelerin üzerine şirket logosu, sloganı ve iletişim bilgileri de yer alabilmektedir.


    Sizler de ekip arkadaşlarınızı, çalışanlarınızı mutlu etmek, onları motive etmek istiyorsanız birbirinden farklı kurumsal hediye kutularına göz atabilirsiniz. Çalışanlarınıza hediye edeceğiniz bir hediye, iş performanslarını arttırır ve işlerine bağlılığını sağlar. Boxlab, sizler için özel olarak hazırlanan çeşitli hediye kutuları ile çalışanlarınızı mutlu etmek adına her zaman yanınızdadır. Bizimle iletişime geçerek hediyeler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.