Şimdi Ara

Kupa Finalindeydim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bursa'da ikamet eden bir gs taraftariyim.. bursaspor taraftari bir arkadasimin mac davetine katildim..

saat 14.00 gibi bursa'dan ciktik.. bozuyukten sonra cok sayida polis gordum yolda.. gercekten hatiri sayilir miktarda otobus vardi.. fb otobusleri genelde otoyolu kullandiklari icin tek tuk goze carpiyordu.. ozel araclariyla da maca giden bir cok taraftar gordum..

ankara'da park caddesinde yemek yedik.. saat 18.30 gibi kalkip maca gitmek icin yola ciktik ancak inanilmaz bir trafik vardi.. 6 km yolu 1,5 saatte alabildik.. en son saat 20.10'da gaulle caddesinde arabayi birakip tandogan pasajindan gecip gara girdik, oradan da stada kostuk.. saat 20.25'de stadin icindeydik.. hatta iki de fazla biletimiz vardi.. stadin girisinde tribunlerin yerini sorarken orada bekleyen tiplere bilet var mi gencler diye sorduk.. yok abi dedi eleman.. verdik iki bileti yuruduk, arkama baktigimda hz ibrahim'in evladini kurban ederken gokten inen koça baktigi gibi cocugun biletlere baktigini gordum.. bi 20 saniye kipirdayamadi eleman..

mac basladi, bildiginiz gibi daha ula ula ne oluyor demeden bursa golü yedi.. maç hepinizin malumu, o yuzden kisa maddelerle dikkatimi ceken seyleri yazacagim...

- ilk aklima alex geliyor.. gercekten 15 metreye 25 metrelik bir alanda oynuyor ama topsuz oyunu bu kadar iyi bilen bir adam olamaz.. yaptigi her sey cok yerinde.. tek pasi cok iyi.. top bir kosede oynanirken pozisyonu sezip yer almasi cok iyi.. sahada arkasinda bile ne olup bittigini cok iyi biliyor.. ciplak gozle izlerseniz, takdir etmemeniz mumkun degil..

-fb hic uzun aut atmadi, hep kenara oynayip ortaya sokulan baroni ile baslattilar.. pas yaptilar, sinir bozdular.. bursa hicbir karakter gosteremedi sahada.. sestak hic oynamadi, pintoya pozisyon gelmedigi icin etkili olamadi.. bursanin zenci on liberosu da dana gibi kostu durdu sadece..

- emre orta sahada bir pozisyonda ayagini takti ve kendini yere atti, hakem faul verdi.. ceza sahasina yakin cok daha tehlikeli bir pozisyonda kendisine faul yapildi dizine tekme yedi ve yere dustu, fakat sari kart gordu kendini yere atti diye..

- baroniyi begenmeyenleri anlamiyorum.. top kazanmasi icin bisey diyemem ama ataga cok guzel katiliyor.. birden bir kisi fazla oluyor ileride fb.. sutlari da fena degil.. ozellikleri olan bir adam yani, sadece duzgun kullanilmasi lazim..

- scott carson ne ise yarar anlamadim.. sadece bir sut cikardi benim gordugum.. onun haricinde gelen gol oldu veya auta cikti..

- volkanin kendine fazla guveni var.. hic zorlanmadi zaten macta.. o da baroni gibi yayin onunde top cevirerek vakit gecirdi.. bir kere de macin sonunda vedersonun bir sutuna laf olsun diye atlarken gordum..

-stochu izlemeyi cok isterdim.. kismet..

-polis konusunda iki sey soyleyecegim.. bir; fb taraftari ile arasinda gercekten inanilmaz gerginlik var.. gorev yerlerine giderlerken hep maytap atildi etraflarina, yuhalandilar.. uc grup polis gecti istisnasiz boyle oldu.. yani cok tehlikeli, bunlar daha iyi gunler, o ortamda bunun daha iyi farkina variyorsunuz..

- ikincisi; bu benim sahsi meselem gerci.. cikarken merdivende ayagim takildi dengemi kaybettim.. gayri ihtiyari bir polise tutundum.. tam omuzlarindan tutup kusura bakma diyordum, sarhos musun lan dedi.. ne bicim konusuyorsun kardesim dedim ben de dengemi kaybettim dusuyordum iste dedim.. ben senin gardesin degilim dedi.. o sirada nevrim dondu ulan dedim ne bicim adamsin seni insan yerine koyanin da allah belasini versin.. aslinda sicilini soyle yarin gorusuruz diyecektim ama kolay vermiyorlar ugrasiyorsun isin yoksa git amirlerini bul kendini tanit telefon ac sicilini al bilmemne gercekten uzun is.. dondum arkami yurudum o sirada zaten etraftaki cevik kuvvet de tamam beyfendi diye kibarca uzaklastirdi beni oradan.. yalniz arkamdaki bizim gruptan bir arkadas sahit olmus inerken sovmus o tarafa dogru falan.. ben de arkamdan gelen gurultu nedir diyordum..

yani taraftarinki neyse ne ama, polisin gerginligi cok fena.. bunu o ortamda daha iyi anliyorsunuz..

ilave ederim aklima geldikce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 17 Mayıs 2012; 15:25:15 >

• çok güzel bir anlatım olmuş, teşekkürler paylaşım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 17 Mayıs 2012; 13:48:46 >

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Fenerbahçe tribünündeydim bende, soru varsa alabilirim.

Niye tezahurat olmadı hiç ?

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Aslında 90 dakika susmadık biz kale arkasında. GFB, KFY, ÜNİFEB hiç susmadık. Ama bizim maratondaki seyirci bağırmayınca kale arkasında cılız kaldık. Bursa'nın kale arkası da sağlamdı maratonuda, bağırdıklarında bastırdılar bizi.

quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Aslında 90 dakika susmadık biz kale arkasında. GFB, KFY, ÜNİFEB hiç susmadık. Ama bizim maratondaki seyirci bağırmayınca kale arkasında cılız kaldık. Bursa'nın kale arkası da sağlamdı maratonuda, bağırdıklarında bastırdılar bizi.

Hmm zaten sorunda orda 3-4 tane farklı oluşum olursa ne beste başlatılıyor ne de tepki veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taraftar konusunu unutmusum.. mactan once yanyana stada yuruyen gruplar gordum.. kimsenin kimseyle bir derdi yoktu.. ama mesela diyorlar ya muthis atmosfer, centilmen taraftar.. nasil oluyor anlamiyorum.. mac boyu iki taraf birbirine kufur etti, bir ara bursa tribununden fb tribunune mesale atildi.. gokhan gonul oyundan cikacak sakatlanmis, bizim taraf kufur etti durdu.. fb taraftari bi ara isi gucu birakip gs'ye salladi.. sonra bursaya dondu vs.. tek guzel taraf, bursanin 4. golü yedigi esnada tezahurati kesmemesiydi..

ama sunu anladim.. bursa misal bagiriyor senin icin oluruz biteriz.. fb tarafina diyorlar disarida kacmayin.. oyle sokacagiz boyle cikaracagiz.. fb diyor daragacinda olsak son sozumuz fb.. iste topsunuz zipliyorsunuz sizi soyle boyle.. benim. buradan anladigim sudur; taraftarlik dedigin, hic bir zaman yapmayacagin seyleri 90 dakika suresince toplu halde bagirmaktir.. ayrica seyirci futbol siddettir futbol holiganliktir futbol adam bicaklamaktir diye bagirirken sen orada muhtesem atmosfer, cok centilmen iki taraftar grubu diye heyecanlaniyorsan ben senin aklindan suphe ederim..

• ayrica fbnin sesi benim bulundugum yerden fena cikmiyor gibiydi.. guzel desteklediler.. bazen bursa bastirdi bazen onlar ama, bursanin da susup kaldigi nadir anlar oldu..

alex'e tezahurat yaptilar i love you diye.. o sirada da mac durmustu. alex hic tepki vermedi.. niye boyle yapti diye dusunmustum o an.. sonra bi ara bursanin sesi cikmaya basladiginda alex diger koseden korner atmaya giderken ellerini kaldirdi taraftari harekete gecirdi.. hiii dedim demek boyleymis..
    Bir filmi hatırlattı.

Neyse yazacaktım daha ama vakit geldi görüşürüz Cem Bey.
  • sadece 2 ve 3.gollerin ardından 10 dklık suskunluk oldu bizde, beklemiyoduk böyle bi skor belkide onun etkisi ama sonra dönüşümüz çok iyi oldu ve son 20-25 dk'da maçın geri kalanında olduğu gibi Tribünde üstün olan taraftık.

dakika başı çiş molası vermesek 6-7 saatlik yolu 9 saatte gitmeseydık eğer, görsel olarak çok daha güzel şeyler olacaktı tribünde ama olmadı sağlık olsun. münferit yakılan meşaleler falanda fena olmadı yinede.

ayrıca polisin sert tutumu falan demişsin, giriş kapısında nasıl rezalet olduğunu görmüşsündür. hayvanlara yapılmaz şu tribün çocuklarına yapılan muamele.

Xbox Live: GreenWhite1963
  • sn pershing105;

bu kadar ugrasip beceremiyorsak, bir hayir var demektir :)) siz saglikla gidin gelin, daha guzel gunlerde gorusuruz..

texasli arkadasim.. maca 10 dk kala staddaydim.. gercekten bir sey gormedigim dogrudur.. ben cift tarafli bir sapitma halinden soz ediyorum.. yukarida lafi gecen seyleri yapan taraftar da, polis de saglikli dusunemiyor bu cok belli.. sonu da iyi degil bu isin.. polisin dibine atilan maytaba mesaleye nasil tepki verdigini gordum, tekmeyle uzaklastirirken sizin ananinizi....... der gibiydi.. ayni hareketi yarin taraftara da yapacak, ve birilerinin cok cani yanacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.