Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİNDEKİ İSKENDER BÜYÜK, VELİ KÜÇÜK MÜ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadın ve çocukları suç işlemeye teşvik edenler sütten çıkmış ak kaşık. Milletin malları dağıtılırken polisin ses çıkarması mı suç oldu?
    Ölen çocuğun kafasında küçük ebatta bir eziklik tespit edilmiş. Yani taş gelmiş. Dün çocuklara muz şeker ayakkabı dağıtan polis bugün onları ezecek mi?

Çocuk ve kadınları toplumsal olaylarda öne sürmek kalleşlik değil de nedir?
  • Aciz kalmışlığın ve kahhpeliğin göstergesidir...

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Çocuk ve kadınları toplumsal olaylarda öne sürmek kalleşlik değil de nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: --realx--

bu dizinin hala insanlara gercekleri anlattıgına inananlar mi var.

allah akıl versin ne diyelim.

Allah sana akıl fikir versin. Sen git kadın programları magazin falan izle. onlar ülke gerçekleri

+1

• Kurtlar Vadisinde en çok ZAFER (MUZAFFER) 'i tuttum.

Geçmiş bölümlerde rol-senaryo icabı öldürülen esski asker ZAFER vardı ya.

Adam tip olarak ta bıyık olarak ta tam anlamıyla (ZAFER) DANIŞTAY SALDIRISINDA ADI GEÇEN YÜZZBAŞI MUZAFFER TEKİN'e çok benziyor.
    Biraz kilo farkı var o kadar...

quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

Veli Küçük rolünü oynayacak adamı seçerken kriter olarak HEYBETE de bakmışlar, aslına sadık kalmışlar.

Yıllardır ortada gözükmeyip bir anda gündeme çeteleşme ve danıştay saldırıları ile BOMBA gibi düşen VELİ KÜÇÜK boylarında bir adam koymuşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

onu bunu geçin de öyle birkaç bölümdür iskender büyük diye diye vurguluyorsun adamı, bari şöyle heybetli falan bir adam koysalardı

• @ilidan sence bunları burada konusmak için uygun bir ortam mı?

beniim kadın programı izlediğimi iddaa edenler bakıyorum bütün program isimlerini teker teker saymıslar

konuyu acan şahısta banlanmıs

şansımızı zorlamanın anlamı var mı?

msn adresini ver sabaha kadar konusur tartısırz.

quote:

Esasında Kurtlar Vadisi biraz da imzanızdaki HALKEVLERİ konusuna el atmalı.

Buralardan geçen insanlar iyisiyle kötüsüyle iyi ayırt edilmeli tabi. Elma ile armut aynı kefeye konmamalı. Fikirlerini demokratik ortamda tartışanlara, yasal olan her türlü kanalı kullananlara bir sözüm yok tabi ki... Saygım var.

Ancak eskinin ağır sol düşünceli, Rus sempatizanı, sermaye düşmanı bölücü abileri de unutulmamalı. Onlar yasal zeminden kayarak ne yazık ki olmayacak hayallerin peşlerine düştüler. Hayal kurmak güzeldir ama hayallere ulaşmanın sağlıklı yolları da var.

Bu düşüncelere sahip insanların kurdukları PK.K, DHKP-C, TiK.KO, DEV-SOL gibi sol tabanlı örgütler iyi işlenmeli. Neden böyle yaptılar, neden dağa çıktılar, amaçları neydi, ne hayaller kurdular, nelere ulaştılar.

Az önce kapattırdığınız bir konuda, "PK.K gösterisinde polis panzeri altında kalmış 16 yaşında bir çocuk(!)" haberinin medya tarafından yanlış lanse edildiğini savundunuz. Buna da saygım var ama medyayı eleştirme adına POLİS 'in karalanmasına hiç kimse göz yumamazdı, o yüzden o konuda hiç olumlu tepki alamadınız, görüşlerinize katılan bulamadınız kardeş.

quote:

bu dizinin hala insanlara gercekleri anlattıgına inananlar mi var.

allah akıl versin ne diyelim.

• Kadın programı izlediğinizi idda edenler burda yoklar.
    Atışmakla bir şey kazanılmaz ama mesajınızı görürlerse yine cevap yazabilirler.

Ayrıca bu konu başlığında yazana bakmanızı tavsiye ederim. Ortam tam bu ortam... KURTLAR VADİSİ diyor bakın orada.

EDIT: Konu sahibinin BAN yemiş olması haberi değiştirmez.
    Burada sadece kurguya dayanan ve güncel konuları işlemeye çalışan bir diziden bahsediyoruz.
    Bu haber kaynağına saldıranlar da olacaktır, belki ben de saldırabilirdim. Ama doğruya doğru...
    quote:

@ilidan sence bunları burada konusmak için uygun bir ortam mı?

beniim kadın programı izlediğimi iddaa edenler bakıyorum bütün program isimlerini teker teker saymıslar

konuyu acan şahısta banlanmıs

şansımızı zorlamanın anlamı var mı?

msn adresini ver sabaha kadar konusur tartısırz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 18 Şubat 2008; 13:11:57 >

• Tamam ülke gerçeklerini anlatıyorda
    Türkiye'yi sadece Polat Alemdar'ın kurtarması biraz saçma değilmi?
  • @ilidan

birincisi halkevleri kamusal yarara calısan dernekler statüsündedir tıpkı add gibi.

saydıgın örgütlerlede herhangi bir organik yada inorganik bir bag bulunmamaktadır.

rus sempatizanı ne demek ?

ruslara özel ilgimiz mi var anlamına geliyor?

hayır
    yakınlık aynı fikri savundugumuzdan ibaret (ti)

bir insan neden sermaye düşmanı olur?

o sermayenin kanını emdiğini emegini sömürdügünü düşünürüsen sermaye düşmanı olursun.

hayal dediğin şey toplumun dinamiklerindir.

sen fatsayı bilirimisin 80 de fatsa istedi ve kısa bir süre komunal hayata gecildi taki darbeye kadar

tekrar hatırlatıyorum bu konu buraya ait degil istersen baska bir platformda konusalım.

ayrıca cebini bu ülke için derin hizmet yaptık diyerek dolduranların bu ülkeye zerre kadar faydası dokunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --realx-- -- 18 Şubat 2008; 13:20:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

onu bunu geçin de öyle birkaç bölümdür iskender büyük diye diye vurguluyorsun adamı, bari şöyle heybetli falan bir adam koysalardı

ata demirer mesela
  • çekiç oraklı flamalarla meydanlara dökülen kim acaba? Çekiç-Orak bana Rusya ve sosyalizmi hatırlattı nedense.

Çekiç orak deyince aklına Ammerika, İsraill, İran gelen var mı acaba?

Halkevleri yasal bir zemindir tabi ki. Ona sözümüz yok. Zaten ben de iyice irdelenmeli diyorum. Kim yasal olarak sol tabanlı mücadeleye devam ediyor, kim buralardan ayrılıp "bu işler fikirle değil silahla olur" diyor. Kimisi bu zeminde durmaya devam eder, kimisi de radikal çıkar ve yasallıkla çözülmez bu işler deyip dağlara çıkar, ona bir sözümüz yok. Dağa çıkar, Ruslar güzel güzel destek verir, keleşler, BİXİ ler, rus RPG roket atarlar ve harra RUSYA PASAPORTU sağlar. Yeri gelir aynı örgütü İssrail de kullanır, yeri gelir Ammerrika da kullanır. PARA İLE ÇALIŞAN HAİNLER HERKESİN ALTINA YATAR.

İmzanızdaki videoya bakmadan edemedim, bak o da güzel... Yasal zeminde fikrini savunanlara kimsenin sözü yok.

Zamanında, yüce önderimiz ATATÜRK vefat ettikten sonra tahta geçen İsmet İNÖNÜ nün RUS MANDASINI istediğini düşünmeden edemeyeceğim...

quote:

@ilidan

birincisi halkevleri kamusal yarara calısan dernekler statüsündedir tıpkı add gibi.

saydıgın örgütlerlede herhangi bir organik yada inorganik bir bag bulunmamaktadır.

hayır

o sermayenin kanını emdiğini emegini sömürdügünü düşünürüsen sermaye düşmanı olursun.

sen fatsayı bilirimisin 80 de fatsa istedi ve kısa bir süre komunal hayata gecildi taki darbeye kadar

tekrar hatırlatıyorum bu konu buraya ait degil istersen baska bir platformda konusalım.

ayrıca cebini bu ülke için derin hizmet yaptık diyerek dolduranların bu ülkeye zerre kadar faydası dokunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 18 Şubat 2008; 13:48:00 >

• cekic oraktan baslıyalım sayın kardesim

orak işci sinifini cekic ise devletin gücünü simgeler

ruslarla falan bu işin alakası yok

ayrıca sen daha iyi bilirisin 80 lerde ortaya cıkan mao cular cin sevdalısımıydı.

peki ya arnavutcular

esas olan fikirlerdir bunu kavra

Atatürkle lenin emperyalizme karsı mucadelelerinde aynı safhada yer aldılar

ruslarda kaybetti bizde kazanan emperyalizm oldu.

marxsist fikirleri beyenmiyorsan sana kucak dolusu kapital hayatlar hediye ediyorum

quote:

çekiç oraklı flamalarla meydanlara dökülen kim acaba? Çekiç-Orak bana Rusya ve sosyalizmi hatırlattı nedense.

Çekiç orak deyince aklına Ammerika, İsraill, İran gelen var mı acaba?

Halkevleri yasal bir zemindir tabi ki. Ona sözümüz yok. Zaten ben de iyice irdelenmeli diyorum. Kim yasal olarak sol tabanlı mücadeleye devam ediyor, kim buralardan ayrılıp "bu işler fikirle değil silahla olur" diyor. Kimisi bu zeminde durmaya devam eder, kimisi de radikal çıkar ve yasallıkla çözülmez bu işler deyip dağlara çıkar, ona bir sözümüz yok. Dağa çıkar, Ruslar güzel güzel destek verir, keleşler, BİXİ ler, rus RPG roket atarlar ve harra RUSYA PASAPORTU sağlar. Yeri gelir aynı örgütü İssrail de kullanır, yeri gelir Ammerrika da kullanır. PARA İLE ÇALIŞAN HAİNLER HERKESİN ALTINA YATAR.

İmzanızdaki videoya bakmadan edemedim, bak o da güzel... Yasal zeminde fikrini savunanlara kimsenin sözü yok.

Zamanında, yüce önderimiz ATATÜRK vefat ettikten sonra tahta geçen İsmet İNÖNÜ nün RUS MANDASINI istediğini düşünmeden edemeyeceğim...

quote:

@ilidan

hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --realx-- -- 18 Şubat 2008; 14:12:58 >

• Teşekkür ediyorum. Herkes tercih ettiği yaşıyor be kardeş... Herkesin fikirlerine saygımız var, her vatandaşımızı seviyoruz.
    Yasal platformda kaldığı sürece.

Rusya-Sovyet kavramları karıştı biraz, her ikisi de aynı gibi ama özür...Bundan 20 sene önceki ağır solcu amcalarımızın "Çekiç-orak-sosyalizm-communist Sovyetler" sevdalarınız bilmeyenimiz yoktur. Ancak ne zaman ki sosyalizm milleti kesmedi ve Sovyetler dağıldı gitti, ondan sonra da ağır abilerimiz Sovyetlerden ümidi kestiler zaten.

Hatta meşhur RUS kökenli amcalarımız Ammerrikanın başarılı çalışmaları sonucu bir anda KAPiTAL in büyüsüne kapıldılar ve memleketlerini satmaya başladılar. Herkes tarafından bilinen eski assker ABROMOVİÇ 'in 20 vagonluk petrol-silah taşıyan treni komple sattığını duymayan yoktur herhalde... Sonra da gidip kara paralarıyla ÇELSİ FUTBOL TAKIMINI satın almıştı galiba... Bu gibi örnekler çoğaldıkça ve Sovyetler tarihten silinince bizim ağır abilerimiz de söylemlerini değiştirmeye başladılar, AMA SOSYALiZM SiMGESi ÇEKİÇ-ORAK HİÇ DEĞİŞMEDİ.

ÇEKİÇ-ORAK 'la yatıp kalkan ULUSAL TV sahibi diyelim " Doğu Derinçek " bile yıllarca güzel güzel hizzmet etti. Çekiç-orağa hep bağlı kaldı, bağlı kaldığı için de bir ara Ammerrika ile iş birliği yaptığı basında sıkça yer aldı, APO ile dağda fotoğraflar, bir ara da bizim üst düzey derinn paşalarımıza hizzmet etti. Son zamanlarda da ULUSALCI oldu. Hizmetlerinin karşılığını da hep $$$ olarak almıştır umarım. Çalışanın hakkını vermek lazım kardeş. Emeğe saygı...

quote:

cekic oraktan baslıyalım sayın kardesim

orak işci sinifini cekic iş devletin gücünü simgeler

ayrıca sen daha iyi bilirisin 80 lerde ortaya cıkan mao cular cin sevdalısımıydı.

marxsist fikirleri beyenmiyorsan sana kucak dolusu kapital hayatlar hediye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 18 Şubat 2008; 14:21:13 >

• elbette sayın dogu perincek bir benim benim altıma yatmadı

su rus edebiyatı gercekten sıktı.

ruslardan sadece lenine saygım var.

sovyetlerin dagılmasının nedeni rusların kesip kesmemesi degil amerikanın üzerlerinde olusturdugu siyasal ve psikolojik savastır.uzantıları cıa basarı operasyonlarıyla büyüyen baskı gorbacovda patladı.ki biz buna soguk savas diyoruz.
    komunizmle mucadele derneklerinin finansmanını amerikalıların yaptıklarını biliyormusun.
    taşoron gücünüde vatanı cok sevenlerin yaptıklarını
    hani sarkık bıyıklılar
    hani estimi mangalda kül bırakmayanlar
    tabi bu bahsettiğim 80 ler ne sen ne ben yoktuk..
    yani en azından ben yoktum:D
    bizler toplum dinamikleriyle harekete geceriz halk ister biz ön safa geceriz

meraklanma o halk fabrikalarda 400 liraya cok calısmaz.

sömürüle sömürüle uyanacaklardır elbet.

yada calısıyoruz biz uyandıracagız onları

esal olan eşit özgür demokratik sosyal bir toplum.

quote:

Teşekkür ediyorum. Herkes tercih ettiği yaşıyor be kardeş... Herkesin fikirlerine saygımız var, her vatandaşımızı seviyoruz.
    Yasal platformda kaldığı sürece.

Rusya-Sovyet kavramları karıştı biraz, her ikisi de aynı gibi ama özür...Bundan 20 sene önceki ağır solcu amcalarımızın "Çekiç-orak-sosyalizm-communist Sovyetler" sevdalarınız bilmeyenimiz yoktur. Ancak ne zaman ki sosyalizm milleti kesmedi ve Sovyetler dağıldı gitti, ondan sonra da ağır abilerimiz Sovyetlerden ümidi kestiler zaten.

Hatta meşhur RUS kökenli amcalarımız Ammerrikanın başarılı çalışmaları sonucu bir anda KAPiTAL in büyüsüne kapıldılar ve memleketlerini satmaya başladılar. Herkes tarafından bilinen eski assker ABROMOVİÇ 'in 20 vagonluk petrol-silah taşıyan treni komple sattığını duymayan yoktur herhalde... Sonra da gidip kara paralarıyla ÇELSİ FUTBOL TAKIMINI satın almıştı galiba... Bu gibi örnekler çoğaldıkça ve Sovyetler tarihten silinince bizim ağır abilerimiz de söylemlerini değiştirmeye başladılar, AMA SOSYALiZM SiMGESi ÇEKİÇ-ORAK HİÇ DEĞİŞMEDİ.

ÇEKİÇ-ORAK 'la yatıp kalkan ULUSAL TV sahibi diyelim " Doğu Derinçek " bile yıllarca güzel güzel hizzmet etti. Çekiç-orağa hep bağlı kaldı, bağlı kaldığı için de bir ara Ammerrika ile iş birliği yaptığı basında sıkça yer aldı, APO ile dağda fotoğraflar, bir ara da bizim üst düzey derinn paşalarımıza hizzmet etti. Son zamanlarda da ULUSALCI oldu. Hizmetlerinin karşılığını da hep $$$ olarak almıştır umarım. Çalışanın hakkını vermek lazım kardeş. Emeğe saygı...

quote:

cekic oraktan baslıyalım sayın kardesim

orak işci sinifini cekic iş devletin gücünü simgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --realx-- -- 18 Şubat 2008; 14:36:21 >

• Bu tür konuları DİZİ yoluyla işlenmesi güzel ama bir taraftan da ürkütücü... Demek ki bir takım dengeler değişiyor.

Ama ne zaman dengeler değişmeye başlasa ortada faili meçhuller, provokasyonlar, patlamalar artar. Üstelik adamlar eskisi gibi direk kendileri de yaptırmıyor. İhale ile FASON örgütlere verip parayla yaptırıyorlar ve esas failler hep gizli kalıyor. Bakınız: Danıştay saldırısı, Uğur Mumcular, Madımak yangını vs. vs.

Ben esas KÖPRÜ filmini tutmaya başladım bu aralar. Son bölümlerde Ankara ASELSAN 'da aynı proje üzerinden çalışan aynı okul mezunu 3 mühendisin ŞÜPHELİ İNTİHAR 'larını işlemeye başladılar. Dış ülkelerden satın aldığımız savaş uçaklarının yazılımlarını değiştirmeyi başardıkları iddia edilmişti. Olası bir savaş halinde uçağı üreten ülkenin uçaklarını bizim uçaklarımız DOST UÇAK gibi görüyor ve vuramıyormuş. Adamlar bunu kırmayı becermişler ve art arda 3 şüphe dolu intihar. Yakınları adliyeye tekrar tekrar başvurdular bakalım. Bu davaların sonu nereye dayanır bilmem...

EDIT: Tüh yanlış yere mesaj yazdık. iki konuda da aynısı var. neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 18 Şubat 2008; 14:48:27 >

• veli küçük ama mide bulandırıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mavii2000

veli küççük ama mide bulandırıyor.
  • ilidan bilgiler için sağol.

edit:bold yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 18 Şubat 2008; 15:44:02 >
  • rica ederim @mchll kardeş. Elimizden geldiği kadar, dilimizin döndüğü kadar, mesaimizin el verdiği kadar yazmaya çalıştık bir şeyler...

EDIT: arkadaşın adını eklemeyi unutmuşum. BOLD yaptım ben de...
    quote:

Orjinalden alıntı: mchll

ilidan bilgiler için sağol.

edit:bold yazma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.