Şimdi Ara

Kürdan Yuttum Ölecek Miyim? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
10
Favori
20.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saldagfb

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

quote:

Umarım hala yaşıyorsundur dostum.

Yaşıyorum kardo lakin tehlike hâlâ arz ediyor temkinli davranıyorum, dötümü yere nazik koyuyorum

Doktor ne dedi? Ne yaptı?

acile gittim. Ulan acil ne anlasın dimi bi tanıdık aldı götürdü
    polikliniğe. Boğazıma bişeyler yaptılar bilincim açık salladilar Boruyu. Olay bitti bide bana ne dese iyi doktor bu kadar zor olacağını bilsem uyutur öyle yapardım dedi. Bende uyutma seçeneği madem var bana neden söylemediniz dedim öyle zahmetli oluyor cevabını aldım şok oldum... Tahlil için örnek aldılar mideden. Bu kadar mı kritik virajdayım noluyor ya dedim, yok biz doktorlar her türlü önlemi almak zorundayız dedi.

Kürdan zaten midende yumuşamış, parçalanmaya yaklaşmıştır. Umarım çıkarken zarar vermez.

• Geçmiş olsun söylenenlere uy.
  • Bizim bi arkadaşa böyle olmuştu 1 gün sonrasına helvasını yemiştik rahmetlinin
  • quote:

Kamerayla mideye inilmesi zor oluyor mu beyler? Var mı başına gelen?

hortumu azına sokuyorlar bi tane minik bi cihaz var onun içinde onla geziyorlar

İşin biter yani cenaze namazın kaçta bu arada görüsürüz :D
  • Cenaze namazı kaçta beyler ?
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun.

Yuttuğun kürdan tahta olduğu için aç karnına bir kaç kaşık tahtakurusu yutmanı tavsiye edeceğim. Bence işe yarar.

Aksi durumda sağlığından olabilirsin.

Tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.
  • Ulan namaz kılmak için rüku 'ya egilsem sıraya geçecekler var

helva diyip durmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım hala yaşıyorsundur dostum.

Yaşıyorum kardo lakin tehlike hâlâ arz ediyor temkinli davranıyorum, dötümü yere nazik koyuyorum

Doktor ne dedi? Ne yaptı?

acile gittim. Ulan acil ne anlasın dimi bi tanıdık aldı götürdü
    polikliniğe. Boğazıma bişeyler yaptılar bilincim açık salladilar Boruyu. Olay bitti bide bana ne dese iyi doktor bu kadar zor olacağını bilsem uyutur öyle yapardım dedi. Bende uyutma seçeneği madem var bana neden söylemediniz dedim öyle zahmetli oluyor cevabını aldım şok oldum... Tahlil için örnek aldılar mideden. Bu kadar mı kritik virajdayım noluyor ya dedim, yok biz doktorlar her türlü önlemi almak zorundayız dedi.

Kürdan zaten midende yumuşamış, parçalanmaya yaklaşmıştır. Umarım çıkarken zarar vermez.

Sırf bundan korktuğum için 2 gün tuvalete gitmedim metan gazı sıkışmasından patlayabilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam bizim kuzende bir ara madeni para yutmuştu dışkıyla beraber çıkmıştı.Umarım kazasız belasız atlatırsınız.
  • house dizisinde böyle bi bölüm var roman asıllı adam kürdan yutuyordu çıkarken kalın bağırsağına takılıyordu vücudu buna göre bissürü reaksiyon gösteriyodu bul izle kaçıncı sezon kaçıncı bölüm bilmiyorum sonra koşa koşa doktora gidersin
  • kırık bardaktan su içerken cam yutmuştum, 1 avuç pamuk yedim ve mıçtım, pamuğun içindeydi cam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

kırık bardaktan su içerken cam yutmuştum, 1 avuç pamuk yedim ve mıçtım, pamuğun içindeydi cam.

• Böyle ölecen

• Bugün laf arasında teyzemin uzaktan bir akrabası kürdanı yutmuş bağırsakları falan yırtılmış komadaymış adam, umarım daha ileri gitmeden çözüm bulur doktorlar ciddiyim. Geçmiş olsun
  • kurdan kullanmayi seven birisi olarak tirsitm ki la
  • girdiği gibi çıkar merak etmede yuttuktan snra madem bu kadar tırstın keşke ağızına parmak atıp kussaydın
  • biride çıkıp sormamış o kürdanı nasıl yutmayı becerdin diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Dostum öncelikle geçmiş olsun.

Yuttuğun kürdan tahta olduğu için aç karnına bir kaç kaşık tahtakurusu yutmanı tavsiye edeceğim. Bence işe yarar.

Aksi durumda sağlığından olabilirsin.

Tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.

• YAŞIYON MU HUU!
  • Efsane ya
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.