Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Gladio (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
0
Favori
13.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah muronun filmi gibi filmin yarısını fragmanlarda göstermezler. Ozaman filme gitmenin pek anlamı kalmıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opps

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ne zaman vizyonda ?

Yakında

• Muro gibi olcağını zannetmiyorum bu oldukça ciddi bir proje
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İskender Gladio'nun fragmanında sanki mahkeme salonunda gibi.
    Gladio çıkmadan Pusu'nun son bölümünde iskender tutuklanabilir ve Gladio iskenderin mahkemede anlattıkları üzerine kurulu olabilir

Çok Mantıklı.

Ama nasıl hapse girecek orası da meçhul. Polatın işleri çok kötüye gidiyor.
  • "Size Gladio'nun ikinci adamını anlatacağım"

Anlat bakalım
  • Irak tan daha iyi olacağını düşünüyorum..Bekliyoruz merakla.
  • fiyasko olmaz umarım.merakla bekliyoruzz
  • Konu çok derin bir konu aslında tek bir filme yada kısa bir filme sığmaz.Pana film tek bir film olarak çekecekse film süresini uzun tutmalı yada iki bölüm olarak çekmeli.Gladio gibi bir konuyu sıkış tıkış yapmamalılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Konu çok derin bir konu aslında tek bir filme yada kısa bir filme sığmaz.Pana film tek bir film olarak çekecekse film süresini uzun tutmalı yada iki bölüm olarak çekmeli.Gladio gibi bir konuyu sıkış tıkış yapmamalılar.

Bence bildiğimiz filmlerden olmayacak ..
    Önümüzdeki sezonun konusu bu filmin bitişiyle devam etçek gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Konu çok derin bir konu aslında tek bir filme yada kısa bir filme sığmaz.Pana film tek bir film olarak çekecekse film süresini uzun tutmalı yada iki bölüm olarak çekmeli.Gladio gibi bir konuyu sıkış tıkış yapmamalılar.

Bence bildiğimiz filmlerden olmayacak ..
    Önümüzdeki sezonun konusu bu filmin bitişiyle devam etçek gibime geliyor.

Bu filmde fazla aksiyon bile beklemiyorum.
  • ergenekonun ekmeğini iyi yicekler aferim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

ergenekonun ekmeğini iyi yicekler aferim

savcıları kesin izler (: hatta olursa 3.iddianameyede girer bu film
    neyse susalım :)

• Bu Polat'ın kafaya iğne soktukları bölümden beri hafiften soğudum diziden.Bu filmden sonra da ölsün artık bu İskender.iyice uzattıar.
  • Irak tan daha çok izlenecek bence birinci olabilir gişede
  • Yalnız İskender fragmanda Al Paçino gibi durmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaViLLe

İskendere Bayılıyorum :D:D:D

Avatarına bakılırsa orası şüphesiz :}
  • Illuminati, Gladio gibi konulara girdiği için tehlikeden bahsediyor bazı arkadaşlar. Ben aksini düşünüyorum. Kurtlar Vadisi projesinde derin güçlerin ve devletin parmağı var gibime geliyor. Ve bir şekilde sırtlarını sağlama almışlar, birileri nereye dokunmalarını söylüyorsa oraya dokunuyorlar. Kimbilir belkide Gladio istiyordur bunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Illuminati, Gladio gibi konulara girdiği için tehlikeden bahsediyor bazı arkadaşlar. Ben aksini düşünüyorum. Kurtlar Vadisi projesinde derin güçlerin ve devletin parmağı var gibime geliyor. Ve bir şekilde sırtlarını sağlama almışlar, birileri nereye dokunmalarını söylüyorsa oraya dokunuyorlar. Kimbilir belkide Gladio istiyordur bunu...

değişik bir teori neden olmasın böyledir belki de ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

quote:

Illuminati, Gladio gibi konulara girdiği için tehlikeden bahsediyor bazı arkadaşlar. Ben aksini düşünüyorum. Kurtlar Vadisi projesinde derin güçlerin ve devletin parmağı var gibime geliyor. Ve bir şekilde sırtlarını sağlama almışlar, birileri nereye dokunmalarını söylüyorsa oraya dokunuyorlar. Kimbilir belkide Gladio istiyordur bunu...

değişik bir teori neden olmasın böyledir belki de ..

Bu kuru bir teori değil hocam, bunu söylemek isterim. Devletlerarası siyaseti biraz takip edip Batı uygarlığının gelişme sürecini incelediğimizde değer yargılarımız değişiyor. Michael Moore'un Fahrenhet'ının ve Zeitgeist'in aynı amaca hizmet eden yapımlar olduğunu düşünüyorum artık. Yani kendi lehine olanın (Rambo filmleri, Vietnam filmleri) artık para etmediğini ve propaganda olarak görülüp eskisi gibi dolma niyetine yutulmadığını farkeden sistem, kendi karşıtlarını kendisi yaratıp değişik bir yöntem izliyor gibime geliyor. Gladio filmini tam anlamıyla bu çizgi kadar radikal görmesem de, benzer bir durumun olduğu görüşündeyim. 80 yıldır belkide daha fazla süren manipülasyonlara ve gizli teşkilatlanmalara son 5 senede mi mantıki çözümlemeler yapmak aklına geldi birilerinin? Şu cümleyi söyleyeyim size de: Sistem, sistem karşıtı mekanizmaları da kendisi üretir...

• quote:

Illuminati nerde bizim dandirikten Gladio nerde.İkisini yanyana tutmak bence yanlış kurtla kuzu gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.