Şimdi Ara

Kurduğum Sisteme Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar parça parça sistemimi topladım, içeriği şu şekilde:

i5 4440
    Corsair 1600 4gb LowProfile Ram
    Corsair CX600M
    Sandisk Ultra II 240Gb SSD
    Aerocool Ds Cube MAtx Kasa

Bu sisteme ucuz yollu bir anakart arıyorum. Aklımda MSI H81M-P33 vardı ancak bu anakartın kasanın ön kısmında yer alan usb 3.0 girişini destekleyecek 19 pinlik girişe sahip olmadığını gördüm. Bana ön kısımdaki usb 3.0 girişlerini de kullanabileceğim bir anakart lazım. Bunu sağlayabilecek bir anakart lazım. Bütçe taş çatlasa 200 lira, ama bunun altında olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 24 Aralık 2014; 21:38:55 >

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam kasam matx, buna uygun bir anakart var mıdır bu şekilde? Mesela hocam şu H81M-PLUS modelinde sanırım bu bahsettiğim özellik var, ben mi yanılıyorum acaba? Front USB 3.0 Header denmiş. Eğer bu kartta istediğim özellik varsa overclock yapan birisi olmadığım için bu kart yeterli olur sanırım.

Kurduğum Sisteme Anakart Tavsiyesi
  • H81M-Plus'ta usb 3.0 port mevcut, sorunsuz kullanırsın hocam.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, son bir sorum daha var. Bu anakarta bios güncellemesi yapmadan i5 4440'ı kullanmam mümkün müdür? Yoksa satın alırken bios güncellemesi mi talep etmeliyim?
  • Rica ederim hocam...

İşlemci desteğinde 0211v bios ile uyumlu görünüyor, ama şuan da bu seri ürün de hangi bios var bilemiyorum, dilersen işlemcini götürüp taktırıp denetirsin servisinde;

http://www.asus.com/tr/Motherboards/H81MPLUS/HelpDesk_CPU/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.