Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

aşk-ı memnu'daki firdevs yöreoğlu'yla (bihter'in annesi) aron feller evlensin :) ztn perşembe günleri önce aşk-ı memnu ardından kurtlar vadisi izleyen tek manyak benimdir :)

ben önce vadi sonra memnu

Vadiden sonrada değil. Allah kahretsin o diziyi

Allahtan evde 2 tv var perşembe günleri yoksa valide ile kavga çıkardı vadi mi? memnu mu?

Bizim evdede öylede birisi mutfakta hiç kimse gidip orda keyfini bozup izlemez. Allahtan bizdede aşk-ı memnu izleyen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

iskenderin intikamı çok pis olacak

iskender intikam alsın polat ve adamalrından biri daha ölsün bence bu dizi bitmiştir artık izlenmez iskerden ploatın o kadar sevdiklerini öldürdü ama kaç bölümdür bekliyoz intikam için araya bir sürü olay sokup diziyi resmen uzattılar

Valla artık bir beklentimiz bile kalmadı o derece, çünkü polatla iskender nerdeyse ortak olacaklar. İskenderin bir havası kalmadı ve intikam vakti bu yüzden doldu filmin senaristleri çok büyük hatalar yapıyor afedersiniz bokunu çıkartarak.
  • BU HAFTA KAZIM ÖBÜR ALEME GÖÇ EDİYOR DEMEDI DEMEYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvp81x

iskender bence kızının intikamını alamayacak. kvp'de intikam alanların sayısı çok az. yanlış hatırlamıyorsam sadece intikamını halo almıştı caviti öldürüp ama cevatta cavitin intikamını halodan almıştı. ondan sonra cevat memati tarafından öldürüldü. bunun dışında intikam alınmadı sanırım.mesela
    ahu ilk bölümde öldürülen babasının intikamını alamadı.
    polat ahunun intikamını alamadı
    polat eren,pürhüz,nevzat,hikmetin karısı,erhanın kolunun intikamını alamadı.
    muro yıldırım ve çetinin intikamını alamadı.
    ebru babasının intikamını alamadı.
    davut tataroğlu oğlunun intikamını alamadı.
    bulut direkten döndü. polata değen neredeyse bütün ihtiyarların adamları öldü. ihtiyarlar kaybettiği adamların intikamını alamadı.
    belki daha çok vardır ama şu anda bunları hatırlıyorum yani bence iskender de intikamını alamayacak ama eski vadide mesela çakır ölünce polat bir gecede 6 babayı temizlemişti. böyle intikam sahneleri kvp'de görmek zorlaştı.
    yani bu yüzden iskender polat ve adamlarından intikam almak istese bile bence alamayacak çünkü kvp'de doğru dürüst kimse intikamını alamadı. ama bence zaten iskender polattan intikam almayı düşünmeyecek çünkü iskender her zaman gladio'yu bitirmek istedi son zamanlarda aronla olan birliği kızına zarar gelme ihtimali idi kızı öldüğüne göre korkacak bişeyi kalmadı. o yüzden polatla yaptığı anlaşma devam eder ve polat ve iskender gladio'yu bitirir. iskender gladio'yu bitirirken ölür. polat ölmez çünkü başrol. ve bence kazım hain değil. nasıl memati abdülheyi iki defa sırtından vurmuşsa kazımda fundayı iki defa vurdu yani kazım ve mematinin elinin ayarı yok. ama şüphe çekmemesi için iskender polata ve adamlarına saldırıyor numarası yapabilir ama daha sonra flasbacklerle iskender ve polatın fundanın mezarının başında yaptıkları konuşma gösterilir. doktor zero abdülheyi iyileştirir ve gayeye bildiklerini öğretir. polatta doktor zeroyu serbest bırakır ama polat gayeye derki bakalım neler öğrenmişsin? doktor zeroyu öyle bir hale getir ki kendisinden bir şey hatırlayamasın kimseyi bir daha robot yapamasın. böylelikle doktor zeronun canı kurtulur ama aklını kaybetmiş olur.

her şeyi yaşmışşın..ama intikam olacak..
  • Bir dizi böyle 2 hafta var 1 hafta yok, 3 hafta var 2 hafta yok, 1 hafta var 3 hafta yok.... şeklinde yayınlanıp durursa fanatiklerini bile soğutur kendinden. Onca ödül arasından sadece avcunu yala heykelciği aldılar o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Bir dizi böyle 2 hafta var 1 hafta yok, 3 hafta var 2 hafta yok, 1 hafta var 3 hafta yok.... şeklinde yayınlanıp durursa fanatiklerini bile soğutur kendinden. Onca ödül arasından sadece avcunu yala heykelciği aldılar o kadar.

Bir kaç ay önce durum böyleydi ancak bence toparladılar bu işe öyle bakmayın bu hafta kaliteli bir bölümle gelecek kvp ,daha dünki ezel 3 günlük dizi olmasına rağmen 2 hafta ara verebiliyorsa kvp de verebilir...
  • Ne oldu layn ödül alamadı vadi
  • aday olduğu ödül varmıydı ben görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRtuLaN

aday olduğu ödül varmıydı ben görmedim

valla ona dikat etmedim bi tek ödül almadığı gözüme çarptı

Yaıyından kaldırılan diziler bile aday gösterildi mutlaka kurtlar vadisi'ninde aday olduğu yerler vardır
  • beyler 87. bölümde;
    polat'ın çocuk kız olursa adını elif koyarım dediği sahnede elif der demez elif türküsü çalmıştı.
    o hangi versiyon bilen varmı ? direk bağlamayla giriyor müzik.
    netin altını üstüne getirdim bulamadım.
    bilen varsa yazabilirmi
  • polat mematiyi fena sarsıyor, fundanın hesabını soruyor herhal..

karıştıkça karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

beyler 87. bölümde;
    polat'ın çocuk kız olursa adını elif koyarım dediği sahnede elif der demez elif türküsü çalmıştı.
    o hangi versiyon bilen varmı ? direk bağlamayla giriyor müzik.
    netin altını üstüne getirdim bulamadım.
    bilen varsa yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

polat mematiyi fena sarsıyor, fundanın hesabını soruyor herhal..

karıştıkça karışıyor.

Memati haddini aştı dermişim.Bu aralar çok başına buyruk hareket ediyor.
  • hadi bakalım yeni ekşın nasıl olacak
  • Kurtlar Vadisi Pusu 88.Bölüm Fragmanı v2

http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188
    İndirmek İçin Tıklayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Nisan 2010; 0:54:53 >
  • 88.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera kaldığı yerden son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 88. bölüm, 29 Nisan Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Polat Alemdar’a emanet ettiği kızının öldürüldüğünü öğrenen İskender Büyük, ne yapacak? Kızının intikamını almakta kararlı olan İskender, cezaevinden nasıl çıkacak? Funda’yı vuran Kazım’ın, ihtiyarların adamını da öldürdüğünü öğrenen Polat Alemdar, ne yapacak? Polat, Memati ve Kazım’ı İskender’den korumak için hangi önlemleri alacak?Abdülhey’in hastaneden çıkmasının ardından bütün ekip nerede toplanacak? Polat’ın planı ne olacak?Polat ve İskender nerede karşı karşıya gelecek? İskender, Polat’tan ne isteyecek? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 29 Nisan akşamında Star TV ekranlarında olacak…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Nisan 2010; 1:00:01 >
  • Vadi'de Bu Hafta Biri Ölecek

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına bombayı biz açıklayalım...
    Bu hafta dizi yıldızlarından biri ölecek...
    Kim bu şanslı derseniz...
    Açıklayalım...
    Dizinin vurduğunu deviren karakteri...
    Usta dövüşçü Kazım sizlere ömür oluyor...

Niye şanslı dediğimi de açıklayayım...
    Malum Kurtlar Vadisi'nde yıldızı parlayan her isim ölürken de para kazandırıyor...
    Kazım'ın sonu da öyle olacak...
    Dizi fanatikleri bu kez sinemalarda Kazım filmleri izleyecek...
    Tıpkı Muro gibi...
    Tek fark şu;
    Kazım için 2 film birden planlanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Nisan 2010; 1:06:33 >
  • necati ile hatice şendil (ebru) gerçek hayattada sevgili imiş

http://www.gazeteciler.com/necati-sasmaz-sevgilisinden-ayrildi-news15853.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

necati ile hatice şendil (ebru) gerçek hayattada sevgili imiş

http://www.gazeteciler.com/necati-sasmaz-sevgilisinden-ayrildi-news15853.html

bilmiyormuydun sen daha yeni mi ogrendin
  • 
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.