Şimdi Ara

kural dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftalık kartımdır. nova bilgisayardan aldım.
    bana 400 e geldi.
    330 ye veririm.
    faturası , kutusu ve ekipmanları beraber.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ao41tr -- 14 Mart 2010; 12:37:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş hayırlı satışlar ama fiyat belirtirsen seviniriz.
  • Sanırım arkadaş 400e mal etmiş ya o fiyata bu forumda satacağını sanıyor olabilir.
  • arkadaş 400e mal ettim diyo ama bi teknoloji ürününü satarken illaki bir miktar zarar edeceğini bilecek kadar kapasiteye sahiptir bence... fiyat almadan yargılamayalım lütfen... saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erank06

arkadaş 400e mal ettim diyo ama bi teknoloji ürününü satarken illaki bir miktar zarar edeceğini bilecek kadar kapasiteye sahiptir bence... fiyat almadan yargılamayalım lütfen... saygılar....

bencede beyler sabır etmek lazım fiyat yazmayı unutmuş olabilir ve 400 e mal ettim demek 400 e satılıktır demekte değildir bekleyelim.
  • "arkadaş 400e mal etmiş ya o fiyata bu forumda satacağını sanıyor olabilir" diyenler olabilir.
    "bencede beyler sabır etmek lazım fiyat yazmayı unutmuş olabilir ve 400 e mal ettim demek 400 e satılıktır demekte değildir bekleyelim. " diyenlere ve diğerlerine hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ao41tr -- 13 Mart 2010; 22:25:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.