Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Gladio (2009) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
0
Favori
13.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle filmi beğenmeyenlere anlam veremiyorum ve bu kadar hassas bi konuyu anlatan bir filmden daha ne bekliyorlar çok merak ediyorum.. film dolaylı olarak Türkiye'de yaşanan gerçekleri belli ipuçları vererek kişiselleştiriyor. gösterilen operasyonlardaki kişilerin gerçek isimlerinin verilmesini beklemiyorsunuz dimi? biraz beyin jimnastiği yapılarak kimlerin kastedildiğini anlamak zor değil.. ayrıca musa uzunlar'ın oyunculuğu, film müziği ve filmin başındaki çatışma sahneleri mükemmel. henüz izlemeyenleri düşünerek açıkça söylemeden sadece bi eleştri yapabilirim o da keşke filmin sonundaki yat sahnesinde İskender Büyük bişeyleri içermiş gibi yapıp temkinli davransaydı...
  • sonu acı oldu iskender için diziden tamen çıkcak mı ?
  • filmin fon müziği süper olmuş
  • Fon müziğini nerden bulabilirim.
    Edit:Tamamdır buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 28 Kasım 2009; 18:40:04 >
  • Bana filmin devamı varmış gibi geldi.Bakalım pusuyla nasıl bağlayacaklar.
  • Gittik Filme.
    İzleyin, Pişman Olmazsınız.

İskender, Filmin Sonlarında Araplarla İlgili Ne Dedi? Gülmekten İzleyemedim De.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün izleme fırsatı buldum(diziyi izlemiyorum) ülke meselelerini biliyorsanız vay be çok iyi filmdi dersiniz bence oldukça güzel bir filmdi izleyin pişman olmazsanız...

Ama o ölen paşanın kim olduğunu bir türlü çıkaramadım.

ölen paşa derken kimi Kastediyosun.Fuat arası diyosan kim olduğunu gerçekte bilmek basit

Gazete de haberi falan çıktı İskender konuşturduktan sonra vurdu o komutanın ismi.

Filmin neresinde paşa öldürüyor hatırlayamadım?

Notacı paşayı diyor sanırım ama oda ölmedi ki dizide.Gerçekte kimi yansıtıyor bilmiyorum.

• arkadaşlar filmi izlemedim. diziyle bir alakası var mı yoksa kaldığımız yerden izlersek olur mu?
  • Filimin dizi ile alakası yok bu arada ben diziyi izliyorum filim bu gün gittim gittiğime hiç pişman değilim birde musa uzunlar yabancı birisi olsaydı oscar ı alırdı bu filimde çok iyi bir oyuncu benim puanım 10/8 gidin izleyin pişman olmassınız

fuat öldü notacı paşada öldü gazetede yazıyordu
  • Perşembe günü gittim bende çok beğendim filmi. Kurtlar Vadisi'ni izleyen-izlemeyen herkese tavsiye ederim.

Cem Ersever'in dosyaları ve kaseti iskender'e göndermesi çok güzel bir sahneydi çok hoşuma gitti o kısım. İşte gerçek Türk istihbaratçısı dedim ama adam pisipisine gitti yazık oldu.

@Cane®
    Hocam olsun yinede git bence. Görmek farklı duymak farklı.

• Sizce ;

Vadiyle nasıl bağlayacaklar filmi ?İskender pusuda devam eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Sizce ;

Polat iskender'i susturanların peşine düşer işi çözmeye, iskenderi tedavi ettirmeye çalışır muhtemelen Tuncay'ın hastanesinde tedavi ettirtir. ßirkaç bölüme iyileşir iskender. Sonra Polat bunu bi güzel sorgular belki geri mahkemeye çıkar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Sizce ;

Polat iskender'i susturanların peşine düşer işi çözmeye, iskenderi tedavi ettirmeye çalışır muhtemelen Tuncay'ın hastanesinde tedavi ettirtir. ßirkaç bölüme iyileşir iskender. Sonra Polat bunu bi güzel sorgular belki geri mahkemeye çıkar diye düşünüyorum.

Dedikleriniz mantıklı.Dediğiniz gibi muhtemelen böyle şekillenir

• quote:

quote:

Sizce ;

Polat'ın Gücü Yeter Mi Ki Onlara.
    Mahkeme'ye Çıksa Nolcak, Hakim Bile Gladio'cu Çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

quote:

quote:

Sizce ;

Hakim Gladio'cu değildi ki :)Sadece iskender'in Fuat Aras'ı bulması için çıkmasına göz yumdu. Avukat kız gladio'cuydu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

quote:

quote:

Sizce ;

Hakim Gladio'cu değildi ki :)Sadece iskender'in Fuat Aras'ı bulması için çıkmasına göz yumdu. Avukat kız gladio'cuydu.

Dikkat Etmemişim, DVD'si Çıktığında Oturur Bir Daha İzlerim.

• Hakim hatta İskender yolu açtı devamını getirmek bizlere ve topluma kalmış dedi .Hakim gladiocu değil
  • ne saygılı adamlarsınız len siz ilk defa bu kadar spoiler görüyorum
  • Film'e nihayet gittim herkese tavsiye ederim, bu film tekrar tekrar izlenir
  • spoiler açılmıyo
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.