Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1934. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

josephin karısıyla kimin mezarındalar ?

o gözü bağlı olan adam kim ?

tamam buldum gözü bağlı olan adam adil bey ve onu akif öldürüyor.

ya ileriki bölümlerde seçim olur polat ak saçlı olur yada aksaçlıda olmaz illuminatiyle savaşır.

Mematinin mezarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

josephin karısıyla kimin mezarındalar ?

o gözü bağlı olan adam kim ?

tamam buldum gözü bağlı olan adam adil bey ve onu akif öldürüyor.

ya ileriki bölümlerde seçim olur polat ak saçlı olur yada aksaçlıda olmaz illuminatiyle savaşır.

Mematinin mezarı.

şimdi düşündümde fragman izlemek faydalı birşey değil.

perşembe günü pek heyecanlanamayacağım olacakları az çok biliyoruz.
  • Kim ne derse desin,isteyen beğensin isteyen beğenmesin Polat bu dizideki rolünden ayrıldığı zaman dizinin reytingi %50 düşer.Ben 10 yıldır her hafta Polat'ı ve rajonunu izlemek icin iple çekiyorum.Simdi her hafta vadide Âkif'i ve o iğrenç gülüşünü hic çekemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim hain sencer'i yapikredi reklaminda gordum

Bu sezon arada sapitsalarda iyiydi mematilikti tam

•  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Kvp bu bölümleri bir başka(konu olarak söylemiyorum takım olarak cahit falan yok) Polat,memati,abdülhey Kv'den sonra erhanıda sildiler oda operasyonlarda falan fikir yürütüyordu

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

-Sen gelmiyceksin Memati.
    -Sen ölceksin ben yaşıcam öylemi abi ?
    -Yok sen başka yerde öleceksin.
    -Ona eyvallah !
  • akiften nefret edenler diye grup mu kursak
  • Kara yolcu galiba, Erkani da zaten senaristler bozdular, o da yakında gider
    Dizi aile, akraba, dost ayağına *** yoluna gidiyor
    Yemişim Akif i.
    Akiften ne köy olur ne kasaba
    Koltuğa geçecekmiş, Peh...
    Benim için dizi artık bitiyor
    Sanırım birçok izleyici de kopacaktır diziden

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Kara yolcu galiba, Erkani da zaten senaristler bozdular, o da yakında gider
    Dizi aile, akraba, dost ayağına *** yoluna gidiyor
    Yemişim Akif i.
    Akiften ne köy olur ne kasaba
    Koltuğa geçecekmiş, Peh...
    Benim için dizi artık bitiyor
    Sanırım birçok izleyici de kopacaktır diziden

Polat diziden çıktığı bolum FİNAL olmuştur benim icin

• Bu diziyi sadece Kara için izliyordum iyice konumu düşürmüşlerdi internetten izlemeye başladım nazife anne ve akifin sahnelerini geçiyordum ama artık interttende izlemem bu ne saygısızlık herkes tarafından sevilen Karayı çıkar akif gibi bir odunu başrole getir.

Arkadaşlar bu diziyi izleyeceğinize STV'de Osmanlı'da Derin Devlet var onu izleyin inanın bin kat daha güzel ben hiç bu kadar iyi bir dizi olacağını tahmin etmemiştim STV'de. Oda perşembe günleri yayınlanıyor ilk 3 bölümü internetten izleyebilirsiniz. Başroldede Aras Dağlı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanlı87 -- 30 Nisan 2013; 16:02:08 >
  • Diziye yeni gelen kadinla mematinin mezarina gitmez polat herkes bilmesin istiyor cunku polatla o kadinin oldugu yer oylesine bir yer bence kizla gorusturmek icin orasi secilmis

Polat biraktim dedi ama kesin bir olay olur ona sinirlenip geri gelir

• hadi ya kara da mı yolcu...

gerçekten oyunculukları ile sivrilenleri bir bir temizliyorlar...
  • İBRİKCİ AKİFİ YAVAS YAVAS SİNDİRE SİNDİRE BAŞA GETİRİYORLAR

EE BUYUK YERDEN TORPILLI

DAHA ONCEDE YAZDIGIM GIBI KARA VS KARAKTERLER HEP DIZIYI YUCELTMEK ICIN KADROYA ALINDI

SONRA PACAVRA GIBI KAPININ ONUNE KOYULDULAR...(LAZ ZIYALAR CAKIRLARDA OLDUGU GIBI)ARKALARINDAN GELEN POLAT IBRIKCI VS ONLARIN SAYESINDE IZLENIP UNLU OLDULAR

YAVŞAK PANA
  • Akif mı simdi Polat'ın yerine geçecek operasyonlar yapıp rajon kesecek? Cok saçma geliyor bana.Boyle yapacaklarına final yapsınlar hafızamızda guzel kalsın dizi

• arkadaşlar pana filmde çalışan bi arkadaşım var.
    o da diyrdu kara yakında diziden cıkacak diaye çekimlerde falan cok mıymıntıymıs olay cıkarıyormus sıkılıuormus yani nasıl anlatayım size :))

demekki bugunmus
  • akif yırttı valal ya torpille falan ali buhara bir diğer adıyla :))
    polatın eşinin kuzeni olur bizzat kendisi zaten dizide oynayan cogu kişi akraba sayılır.
    abdulheyde akraba polatla uzaktan galiba hatırladıgım kadarıylada cahit yada cahitin abiside polatın korumasıydı gerçek hayatta
  • (Kişisel görüşüm) Kara ölmeyecek,Polat ihtiyarlar baskanı olacak geri plana çekilecek,Akif basa geçecek zaten onun icin uğraşıyorlardı sene basından beri (Kişisel görüşüm 2) Dizinin cogu fani diziyi bırakacak,Akifin kasilmalarini ve gülüşlerini bolbol göreceğiz,Dizinin reytingleri düşecek ve bir süre sonra sag üst köşede kocaman FİNAL yazısı yazıp Kurtlar vadisi efsanesinden aklımızda sadece POLAT-ABDULHEY-MEMATİ VE ERHAN kalacak

• Polat diziden ayrılmaz... Yorum tabi burda konuştuklarımız ama Polat'ın ayrılacağını düşünenler büyük yanılgıya düşer. Çünkü dünyada Polat için izleniyor bu dizi.

Memati'nin intikamı da çok basit alındı. Polat'ın sorguda alması lazımdı. Daha doğrusu intikamı falan alınmadı. Sencer tek başına bunu yapıyor olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 30 Nisan 2013; 12:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

tapınakçılar girsin araya fakat düşman olmasınlar ya filmin sonunda düşman olsunlar,şu an polatla ortak olsunlar emrime gireceksin dediğinden polat çok emindi.bu kadın neden ters köşe yaptı ki

Emrime gireceksinde Kurtlar Vadisi bu işte dedim ama olmadı
  • Aklima bir an niyeyse poyraz olmedi gibi geldisoncta zamaninda tapinakcilar polati gomup sonrada yasatan insanlar

Margaret mi margarat mi neyse o yeni gelen kadinla polat arasinda sanki biseyler olucak gibi

Bu arada hani sezon finaliydi noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Helikopterin indiği bina Maslak' ta Windowist binası:). Hergün önünden geçiyorum aynı sokaktayız ne zaman çektiler acaba ya poyrazın kafasına sıkaydımda Polat kurtulaydı:p

Sölediğin binanın karşısında İTÜ(İstanbul Teknik Üniversitesimi)mü var..Üst geçin orasımı

Aynen öyle hacım:)
  • 
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.