Şimdi Ara

Kurt & Maymun yada Sincap Kullanımı(AÇIKLAMA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar kafama takıldı. Şu kurt inventory de masum masum dururken de acıkmaya devam mı ediyor? Stall kurdum kurt inventoryde gebermesin bi de sabaha kadar? İnventoryde dura dura karnı doyuyormu yoksa? Sarı zımbırtıda 10 yazıyor %10 arttırıyor demek mi? Çok pahalı o zaman...
  • kesin ölür o ister saldırsın ister saldırmasın zamnla sarı şey giderek azalıo
  • Çıkarmadım ama içerde duruyo yani ortada görünen bi kurt yok. (ne kurdu süs köpeği gibi bişey benimki :D ) Bu kurtlar level kaçta büyüyor?
  • s.a ya ben daha yeni üye oldum bana biraz bilgi werirsen sevinirim sorularım warda
    1. bu int str olayı ne oluyor hangisinin yuksek olması daha ii vede nasıl yukseltilri
    2. silk diolar ama bu silk ne anlama geliyor

lütfen cvplayınızz saygılarımla...
  • Sen yeni üye oldun?
    Yeni üyeler artık açılmış konulara bakmak veya yeni konu açmak yerine eski konuları hortlatıp sorular soruyor demek hemde alakasız konularda...
  • fazla takılmadığımdan işim olmyo o yusden oğrenme lasım bazı şeyleriii
  • oha nasıl hortlattın gogıldan mı buldun
    sondan 2 ç mesaj tarşhşne bakın yada 3. mü neyse
    27.mart.2008
  • bu konuyla ilgili uzun süredir güncelleme yapılmamış, ben uzun zaman önce oynamayı bırakmıştım. şimdi tekrar oynamaya başladım ama pet alımı nereden yapılıyor bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.