Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Bugün TRT AVAZ'da K.V.'yi izledim.
    1.Bölümü parçalamışlar,bugün son kısmını verdiler.

Geçen perşembe ilk kısmı vardı. Her perşembe veriyorlar demek ki bölüm bölüm.

Bu akşam izleyemiyorum yeni bölümü. Okunması gereken bi 400 sayfa kitap var da.

İndirirsin.Ne olacak ki?
  • Yahu Biri Bana Yayın Saatleri Söylesin..Şu Trt Avaz, Eski KV Bölümlerini Yayınlıyor Ya..
    Yazıyordum Ki..PHI Soruma Cevap Vermiş..

Pana Film Forumlarından:

Cnbc-e son yılların en başarılı kanallarından birisi...

Özellikle akşam saatlerinde müthiş bir alternatif ve Amerikan kaynaklı dizileriyle izleyiciyi adeta koltuğa hapsediyor...

Her zevke göre bir dizi var ve her bir dizi büyük bir emeğin ürünü...

Bu dizilerden birisi de artık herkesin yakından bildiği "24"...

Jack Bauer, her türlü kural tanımazlığı ile Amerika'yı daha kaç kez kurtaracak bilemiyoruz...

Jack Bauer'a müthiş hayranlık duyan insanlar var...

Ancak ona büyük bir öfke duyan kitle hiç de az değil...

Onu bizdeki Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı olarak lanse edersek herhalde yanlış yapmış olmayız...

Amerika'nın Polat Alemdar'ı Jack Bauer, hem teröristlere karşı hem de FBI ve devlet kuruluşlarındaki satılmış isimlere karşı Amerikan halkını korumaya çalışıyor...

Müthiş sürüvende geçen hafta ABD'nin bayan başkanının eşi Henrry, teröristlerce kaçırıldı. Kaçırılma gizli servisteki satılmış ajanların yardımıyla yapıldı.

Jack Bauer'da başkanın eşini kurtarmak için her yol mübahtır pozisyonunda.

Bauer ile ulusal güvenlik biriminin başındaki Larry arasında bir dialog oldukça dikkat çekiciydi...

Bauer, başkanın eşini kurtarmak için hiç bir kural tanımadan ilerlerken, Larry, onu durdurup kendisini sorgulamasını istediği şu sözleri söylüyor:

Larry: Bizi iyi yapan şey kurallardır.

Jack: Bugün değil...

Bu kısacık diyalog aslında büyük bir anlam ifade ediyor.

Eli silahlı iki kişiden birisini iyi, diğerini kötü yapan şeydir bu diyalog...

Her ikisinin öldürme gücü var.

Birisi bu gücü kendinde, diğeri kurallarda buluyor...

Ama o kurallara uyması gereken kişi, devlet adına giydiği üniformanın sorumluluğunu taşıyamıyorsa ne olacak?

Bu diyaloğu her ülkenin güvenlik teşkilatları çok iyi irdelemeli...

Dizide kazanan Jack oldu ve silahını doğrulttuğu herkesi öldürdü... Görevini yaptığını düşünüyordu...

Acaba Jack bu tavrında haklı mı, yoksa haksız mı?

Amerikalı yapımcıların böyle şiddet içeren bir dizide bile insanları kendilerini sorgulamaya itmesi en büyük güçleri...

Peki bizim hangi dizimizde böyle bir sorgulama diyaloğuna rastlıyorsunuz...

Siz Kurtlar Vadisi Pusu'da böyle bir diyalog hatırlıyor musunuz?

Bugüne kadar hep izledim Vadi'yi, ama beni bu kadar derinden vuran hiçbir diyalog hatırlamıyorum.

Onların başarısı ve bizim başarısızlığımız da işte bu...

Onların yapımları en şiddet anında bile kendimizi sorgulamaya itecek öğelerle dolu...

Bizim yapımlarımızda vurdu-kırdıdan başka bir şey...

Analiz / Televizyon Gazetesi

Daha Önce Verildiyse; Üzgünüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rady_06

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Kaynatmaya devam ..

Bırakın bunları da , nolacak bizim bu Polat'ın hali onu tartışalım

Heycan kaldığı yerden devam edicek

Şöyle bol çatışmalı vurdulu kırdılı bölümler istiyorum artık yeter bu evlilik muhabbeti sıktı vala . Kız bişeye benzese tamam dicem ama kızda meymenetsiz kılıksız bişey

senin vurdulu kırdılı zamanın gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: Rady_06

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Kaynatmaya devam ..

Bırakın bunları da , nolacak bizim bu Polat'ın hali onu tartışalım

Heycan kaldığı yerden devam edicek

Şöyle bol çatışmalı vurdulu kırdılı bölümler istiyorum artık yeter bu evlilik muhabbeti sıktı vala . Kız bişeye benzese tamam dicem ama kızda meymenetsiz kılıksız bişey

senin vurdulu kırdılı zamanın gelmiş

Ne anlamda dedin bilmiyorum ama iyi bişeydir heralde
  • kötü bişey desem forum çökerdi başıma bide şikayet mesajı başarıyla yaratıldı pencereyi kapa? mesajları dolardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

Yahu Biri Bana Yayın Saatleri Söylesin..Şu Trt Avaz, Eski KV Bölümlerini Yayınlıyor Ya..
    Yazıyordum Ki..PHI Soruma Cevap Vermiş..

Pana Film Forumlarından:

Cnbc-e son yılların en başarılı kanallarından birisi...

Özellikle akşam saatlerinde müthiş bir alternatif ve Amerikan kaynaklı dizileriyle izleyiciyi adeta koltuğa hapsediyor...

Her zevke göre bir dizi var ve her bir dizi büyük bir emeğin ürünü...

Bu dizilerden birisi de artık herkesin yakından bildiği "24"...

Jack Bauer, her türlü kural tanımazlığı ile Amerika'yı daha kaç kez kurtaracak bilemiyoruz...

Jack Bauer'a müthiş hayranlık duyan insanlar var...

Ancak ona büyük bir öfke duyan kitle hiç de az değil...

Onu bizdeki Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı olarak lanse edersek herhalde yanlış yapmış olmayız...

Amerika'nın Polat Alemdar'ı Jack Bauer, hem teröristlere karşı hem de FBI ve devlet kuruluşlarındaki satılmış isimlere karşı Amerikan halkını korumaya çalışıyor...

Müthiş sürüvende geçen hafta ABD'nin bayan başkanının eşi Henrry, teröristlerce kaçırıldı. Kaçırılma gizli servisteki satılmış ajanların yardımıyla yapıldı.

Jack Bauer'da başkanın eşini kurtarmak için her yol mübahtır pozisyonunda.

Bauer ile ulusal güvenlik biriminin başındaki Larry arasında bir dialog oldukça dikkat çekiciydi...

Bauer, başkanın eşini kurtarmak için hiç bir kural tanımadan ilerlerken, Larry, onu durdurup kendisini sorgulamasını istediği şu sözleri söylüyor:

Larry: Bizi iyi yapan şey kurallardır.

Jack: Bugün değil...

Bu kısacık diyalog aslında büyük bir anlam ifade ediyor.

Eli silahlı iki kişiden birisini iyi, diğerini kötü yapan şeydir bu diyalog...

Her ikisinin öldürme gücü var.

Birisi bu gücü kendinde, diğeri kurallarda buluyor...

Ama o kurallara uyması gereken kişi, devlet adına giydiği üniformanın sorumluluğunu taşıyamıyorsa ne olacak?

Bu diyaloğu her ülkenin güvenlik teşkilatları çok iyi irdelemeli...

Dizide kazanan Jack oldu ve silahını doğrulttuğu herkesi öldürdü... Görevini yaptığını düşünüyordu...

Acaba Jack bu tavrında haklı mı, yoksa haksız mı?

Amerikalı yapımcıların böyle şiddet içeren bir dizide bile insanları kendilerini sorgulamaya itmesi en büyük güçleri...

Peki bizim hangi dizimizde böyle bir sorgulama diyaloğuna rastlıyorsunuz...

Siz Kurtlar Vadisi Pusu'da böyle bir diyalog hatırlıyor musunuz?

Bugüne kadar hep izledim Vadi'yi, ama beni bu kadar derinden vuran hiçbir diyalog hatırlamıyorum.

Onların başarısı ve bizim başarısızlığımız da işte bu...

Onların yapımları en şiddet anında bile kendimizi sorgulamaya itecek öğelerle dolu...

Bizim yapımlarımızda vurdu-kırdıdan başka bir şey...

Analiz / Televizyon Gazetesi

Daha Önce Verildiyse; Üzgünüm..

Polat birde geçen ropörtajında 24 dizisi bizden sonra başladı demiş 2001 yılında başlayan dizi kurtlar vadisi 2003 yılında başladı bilmeden konuşmuş..Türkiye kim bilecek 24 dizisini kimse anlamaz diye demişte olabilir
  • quote:

quote:

Bu arada arkadaşlar,hata buldum.
    Polat ile Ebru evlenirken Ebru babasının adını Mücahit diyor ama İskender ona Ercüment diyor.
    Ve bir de:
    Polat evlenirken baba adı Ömer diyor ama böyle birşey garip değil mi?Doğum yeri olarak da İstanbul diyor.
    Aslanbey'in verdiği geçmişte:
    Anne Adı:Emine
    Baba Adı:(Şu Anda Hatırlayamadım,Aklımda Peter kalmış ama Polat'ın babası o değildi.Üvey babasıydı.)
    Doğum Yeri:Almanya

Ebru tam ercüment mi diyor belli değil. Ama mücahit de değil gibi dediği yani. Hem böyle bi hata yapacaklarını sanmıyorum. Hem de vadide mücahit gibi bi isim kullanacaklarını sanmıyorum

Polat'a gelince.
    Aslında haklı sayılabilirsin. Resmiyette polat alemdar'ın ailesi farklı sonuçta. Ömer ve nazife ali candan'ın annesi babası yani.
    Ama kurtlar vadisi'ndeki 97. bölümde aklanmalarından sonra resmi değişiklikler yapılmıştır. Adam devletin en üst istihbarat birimlerinden birinin başında sonuçta

sanırım polatın kimliği değişiyordu Ömer baba nüfusuna geçiriyordu. Çünkü ilk orjinal adı Efe değil miydi? Sonra Ömer babaya geçiyo ve ali candan oluyo. Sonra da polat alemdar oluyor.

Ama şöle bi teknik detay var: Şimdi Ali Candan Polat Alemdar oldu. Peki kimliğinde anne adı baba adı nazife ve ömer yazıyosa onların soy isimleri de değişti mi? Yani Ömer Alemdar ve Nazife Alemdar mı oldu?
  • ömer baba ve nafize annenin hiç soyismini kullanmadılar diye hatırlıyorum ben ömer ve ve nafize diye geldi gidiyo
    bende yanlış biliyo olabilirim
    yani o söylediğin baya bi teknik detay olmuş
  • Polat'ın şuan anne babası ömer baba olarak gözüküyor niye ortalığı karıştırsınlarki gerçeği söylemeye gerek yok.
  • beyler kaçta başlıyacak tam olarak?

geçen hafta gibi kaçırmak istemiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 16 Nisan 2009; 20:19:09 >
  • En Erken 9 30'da Geç Tv'nin Başına..
    Film Değil Dizi..
  • quote:

İndirirsin.Ne olacak ki?

Zaten indiriyorduk

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.
    sanırım polatın kimliği değişiyordu Ömer baba nüfusuna geçiriyordu. Çünkü ilk orjinal adı Efe değil miydi? Sonra Ömer babaya geçiyo ve ali candan oluyo. Sonra da polat alemdar oluyor.

Ama şöle bi teknik detay var: Şimdi Ali Candan Polat Alemdar oldu. Peki kimliğinde anne adı baba adı nazife ve ömer yazıyosa onların soy isimleri de değişti mi? Yani Ömer Alemdar ve Nazife Alemdar mı oldu?

"Ömer candan" niye değişsin yahu
    Yılların ömer candanı oğlu kimlik değiştirdi diye değişecek değil ya.
    Hem devlet işine karışmak olmaz. Polatın nüfus cüzdanında polat alemdar yazar. baba kısmında ömer yazar. babasının nüfus cüzdanında da ömer candan yazar. Sorun olmaz
  • 21:20 de geç tv karşısına 21:30 geç oluyor 2 haftadır bende başını kaçırıyorum.
  • Trt avazda saat kaçta yayınlanıyor kv?
  • Her Perşembe 18:00..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

Her Perşembe 18:00..

teşekkür ederim
  • cindere cindere cindere cindere cindere

dın dın dın.

• quote:

quote:

İndirirsin.Ne olacak ki?

Zaten indiriyorduk

quote:

Hem devlet işine karışmak olmaz. Polatın nüfus cüzdanında polat alemdar yazar. baba kısmında ömer yazar. babasının nüfus cüzdanında da ömer candan yazar. Sorun olmaz

İndiriyoruz indirmesine de logosuz sunum her zamanki gibi olmadı.Ben de el mahkum Sivaslı-TR'nin sunumunu indirdim.İyi sunmuş Sivas'lı.
  • hadi bakalım az kaldı
  • quote:

quote:

karışık işler bunlar ama bi hata var
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.