Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİNİ SEVENLER VS SEVMEYENLER :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. önyargılısın. Çünkü adam gibi izlemediğin bir dizi için bu kadar sert yorumlarda bulunmuşsun.
    2.'si de evet bir beynin var, ama kullanmayı iyi beceremiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Ya beyler ben bu kurtlar vadisi dizisini izleyenler üzerinde bi önyargım var hepsini hayatında kaliteli dizi görmemiş bi iki artist tip görünce gaza gelen beyni fazla gelişmemiş insanlar olarak görüyorum sizce ben mi çok ön yargılı ve beyinsizim yoksa haklı mıyım????

herhangibir insanın sana hakaret etmeye hakkı olmadığı gibi seninde başka birine hakaret etmeye hakkın yok.. sen kim oluyorsunda binlerce türk insanına beyini az gelişmiş diyorsun kendine gel..

ya ne hakareti ortalığı karıştırma hemen sadece fikrim bu işte

bence sen beyinsizsin..

( sorunu yanıtladım hakaret etmedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 9 Aralık 2005, 21:27:46 >

• Racon kısmı için izleyen çoluk çocuk kesimi idi. Ben de sevmiyordum onların izlemesini. Ama şu son 20-30 bölümdür racon olayları olmadığı ve diziyi izlemek bir beyin ve düşünme gücü gerektirdiği için çoluk çocuk tayfası sevmez oldu. O yüzden böyle arada bir topicler açıp dizi iyice bozuldu diye feryat ediyorlar. Çünkü onlar düşünmeyi sevmeyen tipler. Ama düşünen insanlar için de gerçekten güzel ve seyir zevki olan bir dizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

1. önyargılısın. Çünkü adam gibi izlemediğin bir dizi için bu kadar sert yorumlarda bulunmuşsun.
    2.'si de evet bir beynin var, ama kullanmayı iyi beceremiyorsun.

herkes önyargılıdır
    ben o dizinin ilk bölümünü izledim daha hiç bişeyinden haberim yoktu düşün işte ozaman izlemeye değmez buldum sonrada bi kaç bölümünü izledim ve izlenmeye değer bişey göremedim tam bir serseri filmi
    içinde terörist gangıster ve mafya babası olan üstelikte bunları iyi insan gösteren bir şeyden nefret etmek beyinsizlikse beyinle beyinsizlik yer değişti demektir
    zaten zamanın insanları nın zavallı beyinllertinde artık kötüler iyi iyler kötü hırsızlar dürüst dürüstler hırsız

kurtlar vadisi adi bir yapımdır

• 1)önyargılıyım doğru einstein ne demiş atomu bile parçaladık ama insanlar üzerindeki ön yargıyı kaldıramadık ve bu diziye karşı değişeceğimi de sanmıyorum

2)bu dizinin oynadığı saatte eskilerin mavi ay'ınıda koysalar tüm herkes kurtlar vadisine bakarken ben mavi ay'a bakacağıma göre ki bunu benden başka az sayıda insan yapıcaktır kendimle ve ön yargımla ve bazılarına göre beyinsizliğimle gurur duyuyorum kurtlar vadisine
  • Farkındamısınız bu manasız dizi çıktığından beri her sokakta o karakterler dolaşıo
    kabullenmemiz lazım Türkiyede herkez her şeyi abartıo
    Adam gibi sadece diziyi izleyenler olsa
  • Tuttrumuşsun bir Mavi Ay sanki biz bilmiyoruz o diziyi de tek sen biliyorsun. Ben de kaliteli dizi deyince cnbc-e'den örnekler vereceksin sandım. İzleyenler hep kro izlemeyenler de hep entel mi yani bu diziyi? Saçma bir yorumda bulunmuşsun.
  • ne diyosun sen dostum ben şimdi izlemeyenlere entel izleyenlere kro mu dedim nie durup dururken böyle bişi söyledin anlamadım yoksa kendini kro olarak mı görüyosun hem sana mavi ay dizisini bilmiyosunda demedim başka bişi bilmiyon diyon ben sadece bir iki örnek verdim o da onlardan biriydi şimdi saçma yorumu ben mi yaptım yani sen mi????
  • iyi ozaman pireye kızıp yorgan yakalım..
    evet şunu kabul ediyorum , çakır diziden ayrılınca cenaze namazı kılanlarda akıl yok fakat bu o dizinin kötü olduğunu göstermez banane kardeşim liseli gençlerin polata özenmesinden bu benim suçummu yoksa senaristlerin suçumu? iyi ozaman 1970 lerde Godfather filmi tüm dünyay kasıp kavurdu ülkemizdede büyük yankı gördü ozamanda alpacino ya carleone ailesine özenenler oldu ne yapalım dünyanın en iyi filmi olarak kabul edilen bir sanat eserini yasaklayalımmı?

kurtlar vadisi bana göre türkiye tarihinin en mukemmel yapımıdır.. ben çakırın gıyabında namaz kılanlara cerrahpaşalı rolünde oynayan adamı sokakta dövmelerine bakmam yapıtın kalitesine bakarım.
    ben sizin neden diziyi sevmediğinizi söyleyim.. "o izliyorsa ben izlemem kardeşim" mantığıyla hareket ediyorsunuz ve kendinizi çok büyük , medeni , kültürlü birisiymişsiniz gibi görüyorsunuz.. yani X kişi kaportacı elinden sigara düşmüyor ortaokul terk ve kurtlar vadisi ni izliyor.. ee tabi siz bunu görünce gururunuza yediremiyorsunuz ve dizi kötü oluyor

• Abi sen zaten konuyu aşmışsın Ön yargılı olmak zaten iyi bir şey değil. Ben kurtlar vadisi hastasıyım diziyi neden çok sevdiğime gelince (burası önemli) Bende bir hastalık mı bilmiyorum ama çok çabuk fena komplo teorisi kuruyorum bu sayede kurtlar vadisinde bir şey olmadan önce kafamda yüzlerce olayın planını kurruyorum bu kurduklarımın çogu her zaman çıkıyo bende bağlanıyorum diziye. bazen çıkmıyo ama çıkmadığı bölümler daha güzel oluyo.

Bide var ot gibi izleyenler... Anlamadan aaaa adam vuruyo bak bak kafalarına sıkıyo bak bak diye izleyen adamlar var yok değil yani.

quote:

Her zaman Coca Cola

Ne demek istediğini bize anlatsana sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 9 Aralık 2005, 20:46:10 >
  • arkadaş onı seviyo onu örnek vermiş

o kadar ileri gitmeye bile gerek yok kanal 7 deki inadım inat gibi basit bi produksiyon bile kurtlar vadisine bin basar bırak mavi ayı

herkes aynı olmayabilir ama geneli böyle onları bi halt belliyorlar onun gibi tavırlar filan birbirine memati klakabları takmalar neler isimleride bi gıcıkki nerden buldularsa

bi ara bizim okulda bir ipne vardı oda zamanın dizisinden etkilenmiş kendini mırzalioğlu sanıyodu
    resmen karaktersişzlik
  • quote:

Ya beyler ben bu kurtlar vadisi dizisini izleyenler üzerinde bi önyargım var hepsini hayatında kaliteli dizi görmemiş bi iki artist tip görünce gaza gelen beyni fazla gelişmemiş insanlar olarak görüyorum sizce ben mi çok ön yargılı ve beyinsizim yoksa haklı mıyım????

ARKADAŞIM SEN ÇOK MU ŞEY BİLİYORSUN. BİRKERE BİLE İZLEMEMİŞSİN BU DİZİYİ VE BENCE İZLEMEDİĞİN İÇİN SEN KALİTELİ DİZİ GÖRMEMİŞSİN. BU DİZİDE KAÇ TANE TANINMIŞ VARKİ......
    EĞER DÜNYANIN GERÇEKLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSAN BU DİZİYİ İZLE DERİM AMA SENİN İÇİN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ BU DÜŞÜNCENDEN DOLAYI SENİ KINIYORUM
    AYICA BÜTÜN BÖYLE DÜŞÜNÜNLERİDE
    BU DİZİDEKİ OLAYLARI SAÇMA VE ANLAMSIZ GERÇEK DIŞI OLARAK GÖRENLERİDE
    BAKIN GÜNÜMÜZDE ILLUMİNATİ ÖRGÜTÜ VAR VE KURTLAR VADİSİ BUNU ANLATIYOR
    KURTLAR VADİSİ'Nİ İZLEMEDEN ELEŞTİRİ YAPANLARA VERMİŞ OLDUĞU KANALIN ABUK SABUK REKLAM TELAŞI YÜZÜNDEN DİYİZ YERDEN YERE VURANLARA
    AMA REKLAMLARA DEĞİLDE DİZİNİN AKIŞINA KURGUSUNA BAKANLARA İSE UMARIM DERDİMİ ANLATMIŞIMDIR.

• Önyargısında inat eden bir insandan ne beklenir. _ESTUSH_ hiç olmazsa filmi izlemiş de beğenmemiş. Geçerli bir nedeni var.

Ama tolga çok komik.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

herhangibir insanın sana hakaret etmeye hakkı olmadığı gibi seninde başka birine hakaret etmeye hakkın yok.. sen kim oluyorsunda binlerce türk insanına beyini az gelişmiş diyorsun kendine gel..

ya ne hakareti ortalığı karıştırma hemen sadece fikrim bu işte

FİKRİNDE OLSA BUNU BAŞKA BİR USLUPLA YAPMAN LAZIM DI YAZINI OKUDUM SİGORTAM ATTI KÖTÜ BİRŞEY YAZMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM KENDİMİ.

• Ben bu kurtlar vadesini nedense bi türlü sevemedim..Sevmiyorum kardeşim zorla mı ?
    Hele Polat Alemdar... Bi dokunsan adam gülmekten yarılacak sanki.. Bu adamda karizmanın K sı yok nasıl olur da baş rol oynatırlar anlayamadım..

Polat Alemdaraa

• quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

quote:

ARKADAŞIM SEN ÇOK MU ŞEY BİLİYORSUN. BİRKERE BİLE İZLEMEMİŞSİN BU DİZİYİ VE BENCE İZLEMEDİĞİN İÇİN SEN KALİTELİ DİZİ GÖRMEMİŞSİN. BU DİZİDE KAÇ TANE TANINMIŞ VARKİ......
    EĞER DÜNYANIN GERÇEKLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSAN BU DİZİYİ İZLE DERİM AMA SENİN İÇİN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ BU DÜŞÜNCENDEN DOLAYI SENİ KINIYORUM
    AYICA BÜTÜN BÖYLE DÜŞÜNÜNLERİDE
    BU DİZİDEKİ OLAYLARI SAÇMA VE ANLAMSIZ GERÇEK DIŞI OLARAK GÖRENLERİDE
    BAKIN GÜNÜMÜZDE ILLUMİNATİ ÖRGÜTÜ VAR VE KURTLAR VADİSİ BUNU ANLATIYOR
    KURTLAR VADİSİ'Nİ İZLEMEDEN ELEŞTİRİ YAPANLARA VERMİŞ OLDUĞU KANALIN ABUK SABUK REKLAM TELAŞI YÜZÜNDEN DİYİZ YERDEN YERE VURANLARA
    AMA REKLAMLARA DEĞİLDE DİZİNİN AKIŞINA KURGUSUNA BAKANLARA İSE UMARIM DERDİMİ ANLATMIŞIMDIR.

Abi sana ++++10 sonuna istediğin kadar sıfır ekle banka hesabımdan çek..

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Abi sen zaten konuyu aşmışsın Ön yargılı olmak zaten iyi bir şey değil. Ben kurtlar vadisi hastasıyım diziyi neden çok sevdiğime gelince (burası önemli) Bende bir hastalık mı bilmiyorum ama çok çabuk fena komplo teorisi kuruyorum bu sayede kurtlar vadisinde bir şey olmadan önce kafamda yüzlerce olayın planını kurruyorum bu kurduklarımın çogu her zaman çıkıyo bende bağlanıyorum diziye. bazen çıkmıyo ama çıkmadığı bölümler daha güzel oluyo.

Bide var ot gibi izleyenler... Anlamadan aaaa adam vuruyo bak bak kafalarına sıkıyo bak bak diye izleyen adamlar var yok değil yani.

quote:

Her zaman Coca Cola

Ne demek istediğini bize anlatsana sen...

işte adamım bende senin gibi birini bekliyodum bakın işte bi diziden ne kadar etkilenmiş birini görüyosunuz sen eminim o cenaze namazında da varsındır

ayrıca imzamda her zaman coca cola yazıyor mahsuru mu var

• BU ARADA ÇAKIR ÖLÜNCE BİLMEDEN VEYA BİLEREK DİZİYİ KÜÇÜK DÜŞÜRENLERE DE BU DEDİKLERİNİ ONLAR İÇİN SÖYLEDİYSEN HAKLISIN AMA TÜM İZLEYENLERE SÖYLÜYORSAN YANLIŞIN VAR BENCE.
  • tolga 0624

imzana

• İyi oku okuduğunu anla anladığını süz sonra cevap yaz. İşte ++++++ Kurtlar Vadisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.