Şimdi Ara

küpe takan arkadaşlara bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rushtu

bugune kadar kendim deldim :))

2 gun sırınga ucuyla dolastıgımı bilirim :)

ucunu kerpetenle keserek tabi :D

hay maşallah ben küpeyi sokamadım adam kendi direk deliyor.
  • Alşırsın zamanla :)
    Bende ilk deldirdiğim günlerde kendim zor takıyordum
    deldirdikten 2-3 hafta sora bi iltihap kapıyo orası allahın emri zaten
    Sen 3 gün çıkarma hiç küpeyi
    1 bucuk ayın sonunda delik sorunsuz hale gelio ne kabuk bağlıyo nede başka bişi
    ama büyük ihtimal bişi olmaz bence ben ded deldirdiğim ilk gün cıkarmıştım zırt pırt :)
  • acıyo mu delerken
  • 2 tane buz alırsın

kulak memesine cift taraflı uyusana kadar bekletirsin

sonra sırıngayı sokarsın (sıfır acı)

ucunu kerpetenle kesersin

agrı sızı hiçbisi yok
  • Şu an sol kulağımda 4 sağ kulağımda 2 delik var 1 er üst olmak üzere.. ben her deldirdiğimde altları 1 hafta üstleri 1 ay bekledim çıkartmadan önce.. ve hiç sorunda yaşamadım ne yara ne iltihap vb.. tekrar deldirdiğinde 1 hafta dursun okula gitmiyorsan sorun olmaz zaten..
  • eczanede deldirdim. 1.5 ytl gayet hijyenik ayrıca anlık ufak bi acıdan sonra hiç acı olmuyor. tavsiye ederim.

bakalım yarında bi gidicez artık yenisni mi açar olan deliği tekrar mı oyar orası eczacıya kalmış
  • Benim solda 2 sağda 1 delik var. İlk delerken takılan o küpeyi 1 hafta hiç çıkartmıyorum ama sabit de durmucak çevirmen lazım ekseni etrafında yoksa küpe yapışıyo arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum Sol kaşıma piercing yaptırmayı düşünüyorum baya hoş gözüküo da çok pahalı ya cerrahi metal en iyisi onuda 50 liraya yapıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

Benim solda 2 sağda 1 delik var. İlk delerken takılan o küpeyi 1 hafta hiç çıkartmıyorum ama sabit de durmucak çevirmen lazım ekseni etrafında yoksa küpe yapışıyo arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum Sol kaşıma piercing yaptırmayı düşünüyorum baya hoş gözüküo da çok pahalı ya cerrahi metal en iyisi onuda 50 liraya yapıyolar.

ohaaa
    uyarı için sağol hacı
  • Keşke hiç çıkarmamış olsaymışsın.
  • bencede kendiniz delin tabanca doku kaybı yapıyo geç iyileşiyor. Sol kulağımı eczanede deldirdim 2 ay sıkıntı çektim. sol ikinci ve sağ kulağımdakileri ise kendim deldim küpe ile 2 günde iyileşti. Kendisi delecek arkadaşlara anestol adlı pomadı öneririm kendisi lokal anestezik özelliğe sahiptir. yani sürdüğünüz bölgeyi uyuşturur.
  • ya arkadaslar banada bi yardim edin

kulagimi 3 hafta önce deldirdim kupeyi simdiye kadar hic cikarmadim bugun biraz oynadim ciksin diye fakat nasilsa cikmiyor yada cikaramiyorum yardim edin yoksa cildiracam :D
  • bunelan delinmeyen kimse kalmamış :D
    bende bitane sıkıştırmalı var deldirmeye yemiyor,peder yer beni :/
  • Ne Anlıyosunuz Küpe Takmaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

ulan nerden cıkarttım keşke çıkartmasaydım.şimdide takamıyorum iyi mi öndeki deliğe sokuyorum fakat arkadakini tutturamıyorum

Çok sakat bi cümle çoook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Æmre93 -- 19 Haziran 2009; 1:05:56 >

• arkadaşım geri takmak istiyosan geçeceksin ayna karşısına.hiçbi elinle kulak memenden tutma,takacam diye çekiştirme kulağını.küpeyi tut,deliğe penetre et.bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So-What -- 19 Haziran 2009; 0:08:45 >
  • Gümüş küpe tak bu yara iyileşene kadar. Gümüşün antiseptik özelliği vardır. Kesinlikle mikrop, bakteri barındırmaz
  • normalde 2 hafta derler ama en az 1 hafta boyunca küpeyi çıkarmamalısın ornek vereyim abimin bünyesinin metale karşı alerjisi var metal küpe takınca anında iltihaplanıyor o yüzden hep altın ya da gümüş takıyor bu bi ihtimal + kulağının alışması için en az 1 hafta o küpe kalmalı yahu yapışma falan yok inanma onlara da kaç yıldır takıyorum neler oldu kulağıma bana olmadıysa başkasına hiç olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

ilk takılan küpe.
    mallık ettim çıkardım neyse tecrübe kazanmış olduk kapanmasını beklicem yarın tekrar deldiririm galiba

İlk çıkardığında feci zor takmak bilirim. Acıyacak diye sıkmıyordum ben de.
  • Tabancayla taktıkları küpe ilaçlı diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRiSt1

Tabancayla taktıkları küpe ilaçlı diye biliyorum

Doğru biliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.