Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Gladio (2009) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
0
Favori
13.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miex

Mükemmel bir film olmuş.

Bahsettiği olaylar hakkında hiçbir fikri olmayanlar Kurtlar Vadisini sırf mafyacılık bozuntusu dizisi zannedenler yarısında çıkıp gidebilir isterlerse.

Çok derin konulardan ve çok derin kişilerden bahsediyor filmde anlayana müthiş bir film.

Sonunda kanım dondu resmen.

Herkese öneririm. Aksiyon falan yok filmde dediğim gibi ama çok güzel şeyler anlatıyor.

18 yaş altı olan ve etrafında olan bitenlerden habersiz emo, tikky, apaçi, komançi gençliğin birşey anlaması mümkün değil özellikle.

9/10

Tam ben yazcaktım Mert herşeyi yazmış buraya Cem Ersever'i biraz araştırın kimdir 2. Can Dündarın bir belgeseli var susurluk derin devlet diye onu izleyin ondan sonra eminim kararrınız değişecektir gladio yu merak edip bu film'e koşa koşa gideceksinizdir

• Gitmeyi düşünmüyordum. Ama kararsızım. ne yapsam bilemedim.
  • Film İskenderin derin devlet oyunları hakkında uyduruk bir film değil.

Ciddi kişileri konu almış ciddi olayları konu almış ciddi bir film.

Cem Ersever, Turgut Özal vs bu konular hakkında fikir sahibi olmayanlar gitmesin bile.

Aksiyon da yok zaten ne bu tantana derler.
  • quote:

Film İskenderin derin devlet oyunları hakkında uyduruk bir film değil.

Ciddi kişileri konu almış ciddi olayları konu almış ciddi bir film.

Cem Ersever, Turgut Özal vs bu konular hakkında fikir sahibi olmayanlar gitmesin bile.

Aksiyon da yok zaten ne bu tantana derler.

Soner Yalçın'ın neredeyse tüm kitaplarını okumuş birine "kesinlikle git" diyebilir misin yani? Çoğu kitabında işlemiştir Gladio'yu ve diğer konuları. Neyse bu hafta ya da bayram haftası gitmeye çalışırım inşallah.
  • Gidilip izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum gittim izledim. Derin devlet konularını çok ele almışlar. Özalın ölümü apo ile işbilkler 2. gladio nun kim olduğu vs. Ama sonunda gerçekten kanım dondu diyebilirim. İskender o hallere düşecek adammıydı Hemde bir kadın tarafınfan
  • @PHI

Ben git derim.

Hem ne bu kararsızlık? Sonuçta ortada bişeyler var az çok ilgi alanına da giriyormuş hem de.

Git gör, ödeyeceğin 10 liraya takılmadın herhalde bu kadar? Hayatından gidecek 2 saatte daha iyi şeyler yapacağım diyorsan sen bilirsin:)
  • quote:

@PHI

Ben git derim.

Hem ne bu kararsızlık? Sonuçta ortada bişeyler var az çok ilgi alanına da giriyormuş hem de.

Git gör, ödeyeceğin 10 liraya takılmadın herhalde bu kadar? Hayatından gidecek 2 saatte daha iyi şeyler yapacağım diyorsan sen bilirsin:)

Pek sinemaya giden biri değilim. Beklediğim filmler haricinde pek gitmem yani. Gladio'da pek beklenti içinde değildim
    Ama bayram arası gidebilirim, olabilir. Evet evet.
  • Az önce izledim. Çok güzel konular değinmişler. Aksiyon filmi bekleyenler gitmesin, nefes gibi bu filmi de kötülemesin. Filmden tek anladığınız savaş, çatışma, vurdu kırdı.

Bence izlenmesi gereken bir film. Sonunda şok oldum hiç aklıma gelmemişti :)
  • Film beklediğimden daha iyi çıktı.
    Sürükleyici senaryosu var bana göre, hiç sıkılmadım.
    Türkiye'nin geçmişini olanları bitenleri bilmeyenler zaten gitmesin, verdikleri paraya ve doldurdukları koltuğa yazık.
    Zaten bilmeyenlerin yorumlarını görüyoruz.
    Ben bir filmde anlatılmak istenene verilenlere bakarım. Netice önemlidir benim için.
    Aksiyon olmuş olmamış önemli değil..

Ayrıca Musa Uzunlar'ın oyunculuğu müthiş..
  • film gayet güzel..zaten geneli..siyaset...90 lı yıları..anlatıyor..
    iskender güzel rol yapmış..
    bu arada bu fuat aras kimi canlandırıyor acaba..bilen varmıdr..
  • Ben beğendim. @Miex, aynen katılıyorum.
  • Ben gidip gitmeme konusunda kararsızdım burada yazılanları okuyunca ama gitmeye karar verdim. Yalnız burda bir iki arkadaş sayesinde sonunda ne olduğunu anladım galiba, işin süprizi kaçmaz umarım.
  • benimde en kısa zamanda gitmem lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

film gayet güzel..zaten geneli..siyaset...90 lı yıları..anlatıyor..
    iskender güzel rol yapmış..
    bu arada bu fuat aras kimi canlandırıyor acaba..bilen varmıdr..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Cem_Ersever
  • Kısmetse çarşamba günü gideceğim izlemeye.
  • İlk yorumlar kötü, son yorumlar iyi.

7 Kocalı Hürmüz de girdi vizyona ona mı gideyim buna mı karar aşamasına gelemedim hala.
  • Yorumların kötü olmasına hiç anlam veremiyorum ben özellikle eleştirmenlerin böyle saçma sapan eleştirmesine anlam veremiyorum.

Hani İskender boş karektermişte falan filan, lan o zaman gitme. Nasıl bir karakter olduğunu bilen gidiyor zaten filme.

Tekrar söylüyorum çevresinde olup biten hakkında fikri olmayanlar 18 yaş altı olanların %90'ı bu filmden bişey anlamaz.

Aksiyon da yok zaten oh çöp film gibi gelir.
  • henüz izlemedim.en yakın zamanda gidicem
  • Film gerçekten de müthişti, neyin ne olduğunu anlıyor insan..

---Spoiler---

Cem Ersever, Özal Cinayeti, Apo'nun akıbeti çok iyi anlatılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Kasım 2009; 14:12:27 >
  • Filmi izledim hoşuma gitti yani sıkılmadım. Nedir bu bazı embesillerin her Türk filmini eleştirmesi? Oscar alan bazı filmlerde yarım saat sıkıldığınız olmuyor mu? Ben bu filmde hiç sıkılmadım, en azından bizi anlatıyor bizleri anlatıyor ama sanki 2.side çekilecek gibi çünkü film tam olarak bitirilmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.