Şimdi Ara

Kürk Mantolu Madonna-Kuyucaklı Yusuf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitap bir aşk romanı gibi gözükmesine rağmen çok farklı konulara değiniyor aslında. Temelde hiçkimse göründüğü gibi değildir mesajı üzerine kurgulanmış bunu anlıyorsunuz ama kurgu ve dil o kadar güzel ki gerçekten inanılmaz derecede akıcı.
  • Güzel kitaptır. Ama okuduğum en güzel kitaptı diyemeyeceğim. Arayışım hala sürüyor bu konuda

Sabahattin Ali kitabın sonunu çok iyi bağlamış. Hüzünlendiğim nadir kitaplardandır. Okumadıysan kesinlikle oku derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Güzel kitaptır. Ama okuduğum en güzel kitaptı diyemeyeceğim. Arayışım hala sürüyor bu konuda

Sabahattin Ali kitabın sonunu çok iyi bağlamış. Hüzünlendiğim nadir kitaplardandır. Okumadıysan kesinlikle oku derim.

oldumu benim avatar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitabı okuduktan sonra Sabahattin Ali'nin diğer romanlarına da merak sardım. Ama hiçbiri Madonna kadar sarmadı.
  • Çok harika bir kitaptı. Ben de bu forumda görüp okumuştum çok memnun kaldım. Sonuna doğru o karakteri boğazlayasım geldi ama olsun.
  • Bende geçen sene okumuştum.2 günde bitirmiştim.Gerçekten harika bir kitap.Kitap okumayı sevmeyenler bu kitapla başlayabilirler.

Bu arada Sabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf'unu okuyan var mı ? Almayı düşünüyorum.İnternette biraz araştırdım.Kürk Mantolu Madonna kadar olmasa da güzel bir kitap diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz ?
  • elimdekiler bittikten sonra Kuyucaklı Yusuf ve İçimizdeki Şeytan'ı okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Güzel kitaptır. Ama okuduğum en güzel kitaptı diyemeyeceğim. Arayışım hala sürüyor bu konuda

oldumu benim avatar

Olmuş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 14 Ekim 2012; 20:14:46 >

• Kitabı bugün bitirdiğim için taze taze yorum yapmak istiyorum. Kitabı YKY yayınlarından mavi kapaklı olanını aldım. Yayınevleri arasında bu kitapta fark var mı bilmiyorum ama YKY'yi ben beğendim. Tam kitap okumaya yeni başlayanların istediği gibi hem sayfa sayısı olarak kısa hem de bir anda akıp gidiyor. Öyle ki kitap da ara verecek yer bile pek yok. Bir solukta okudum diyeceksiniz.

Açıkçası aşk kitabı olduğunu bilmeyerek okudum, Raif Efendinin iç dünyasını arayacağımı düşünürken meğer çok acı bir aşk hikayesi varmış. Raif Efendinin ilk başta kendi halinde olan, mutsuz ve sessiz yaşamı Kürk Mantolu Madonna ile değişiyor. Ruh ikizini bulduğunu düşünüyor ve hayat onun için başlıyor. Yaşamayı hissediyor ve Maria onun için herşey oluyor. Daha sonrasında kederli haberler ardı ardına geliyor ve bu mutlu tablo dağılıyor. Kitabın son kısımlarında Raif'e çok fena sövüyorsunuz. Olay örgüsü çok klasik gibi görünse de yazarın anlatım tarzı, betimlemeleri, aşka dair söylemleri ve Raif Efendinin iç dünyasının nakletmesi açısından güzel bir kitaptı. Ama en iyi kitap, çok güzel kitap diyemem. Sanırım aşk romanı olması sebebiyle oldukça popüler sayılabilir.

• Ben de yeni okudum çok sağlam kitaptı. Ancak ilk 50 sayfasını okumasanız bile olur nerdeyse Çok sıkıcı bu muymuş deyip bırakacaktım kitabiı ama gerçekten çok iyi tavsiye ediyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Ben de yeni okudum çok sağlam kitaptı. Ancak ilk 50 sayfasını okumasanız bile olur nerdeyse Çok sıkıcı bu muymuş deyip bırakacaktım kitabiı ama gerçekten çok iyi tavsiye ediyorum ben de.

Zaten açıklaması yapılmış kitabın başında 60. sayfadan sonra hemen bitiyor zaten.
  • ilk sayfasından itibaren anlıyosunuz gerçekten kaliteli bir yapıt olduğunu.Etkileyici
  • Arkadaşımın başladığı ilk kitaptı 100. sayfasına kadar okudu bıraktı sonra kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Arkadaşımın başladığı ilk kitaptı 100. sayfasına kadar okudu bıraktı sonra kitabı

İlk ihtimal kitabın sonunu tahmin etti psikolojik sorunlar yaşayacağını düşündü bıraktı
    İkinci ihtimal kitaptan bişey anlamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Arkadaşımın başladığı ilk kitaptı 100. sayfasına kadar okudu bıraktı sonra kitabı

İlk ihtimal kitabın sonunu tahmin etti psikolojik sorunlar yaşayacağını düşündü bıraktı

2. ihtimal ağır basıyor Kitap okuyanlara karşıda önyargılı biri
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

2. ihtimal ağır basıyor Kitap okuyanlara karşıda önyargılı biri

üzüldüm onun adına , dünyada o kadar önyargılı olunacak şey varken siz okumak isterseniz okuyun

• çok methetmişsiniz,bende atıyorum sepete bakalım...
  • ben şu anda 110. saydadayım 110. sayfaya zar zor geldim biraz sıkıcı bi kitap ama metheden çok bakalım kitap bitince aynı şeyi düşünecek miyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajetta

ben şu anda 110. saydadayım 110. sayfaya zar zor geldim biraz sıkıcı bi kitap ama metheden çok bakalım kitap bitince aynı şeyi düşünecek miyim :)

110. sayfaya kadar beğenmediysen kitap bitince beğeneceğini sanmam. Ben kitabın dilinden büyük keyif almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Ajetta

ben şu anda 110. saydadayım 110. sayfaya zar zor geldim biraz sıkıcı bi kitap ama metheden çok bakalım kitap bitince aynı şeyi düşünecek miyim :)

110. sayfaya kadar beğenmediysen kitap bitince beğeneceğini sanmam. Ben kitabın dilinden büyük keyif almıştım.

Belki de konusu bana zevkli gelmemiştir ama bakalım kitapı bitirince düşüncelerim nasıl olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.