Şimdi Ara

kurt cobain ölüm yıldönümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar severek dinlediğim nirvana solisti kurt cobain 5 nisan da öldü
    herkes sevdiği yönlerini yazarsa sevinirim

• kendisine yetişemedim fakat en iyi olmanın bile ne kadar acı verebilecegini onda gördüm
  • giderek yozlaşıp maymun olan hairy grupların kıçına tekmeyi vurduğu ve rock ruhunu dirilttiği için minnettarım
  • çok baba adamdı alemin gördüğü en karizma şahsiyetlerden biriydi..
    bi laf vardır "hızlı yaşadı genç öldü ceseti yakışıklı oldu"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 2 Nisan 2005, 23:12:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

çok baba adamdı alemin gördüğü en karizma şahsiyetlerden biriydi..
    bi laf vardır "hızlı yaşadı geç öldü ceseti yakışıklı oldu"

ewt o sözü biliyorum cok ii ydi
  • saygiyla aniyoruz alemin unutulmazlarindan kurt cobain i
  • fight club da tyler ın bi sözü vardı gerçi katılmıyorum ama en iyi rock star ölü bi rock stardır diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  kurt cobain ölüm yıldönümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 2 Nisan 2005, 23:53:51 >
  •  kurt cobain ölüm yıldönümü
  • sevdiğimiz bi abimizdi...bütün herkesin tekrar başi sağolsun
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 5 nisan salı (KURT DOUGLAS COBAİN 'in son günü)
    seattle'ın günlük müzik gazetesi The Rocket'in manşetinde NİRVANA 'nın dağıldığına dair haber vardı.Courtney, Los Angeles'daki otel odasında telefonları kabul etmiyordu.Daha sonraları Courtney'in o anlarda odasında değil sokaklarda olduğu iddia edilmişti.Kocasının Los Angeles'da olabilceğini düşünüyor ve sokaklarda onu arıyordu.Oysa KURT , Washingtonda daki evine dönmüştü.Akşam üstüne doğru garajın yakınlarındaki kulübeye çekildi.Kulübe çam ağaçlarının arasına gizlenmişti ve yakında onu görebilecek bir komşuda yoktu.Eroin ve valiumu karıştırarak iyice kafa bulmuştu.Hayal ettiğinden ve en önemlisi istediğinden çok daha fazla şöhret bulduğu dünyanın yükünü daha fazla kaldıramıyacağına emin oldu, kırmızı mürekkepli bir kalemle ve bir çocuğunkini andıran yazısıyla notunu tamamladı.Mektubu , bir saksıdan çıkardığı toprak yığınına sapladı.Yeni aldığı tüfeği kafasına dayadı.Tetiği çekti..........

• şekildi karizmaydi çok iyi gitarist değildi belki ama iyiydi.sevenlerinin tekrar basi sagolsun
  • Bu yıldönümünde Müzik kanallarında program yaparlar mı acaba,
  • rock fm yarın saat ortalarında nirvana çalacak diye biliyorum.mtv ve vh1 da böyle özel programlar olabilir bakmak lazım.Ne o _eDDie_ arşivlik tv capsları almayı mı planlıyorsun?
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kee_p

5 nisan salı (KURT DOUGLAS COBAİN 'in son günü)
    seattle'ın günlük müzik gazetesi The Rocket'in manşetinde NİRVANA 'nın dağıldığına dair haber vardı.Courtney, Los Angeles'daki otel odasında telefonları kabul etmiyordu.Daha sonraları Courtney'in o anlarda odasında değil sokaklarda olduğu iddia edilmişti.Kocasının Los Angeles'da olabilceğini düşünüyor ve sokaklarda onu arıyordu.Oysa KURT , Washingtonda daki evine dönmüştü.Akşam üstüne doğru garajın yakınlarındaki kulübeye çekildi.Kulübe çam ağaçlarının arasına gizlenmişti ve yakında onu görebilecek bir komşuda yoktu.Eroin ve valiumu karıştırarak iyice kafa bulmuştu.Hayal ettiğinden ve en önemlisi istediğinden çok daha fazla şöhret bulduğu dünyanın yükünü daha fazla kaldıramıyacağına emin oldu, kırmızı mürekkepli bir kalemle ve bir çocuğunkini andıran yazısıyla notunu tamamladı.Mektubu , bir saksıdan çıkardığı toprak yığınına sapladı.Yeni aldığı tüfeği kafasına dayadı.Tetiği çekti..........

• rock müziği onun sayesinde sevdim ruhu şaad olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.