Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UtKuPRO

simdiye kadar izlediğim en kötü bölümdü heralde ...
    resmen 98.ci bölüme kadar nasıl götürürüz diye zaman gecirmeye calısıyolar....

ben katılmıcam sana bence eski bölümlerdeki o şifreli sahneleri izleyince herşeyi çözmeye başlayınca herşey daha güzel annesine kavuşması falan gerçi bunlar tabiki kurtlardan beklenmicek duygusallıklar doğru ama bence güzeldi son bölüme kadarda devam eder gibi zaten pek bişey yok 3-5 önemli kişi kaldı ölcek onlarda hallolur ve sezonun başladığı mahkemeye döneriz diye düşünüyorum

• beyler bişey sorucam ama belki daha önce söylendi bilemcicem ama filmin sonunda çalan türkü çok güsel bi türkü urfa yöresi cıvarları sanki oşarkının adı nedir bilen var mı?
  • kurt ağlarmı yahu

ağllatı beni bu bölüm süperdi.

@ege

murat hasarı seslendiriyor adı: Tanrıdan Diledim.

daha önce forumda link verilmişti aratırsanız bulmanız mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Aralık 2005, 23:32:07 >
  • evet evet mahkemeye dönecek en son ....
    su davincinin sifresindeki kutsal kase olayını biliyomusunuz.....
  • eyw. saolasın
  • polat ın annesine sarıldıgı sahnede calan türkünün adını bilen ve yazabilecek olan varmı arkadaslar?
  • bu bölümde bütün herseyi açıkladığı iy oldu bu konuya degindiğiniz iyi olmuş
  • dizi 1 hafta geniş özet veriyor.sonraki haftada özetsiz başlıyor...özet olunca çok reklam oluyor.ve bölüm berbat oluyor.aynı en son böümde olduğu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

dizi 1 hafta geniş özet veriyor.sonraki haftada özetsiz başlıyor...özet olunca çok reklam oluyor.ve bölüm berbat oluyor.aynı en son böümde olduğu gibi.

reklam konusunda herkez şikayetçidir bence ama ben son bölümü beğendim çünkü artık herşeyin açığa çıkması ve hikaye şeklinde geçmesi çok normal

şu dijital reklam olayına sinir oluyom ben esas ne o bi çanak anten bi kola kutusu bi selpak soona laptop falan polat yürüyo kola kutusuda gidiyo peşinden çok komik yaa

• ya millet şu bir kara kaşın bir kara gözün değer dünmya malına türküsü var ya dizideki
    o türküyü nerden indirebilirim, geberecem ya 2 gündür arıyorum ne olur yardım
  • ok tamam buldum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

dizi 1 hafta geniş özet veriyor.sonraki haftada özetsiz başlıyor...özet olunca çok reklam oluyor.ve bölüm berbat oluyor.aynı en son böümde olduğu gibi.

reklam konusunda herkez şikayetçidir bence ama ben son bölümü beğendim çünkü artık herşeyin açığa çıkması ve hikaye şeklinde geçmesi çok normal

şu dijital reklam olayına sinir oluyom ben esas ne o bi çanak anten bi kola kutusu bi selpak soona laptop falan polat yürüyo kola kutusuda gidiyo peşinden çok komik yaa

ede biz herşeyi biliyorduk zatenbilmeyen oyunculardı...yani merak yoktu.ben bu bölümde topluca nizmo'ya dalmalarını beklerdim.daha çok aksiyon yani

• önümüzdeki bölüm dalcaklar inşallah kafayı boşalttı şimdi polat azda olsa ama kılıç nasıl satmış polatı nizamettinle konuşurken bakalım karşı karşıya gelince ne olcak merak konusu
  • bu bölüm gerçekten güzeldi.ama bana olayları geri alıp yeniden gerçekleri göstermesi saçma geldi.o zaman gösterdiklerinin hepsi yalan olabilir
  • Evet beyler bencede muhteşem bir bölümdü duygusal yoğunluk yaşadık. Hemde baya bi yoğunluk. Abi bu bölümü beğenmiyenlere hak veriyorum niye o kişiler dizinin vurdu kırdısına hayran olanlardır da ondan diye düşünüyorum. Abi hasta oldum adam ağladı ya kendimi zor tuttum yani Necati Şaşmaz ı şahsen tanıyorum bu yüzden çokkkk garip geldi ağlaması ama kendimi zor tuttum. Bir daha ki bölümü sabırsızlıkla bekliyeceğizzzz.
  • Evet beyler 95. bölüm yaklaşıyo sabırsızlıklıla bekliyorum çok gerdin bir bölüm bizi bekliyoruzzzz.
  • arkadaşlar slm bn burda yeniyim ama sıkı bi kurtlar vadisi hayranıyım haberiniz olsun tanrıdan dileğimin klibi nette dolaşıyomuş bn bulamadım bulur ve bildirirseniz sevinirim
  • benim için 95. bölümü özetlemek gerekirse
    kılıç,abdülhey ve elife çok üzüldüm özellikle elife
    laz ziya ya pek üzülmedim bilhassa kızına acayip kıl oldum gerizekalı
    güllü erhanın lostra şifresini çözmesine hayran kaldım şu adamın simitçiye gidip msj bırakması simitçininde nizamettinin görüştüğü adamın kapısına simit bırakarak msj verdiği muhabbet
    ve son olarak tahmin ettim zaten orda oturanın polat olduğunu ve karşılaştıkları anda nizamettinin suratının aldığı ifade beni acayip gaza getirdi valla bağırmışım işte bu be koçum benim falanm diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.