Şimdi Ara

Kurduğum Sistem Uyumlu Çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurduğum Sistem Uyumlu Çalışırmı? Arkadaşlar bu şekilde bir sistem kurdum. Fakat sizden bu sistem uyumlumu değilmi öğrenmek istiyorum. Ekran kartındada arada kaldım bunada bir el atarsınız. Birde PSU tavsiyesi istiyorum bu donanımı kaldıracak şekilde fazla aşmasın birde kasa da ısı değerlerini gösterecek ekran olucak onuda güç tüketimine katıp hesaplarsanız iyi olur. Birde bu parçalarla eşit veya çok az miktarda para farkı olan bir parçada önerebilirsiniz.

SİSTEM:

EKRAN KARTI:SAPPHIRE ATI HD4830 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI
    VEYA
    HIS ATI HD 4850 512MB (256BIT) GDDR3 (DirectX 10.1) Dual DL DVI & TV (HDCP) PCIe (NTSC) PCI-E x16 EKRAN KARTI

Bu her iki ekran kartının aralarında teknik olarak fazla bir fark yok fakat arada 100 TL fark var yada ben mi yanlış biliyorum? Markaları buradaki gibi olmayacak onada öneride bulunursuznuz.

RAM:
    4 Gb (2Gb*2) XMS2 1066Mhz DDR2 8500 Kit CL5 Ram
    RAM Kapasitesi4096MB (4Gb) RAM TipiDDR2 RAM Bus Hızı1066 Mhz

İŞLEMCİ:
    INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz 3MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ

HARD DİSK:
    Bunda sizden yardım alacağım. 500gb bana yeter. 7200rpm 32mb önbellek li en ucuz ve güvenilir HDD hangisiyse onu önerirseniz iyi olur.

ANAKART:
    GIGABYTE GA-EP43-S3L INTEL P43/ICH10 FSB 1600MHz(O.C) DDR2 1200MHz SOKET LGA775 ANAKART( Bu anakart iyi mi? Bunda crossfire desteği yok. Crossfire destekli olanlardan önerirseniz iyi olur. Tekrar söylemek istiyorum aralarında fazla fiyat farkı yoksa öneriniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnglacheL -- 13 Şubat 2009; 19:20:39 >

• Aopen 450w 12mm lik fanlı sessiz ve serin çalışır 110 lira civarında psu olarak bunu alabilirsin.

http://www.exa.com.tr/aopen/power_supply/aopen_450w-343-6969.html

Ekran kartı olarakta 4830 şuanda alınacak en iyi fiyat performans ürünü 4850'ye çok yakın bir kart.

Bellek için de A-data Vitesta 2*2 1066mhz'lik kitleri öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Aopen 450w 12mm lik fanlı sessiz ve serin çalışır 110 lira civarında psu olarak bunu alabilirsin.

http://www.exa.com.tr/aopen/power_supply/aopen_450w-343-6969.html

Ekran kartı olarakta 4830 şuanda alınacak en iyi fiyat performans ürünü 4850'ye çok yakın bir kart.

Bellek için de A-data Vitesta 2*2 1066mhz'lik kitleri öneririm.

katılıyorum 4830 iyi bir ekran kartı günümüzde...

• Tamam sağolun yani boşuna 100tl vermek gerekmiyor . Ram önerisi içinde teşekkür ederim. Peki bu sistem birbirine uygun çalışırmı birde bunu cevaplarsaız iyi olur terar teşekkürler.
  • Pardon birşeyi unutmuşum. Alıcağım ekran kartında sadece DVI çıkış var ama benim monitör samsung 932nw yani analog bağlantı kurulabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnglacheL

Pardon birşeyi unutmuşum. Alıcağım ekran kartında sadece DVI çıkış var ama benim monitör samsung 932nw yani analog bağlantı kurulabilir mi?

Ekran kartın kutusundan aparatı çıkıyor takma kafana
  • kdr_ tamam biliyorum o aparatı teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnglacheL

kdr_ tamam biliyorum o aparatı teşekkür ederim.

Bu arada CF li kart alacaksan bayağı para harcaman lazım o yüzden bulaşma derim

Yani 8x hızlı oluyorlar ucuz olanları onlardada pek performans alamıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.