Şimdi Ara

Kurallar, Şikayet, Öneri, Uyarı başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Rhy adlı kullanıcıya gereksiz iletinden dolayı tarafımdan 1 uyarı puanu cezası verilmiştir.



    Bölüme post kasmak amacı ile yazan kullacılara duyurulur. Anlamsız, bilgi, düşünce içermeyen her mesaj tarafımdan silinmekte ve post sayısından düşülmektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @__RayAllen20__ adlı kullanıcı bir bayanın sorusuna karşı saygısızca üslubundan ötürü forumdan 15 gün süre ile uzaklaştırılmıştır. İnsanların sorunları ile dalga geçmek ve belden aşağı espiri yapmak forumun kurallarına aykırıdır.
  • acaba neden iç kimse üst konuda paylaşım yapmıyor ve
    sağlık gibi önemli bir konudan bahsediyoruz hayatın her alanında
    lazım olcak bilgiler lazım dh nin konu dışındaki yoğunluğun
    10 / 1 i burda olsa çok güzel olucak.
  • Sağlıkla ilgili güncel haberlerin ve paylaşımların toplanacağı bir başlık açtım. Bu başlık altında haberlere yorumlar yapılabilir, bunun haricinde ısrarla foruma konu açan üyeler oluyor. Haliyle bunları kilitlemek zorunda kalıyorum. Herhangi bir haberi, bir öneriyi paylaşmak istiyorsanız bunu göze hitap edecek ve okunacak bir şekilde üst başlıkta açabilirsiniz.
  • Başlığa bölüm kurallarını da eklerseniz güzel olur nerydeyse bu bölümün kuralları neler diye yöneticilerden birine PM atıcaktım...

    Edit:

    Ayrıca, "HİLE YAPILMAYAN TEK GIDA " başlığı neden kilitlendi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karos N. -- 14 Eylül 2008; 21:28:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Karos N.

    Başlığa bölüm kurallarını da eklerseniz güzel olur nerydeyse bu bölümün kuralları neler diye yöneticilerden birine PM atıcaktım...

    Edit:

    Ayrıca, "HİLE YAPILMAYAN TEK GIDA " başlığı neden kilitlendi?


    Haklısınız kurallar diye başlıkta da belirtmek gerekir.

    Bahsettiğiniz konuyu ben kilitlemedim herhangi bir ''genel mod'' veya admin ''kilitlemiş'' olabilir. Eğer genel bilgi verme amaçlı bir konu ise bunları üst başlıkta dile getirmemiz gerektiğini bölüm kurallarına ekledim. Böylece forum daha derli toplu olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sağlık bölümü kullanıcıları, ısrarla tekrar ediyorum. Sağlık sorunları dışında genel bilgi verme amaçlı tüm konuları üst başlıkta paylaşınız, bu kuralı ihlal eden üyelere artık uyarı vermek zorunda kalacağım. Forum bu şekilde çöplükten farksız gözüküyor. Ben kilitledikçe aynı konuları ısrarla açan üyeler var. Bunları üst başlığa taşıyıp orada tartışabilirsiniz!
  • @LveL; Bölüme bilgilendirme ve öneri haricinde gereksiz mesaj yazmak yasaktır. (Kural 9) İçeriği art niyet taşısın veya taşımasın tarafımdan silinmekte ve uyarı puanı verilmektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dante isimli kullanıcı "forever living products" isimli firmanın doğrudan satış zincirinin bir üyesi. Özellikle fiziksel görünümlerinden çok memnun olmayan genç kullanıcıların yoğun olarak ilgi gösterdiği sağlıklı yaşam bölümünde bu kullanıcıya ait reklam içerikli mesajlar yer almakta. Oldukça da sinsi bir tutum içinde, önce 57 kilo verdim diye olta atıyor, sonra takılanlara özel mesaj atıyor. MSN'de ne söylediği veya ne yaptığı önemli olmamakla beraber DH formunu pazar tezgahı niyetine kullanmamasının gerektiğini düşünüyorum.
  • Sayın bugraq; yukarıdaki şikayet mesajınızdan sonra belirttiğiniz kullanıcıya bu davranışından vazgeçmesi için bir zaman tanıdım. Ancak haklısınız hemen her konuda reklam kokan ve üyeleri sadece bir firmanın ürünlerine teşvik edecek yorumları var. Üyenin ''Sağlıklı Yaşam'' bölümüne girmesinin engellenmesi için üst yönetime talebimi bildirdim. Sonucu burada beyan ederim. Ayrıca size de teşekkür ediyorum.
  • Şikayeti değerlendiren üst yönetim kullanıcının bu başlığa yazmasını engellemiştir.
  • Dante isimli üyenin, para kazanmak için insanları satmış olduğu saçma sapan kimyasal tozların reklamını yapmasından ve alaycı cevaplarından ben de şikayetçiyim.
    Uygulama iyi olmuş, diğer bölümlerde de bu tutumu devam ettirmemesi için izlenmelidir.
    Sağlık işi alaya gelmez.
  • be nneden konu açamıyorum konu açtığımda bu özellik ya kapalı yada kullanma yetkiniz yok diyor konu açamıyorum ilk üye olduğumda açabiliyordum yardım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: secilmis Kisi

    be nneden konu açamıyorum konu açtığımda bu özellik ya kapalı yada kullanma yetkiniz yok diyor konu açamıyorum ilk üye olduğumda açabiliyordum yardım


    Sorununuzu bir admine bildirmeniz gerekiyor. Bölüm Yetkililerinin bu tür konularda yetkisi yoktur.
  • Sağlık bölümü post kasma merkezine dönmüş durumda. Belli tipler iş olsun diye seri mesajlar atıyor. Ayrıca konu dışına benzer çok düzeysiz mesajlar var, yavaş yavaş o bölüme dönmek üzere.

     Kurallar, Şikayet, Öneri, Uyarı başlığı




  • Farkındayım Sn. Taner, bu bölümde post artışını durdurmak için üst yönetime talebimi en kısa zamanda ileteceğim. Mesaj sayısını arttırmak amacıyla bölümü kirleten üyelere de çok ciddi yaptırımlar gelecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Relusion

    Farkındayım Sn. Taner, bu bölümde post artışını durdurmak için üst yönetime talebimi en kısa zamanda ileteceğim. Mesaj sayısını arttırmak amacıyla bölümü kirleten üyelere de çok ciddi yaptırımlar gelecek.

    Çok doğru olur, bu bölümde post artışı olmasın, gerçekten işi olan gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Relusion

    Farkındayım Sn. Taner, bu bölümde post artışını durdurmak için üst yönetime talebimi en kısa zamanda ileteceğim. Mesaj sayısını arttırmak amacıyla bölümü kirleten üyelere de çok ciddi yaptırımlar gelecek.



    ben de powerstoma böyle bir talebimi iletmiştim, değerlendireceğiz demişti ama bir sonuca varmadı herhalde...
    aynı fikirdeyim, post sayısı artmasın böylece ihtiyacı olan konu açar, hakikaten yardım edecek olan cevap yazar...
  • Psikolojik sorunların başlık olarak açılmasına nasıl bakıyorsunuz? Açıkçası ben insanların psikolojik problemlerini bu şekilde afişe etmelerinden rahatsızlık duyuyorum. Psikolojik ve psikiyatrik problemler bu şekilde çözülmez. Bu konuda yıllaca eğitim almış psikolog ve psikiyatrlardan yardım alınmalıdır. Bu konuları kilitlemek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz? Haksız mıyım?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 27 Mart 2013; 20:26:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.