Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Mafya Dizi ve Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir an önce def olup gitmesi gerekiyor, zaten cahil genç çok bide bu tarz aptal yapıtlar daha da insanları azdırıyor.
    1 Kadın 1 Erkek dizisindekiler evli değil diye uyarı gönderen lanet olası rtük bunlara neden karışmıyor?

• updillah
  • hadi lan oradan amerigo hadi oradan
  • sen sevmiyorsun diye kaldırılacak diye bir şey yok.

ben de diyorum ki yabancı diziler (tümü neredeyse) gençlerin ahlakını bozuyor, erişim engellensin.
  • cidden kurtlar vadisi çok saçma sapan bir nesil yetiştirdi görüyorum tuhaf tuhaf şekillere giren özenmeye çalışıyorlar 1-2 bölüm izledim tamamen saçma buldum açıkcası fakat izleyen yine kendi izler.

Nor:Atv içerir A(K)TV
  • geçen godfather izliyorum trt1de

1 dakikalık dayak sahneleri var bilirsiniz filmde. adam 1 dakika boyunca öldüresiye dövdü adamı, sıfır sansür. izledik ailecek. bir an benim de koltuğu tekmeleyesim geldi o kadar uzun dayak sahnesi izleyince.

hemen sonraki sahnede de şarap içiyorlardı gayet nezih biçimde. ama ne olup bittiği sansürden anlaşılmıyordu bile. tek odaklanabildiğim şey şarap içtikleri oldu, çıkardım dolaptan üzüm yemeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

quote:

Orijinalden alıntı: Torror

sen sevmiyorsun diye kaldırılacak diye bir şey yok.

ben de diyorum ki yabancı diziler (tümü neredeyse) gençlerin ahlakını bozuyor, erişim engellensin.

ulan dal tarak ben sevmiyorum demedim
    bak adam akıllı oku düşün şunu, bu ülkeye bu diziler gitmiyor işte lan gitmiyor
    sokaktaki tesbihçi çocuklar bu aptal dizilerden sonra çoğaldı

senin keko diye adlandırdığın nesil var ya, bir de cool kesim var. her türlü ahlaksızlığı yapan, işte batı bu hale getirdi bunları. televizyonda izleye izleye normal bir şey zannettik. bu yüzden bu gençlerin izlediği ahlaksız diziler, filmler vs. yasaklanmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

cidden kurtlar vadisi çok saçma sapan bir nesil yetiştirdi görüyorum tuhaf tuhaf şekillere giren özenmeye çalışıyorlar 1-2 bölüm izledim tamamen saçma buldum açıkcası fakat izleyen yine kendi izler.

Nor:Atv içerir A(K)TV

Kurtlar Vadisi yeni sezonda Kanal D ye geçti diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.