Bildirim
Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Mafya Dizi ve Filmleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
updillah -
hadi lan oradan amerigo hadi oradan -
sen sevmiyorsun diye kaldırılacak diye bir şey yok.
ben de diyorum ki yabancı diziler (tümü neredeyse) gençlerin ahlakını bozuyor, erişim engellensin. -
cidden kurtlar vadisi çok saçma sapan bir nesil yetiştirdi görüyorum tuhaf tuhaf şekillere giren özenmeye çalışıyorlar 1-2 bölüm izledim tamamen saçma buldum açıkcası fakat izleyen yine kendi izler.
Nor:Atv içerir A(K)TV -
geçen godfather izliyorum trt1de
1 dakikalık dayak sahneleri var bilirsiniz filmde. adam 1 dakika boyunca öldüresiye dövdü adamı, sıfır sansür. izledik ailecek. bir an benim de koltuğu tekmeleyesim geldi o kadar uzun dayak sahnesi izleyince.
hemen sonraki sahnede de şarap içiyorlardı gayet nezih biçimde. ama ne olup bittiği sansürden anlaşılmıyordu bile. tek odaklanabildiğim şey şarap içtikleri oldu, çıkardım dolaptan üzüm yemeye başladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amerigo
quote:
Orijinalden alıntı: Torror
sen sevmiyorsun diye kaldırılacak diye bir şey yok.
ben de diyorum ki yabancı diziler (tümü neredeyse) gençlerin ahlakını bozuyor, erişim engellensin.
ulan dal tarak ben sevmiyorum demedim
bak adam akıllı oku düşün şunu, bu ülkeye bu diziler gitmiyor işte lan gitmiyor
sokaktaki tesbihçi çocuklar bu aptal dizilerden sonra çoğaldı
senin keko diye adlandırdığın nesil var ya, bir de cool kesim var. her türlü ahlaksızlığı yapan, işte batı bu hale getirdi bunları. televizyonda izleye izleye normal bir şey zannettik. bu yüzden bu gençlerin izlediği ahlaksız diziler, filmler vs. yasaklanmalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı
cidden kurtlar vadisi çok saçma sapan bir nesil yetiştirdi görüyorum tuhaf tuhaf şekillere giren özenmeye çalışıyorlar 1-2 bölüm izledim tamamen saçma buldum açıkcası fakat izleyen yine kendi izler.
Nor:Atv içerir A(K)TV
Kurtlar Vadisi yeni sezonda Kanal D ye geçti diye biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X