Polat'ın Parmağındaki Yüzük Karahanlı'nın Yüzüğüymüş.. Yeni Mi Öğrendin Diye Sormayın..
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
Yeni Soru: X:Seni özel bir iş için Azerbaycan'dan getirttim. Y:Emret Abi.
Daha insaflı davranıyorum: X,Y kimdir?
Y:Ferman X:Tombalacı ya da testere. Emin değilim.
Çakır: Çok mu acıktın Ferman? Ferman:Acıkmışam Çakır: Acıkmaaa
X:Tombalacı.
Çakır:Çok mu acıktın Ferhman? Ferman:Acıkmışam. Çakır:Acıkma!Yanımda aç adam istemem.
Bölüm 26 ya da 27 idi.
quote:
Orjinalden alıntı: trbugrapc
Bu bölüm analizleri ve replikler iyi sardı sizi he
Ne yapalım...
Bu arada yeni soru: Fethi'yi kim,nasıl öldürmüştür ve öldürdükten sonra Memati'nin sözü ne olmuştur?
Sen De Başlama Mert Ya. Abdülhey Kaçırılır, Sorguda Kriptex'in Nerede Olduğu Sorulur. Abdülhey: Anana Sor. Kaçıncı Bölüm? Bilemeyin De Dalgamı Basayım.
Yanlış Alıntı. Fethi Kim Lan.
quote:
Orjinalden alıntı: Jack*
Sen De Başlama Mert Ya. Abdülhey Kaçırılır, Sorguda Kriptex'in Nerede Olduğu Sorulur. Abdülhey: Anana Sor. Kaçıncı Bölüm? Bilemeyin De Dalgamı Basayım.
95 değil mi?Çünkü 96'da kaçıyor.
Fethi vardı ya.Fröd Fethi.
Bu hafta heyecan var mı ?
Evet. 95..Kılıç Da Nizamettin Tarafından O Bölümde Öldürüldü Galiba?
Not: Resmi Ben Hazırlamadım.
quote:
quote:
Evet.O bölümde öldü hatta:
Nizamettin:Ya sana,reddedemeyeceğin bir teklifte bulunursa? Kılıç:Ne gibi? Nizamettin:Beni öldürmek gibi. Kılıç:Ne vereceğine bağlı... Arkadan gerilim müziğini verirler ve Kılıç'ın 95 bölümdür salladığı,açıp kapadığı çakısı,kalbine girer.
bune yaw artık o kadar kvp sıkıcı oldukii kv deki güzel bölümleri anıyoruzzz
La Mert, Polat Efe Olduğunu 74. Bölümde Üstteki Resimde Bi Adam Var Ya Onunla Konuşurken Mi Anladı?(İlk Sahne)
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
Bu arada yeni soru: Fethi'yi kim,nasıl öldürmüştür ve öldürdükten sonra Memati'nin sözü ne olmuştur?
La Mert, Polat Efe Olduğunu 74. Bölümde Üstteki Resimde Bi Adam Var Ya Onunla Konuşurken Mi Anladı?(İlk Sahne)
evet ama tam olarak değil..daha sonra resmi olarak..doğrulandı..ve aynı andada radyodan öldüğünü..ikisini aynı anda öğrendi..
quote:
Bayağı bi şüpheleniyordu , ilk şüphelenmeye Karahanlı ile ilk konuşmasında başlamıştı galiba . Daha sonra Aslan Bey'in bıraktığı defteri falan görmüştü .. Karahan'lı morgdayken de tamamiyle anladı .
Fragmanı yenilemişler galba yeni izledim.
iskender: hadi gözümüz aydın polat alemdar evleniyormuş
Fragmanın son sahnesinde Polatta şaşkın bir ifade vardı. İskender Güvenlik Müsteşarı olursa hiç şaşırmayın
Zaten Köşkede çıktıktan sonra artık İskenderden herşey olur
kurtlar vadisinin bölüm resimleri var mı varsa eklermisiniz ( pusu değil )