Şimdi Ara

Kunduz saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme sürecindeyken ve paketi ilk aldığım ay sorular (5-10dk) çözülüyordu pakette standart paket bu ikinci alışım fakat sorular 40dk 1saate anca çözülüyor anlamış değilim sizin başınızada geldi mi bu durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay önce falan benzer durum olmuştu, fakat kısa sürede çözdüler olayı. Yazdım ben de bu konuyla ilgili olarak desteğe farkında olduklarını söylediler. Önceden tecrübe tetiğim için kısa sürede çözüleceğini tahmin ediyorum.

Bu arada herhangi bir şekilde süre sözü vermiyorlar. Yani şu süreden kısa sürede çözülecek şeklinde. Benim önceden gördüğüm tek şey ortalama 15 dakikada çözüldüğü konusu. Fakat şu ana dek sorularım hep 5-10 dakikada çözülüyordu. 15 dakikayı bulmuyordu bile. Ortalama olduğu için birkaç gün yarım saatte çözülmesi gayet doğa. Destekten yazma sebebim sadece onları bilgilendirmek içindi. Şu ana kadar hep gelen geri dönüşlerime karşılık aldığımı gördüm, ondan dolayı. Yoksa şikayet etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Ama sana bir süre verdilerse şu dakikada çözülüyor gibi o ayrı tabi

• zeyneperdog264 kullanıcısına yanıt
    Bende 4 aylık almayı düşünüyorum.Genel olarak memnun musunuz çözümlerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok memnunum. Nadiren yetersiz veya yanlış çözüm geliyor fakat çözümü değerlendir diye bir kısım var. Onu yapınca mesaj olarak yeniden açıklama veya çözüm ile geri dönüyorlar. Epey memnunum. 3 deneme sorunu at, aşağır yukarı görürsün zaten, ona göre de karar verirsin
  • Dün kunduza haksızlık ettiğimi düşündüm ve birikmiş 20 ye yakın fizik sorusu gönderdim.Bilerek cevaplarını yazmadım çünkü çoğu kez cevaba göre kılıf uydurdukları oluyor.

Sonuç fos. Köpek gibi hoca peşinden koşacağım mecburen hocalar bile fizik anlatamazken bir öğrenciden çözmesini beklemek aptallık olur zaten. Fizik dışında fena değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.