Şimdi Ara

KURALLAR.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yönetim istifa
  • savasay o topiclerin bi linkini verde bakalım haksızmı kitlenmişler
  • ya benım anladıgım kadarıyla bu forumda mod ların damarına basmıcan.yoksa doru soylemen le alakalı bısı degıl.zaten bunları da kafaya takmamak lazım..sonuna kadar arkandayım..haklı olsanda olmasanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

savasay o topiclerin bi linkini verde bakalım haksızmı kitlenmişler

http://forum.donanimhaber.com/m_1329631/mpage_1/key_//tm.htm#1329631

bazı topiclerim hakkaten gereksiz yere silindi....

not;;;artık o tip topiclerde açmıyorum

• bu forumda kullaniciya deger verilmiyor. anlayis meselesi.. oncelikle yoneticilerin forum uyelerinin ne anlam ifade ettigini anlamalari lazim... iste bu olmazsa ufurukten teyyare topic kilitlemeler dogal olur, moderator ezer gecer uyeyi, özür dilemesi de bir baska bahara kalir...

genelleme yapilmistir... ornek yoneticiler de vardir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 20 Kasım 2004, 17:30:02 >
  • bende bi karar aldım! artık haksız olsa biLe bir moderatöre ders wermeye kalkışmicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memosss -- 20 Kasım 2004, 17:34:28 >

• cümle biraz dewrik oLdu sanki. yada bi anlatım bozukluğu.. bi gariplik war ama çözemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memosss

cümle biraz dewrik oLdu sanki. yada bi anlatım bozukluğu.. bi gariplik war ama çözemedim...

de fazla
  • sağoLasın hemen editleyelim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

ya benım anladıgım kadarıyla bu forumda mod ların damarına basmıcan.yoksa doru soylemen le alakalı bısı degıl.zaten bunları da kafaya takmamak lazım..sonuna kadar arkandayım..haklı olsanda olmasanda

destek olduğun için çok teşekkür ederim ayrıca ama, ne alakası var damarına basmakla.. ne demek askeriyede var bir kural..

1-komutan her zaman haklıdır

2- komutanın haksız olduğu durumlarda 1. madde geçerlidir.

aklımda kaldığınca yazdım size. maul askere gitme gibi bir durumum yok...

ama cezve sana katılıyorum.. aynı zihniyet işveren de de var ülkemizde.. adam işçiye ihtiyacıum var gözüyle bakmıyor. işçiyi ezik görüyor.. neyse ya demekki herşey aynı bu memlekette...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 20 Kasım 2004, 17:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cezve
    ...özür dilemesi de bir baska bahara kalir...

muhahahahahahuh ne diyorsun yaaa ben daha ne için atıLdığımı öğrenemedim....

kabaca xxx topiğinde yazdığım yazıdan!! e orda ne dedimde atmışlar??
    kendileri de bilmiyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: memosss

quote:

Orjinalden alıntı: cezve
    ...özür dilemesi de bir baska bahara kalir...

muhahahahahahuh ne diyorsun yaaa ben daha ne için atıLdığımı öğrenemedim....

kabaca xxx topiğinde yazdığım yazıdan!! e orda ne dedimde atmışlar??
    kendileri de bilmiyor....

ee dostum belki benimde sonum banlanmak, üyeliğimin iptali filan, çok sivrildim çünkü

lafla peynir gemisi yürümez tabii. anlıyor herkes bunu biliyor ama bi taraflarına takan yok...

• ne düşünüyorsunuz sizce yapılan hatalar yapanm kişi tarafından anlaşılmıştır.
  • arkadaşlar hepimiz insanız hepimizin hataları olabilir. ama bunu isyan şeklinde değil.kişisel yazışmalarla çözmeliyiz.geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar için söylemiyorum , mesela bir yöneticinin hatası olduğunda ona özel yollardan belirtmeliyiz.foruma istifa bayrakları çekmek bize yakışmayan şeylerdir.

sizden ricam bu tür konuların artık kapanmasıdır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.