Şimdi Ara

Kuponuma bi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben düşük orana yüksek para yatırarak oynuyorum.

AÜ Kuponu, MS kuponu çok denedim. Başarılı olamadım.

Dün benfica ve chelsea maçlarına 500 girdim 411 TL kar ettim.

Cuma maçları hoşuma gitmedi.

Cumartesi maçlarından "kendimce" bir banko hazırladım.

500TL basmayı düşünüyorum. Ama bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alışverişde bulunmak istedim.

GS liderlik,real ikincilik için oynuyor. Bunlara kesin gözüyle bakıyorum.Diğer maçlara yorumlarınızı bekliyorum.

Kuponuma bi bakar mısınız

Not : Lütfen 500 basma 20şer lik kuponlar yap gibi yorumlar atmayın. O şekilde çok zarar ettim. Bu maçlar üzerinden gidersek sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

• Real i çıkar bence hocam. 1.05 oran için değmez. Futbolda hiç bir zaman kesin diye birşey yoktur. 1.05 in hiç bir getirisi olmaz.
  • Vitesse ligde son 5 maçtır kazanıyor. Breda'nın deplasmanda galibiyeti yok.

Vitesse kazanırsa liderliğe oturabilir.

Sizce Breda sürpriz yapar mı? Takımı izleyen filan var mı?
  • 6 tane taraf bahsinin tutması çok çok zor.Düşük oran istiyosan çifte şans oyna.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73657275/tm.htm

bu arkadaşın yaptığı kupondan 3-4 tane maç al daha iyi

@Key haksız mıyım? :)

ayrıca buradan aldığın maçlara 200 basarsın hem 500 ü risk etmemiş olursun tabi senin kararın,ben şimdi senin kafanı karıştırmayayımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 5 Nisan 2013; 16:23:45 >
  • ne kadar sağlam yaparsan yap bence 1.05 ve 1.10 orana kupon yapılmaz. 1.5 üst ver bari daha garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repsac1907

http://forum.donanimhaber.com/m_73657275/tm.htm

bu arkadaşın yaptığı kupondan 3-4 tane maç al daha iyi

@Key haksız mıyım? :)

ayrıca buradan aldığın maçlara 200 basarsın hem 500 ü risk etmemiş olursun tabi senin kararın,ben şimdi senin kafanı karıştırmayayımda

ben adama dedim senin dedigin gibi ama kendi bilir bişi diyemem...

ayrıca söylede yapabilirsin...daha garanti istiyorsan benim kupondan üst dediklerimi 1.5 gol üstüde girebilirsin daha saglam olur en azindan...keske param olsada bende bu buldugum maçlara saglam sekilde giriş yapabilseydim

bari siz kazanin

yok hayır okadar çalişip emek veriyorum kupo n yapiyim diye nakit sıkıntısından saglam bi giremedim şu kupon olaylarına ah ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Nisan 2013; 18:04:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KIZ BANA BAKAR MI [SSLİ]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • breda'nın deplasmanda nasıl galibiyeti yok hacı. 3 galibiyeti var adamların. ayrıca baya da beraberlik var.
    sadece deplasmanda galibiyeti yok demekle olmuyor, direkt yenilmesi lazım senin kupona göre.
    oynama bence.
  • ajaxıda ekleseydın keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.