Şimdi Ara

Kunduz'a Alternatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kunduz'dan artik cikmak istiyorum cunku hem sorularin %30-%40'ini yanlis cozuyorlar (ozellikle turkcedekiler rezalet ben ogretiyorum hocaya) ve uygulama hem cok yavas hem de surekli atiyor. Giremiyorum bile siteye. Girdigimde de yanlis cozum. Cogu zaten geri donus bile yapmiyor.

Kunduz alternatifi bi uygulama lazim. Birkac tane gordum store'da. Sor bakalim, sorun kalmasin, tosbik vs ama puani duzgun olan tek sorun kalmasin'di. Kullanan var mi bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kunduz kullanmıyorum ama sorun kalmasını kullanan biri olarak anlatayım ücretsiz soru sorarsan çok çözülmez diğer türlü soru 0.25 krş a denk geliyor en geç 5 dakkaya çözülür gayet iyi bence
    Edit hocam şimdi baktım bayadır girmiyodum soru tanesi 35 krş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoes12 -- 14 Ocak 2018; 12:20:25 >
  • Ben alirsam parali uyelik alirim zaten. Her turlu ozel dersten cok daha karli zaten. Yeter ki duzgun bi uygulama olsun.

Uygulamadan atma ve cok bastan savma cozumleri var mi?

• Her ay 300 soruluk paketini kullanıyorum kunduzu ve şu ana kadar bu foruma yazılan sorunların 1 tanesiyle bile karşılaşmadım. Arada yazısı kötü çözücü geliyor ama o da normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angut Adam

Her ay 300 soruluk paketini kullanıyorum kunduzu ve şu ana kadar bu foruma yazılan sorunların 1 tanesiyle bile karşılaşmadım. Arada yazısı kötü çözücü geliyor ama o da normal.

En azindan uygulamadan atma oluyordur. Ben de cok oluyor. Atmasa da yavas oluyor. Cileden cikartiyor.

Kunduz guzel dusunulmus ama uygulama da cok kotu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

Her ay 300 soruluk paketini kullanıyorum kunduzu ve şu ana kadar bu foruma yazılan sorunların 1 tanesiyle bile karşılaşmadım. Arada yazısı kötü çözücü geliyor ama o da normal.

En azindan uygulamadan atma oluyordur. Ben de cok oluyor. Atmasa da yavas oluyor. Cileden cikartiyor.

Kunduz guzel dusunulmus ama uygulama da cok kotu.

1 kere bile atmadı daha telefondan kaynaklı olabilir sıkıntın
  • hocam kunduzun alternatifi YOK. istediğin uygulamayı dene gelen çözümlerin (eğer gelirse) kunduzun yanına bile yaklaşamadığını göreceksin. mesela sorun kalmasın denmiş orada 35 kuruş 1 soru ve 300 soru (benim şu anki paketim) 105 liraya geliyor. Kunduzda 70 lira ve çok çok çok daha kaliteli ve hızlı. kötü çözülen soruları söylersen düzeltiyorlar diğer uygulamalarda böyle bir şansın yok bile. sorun kalmasını ben denemiştim para vermeden tek bir sorumu bile çözdüremedim, 1 soruma sadece 'C mi' yazan oldu ben de gülüp kapattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c2.me alternatifi var mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    Iphone 7 ile kullanıyorum ve atmayı bırak, yavaşlama bile olmadı henüz. Bugün 1. ayımı doldurdum, 2. yenilememi yapıcam hem de.
  • STAMINA kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişiyor hocam ben 30 a yakın takıldığım fizik sorusu attım tatmin edici cevap gelmedi bazen bilerek cevabı yazmıyorum yanlış cozuyorlar anlamadım sebebini

En basitinden dün ozdebirde çıkan güzel bir soru vardı onu da yanlış çözdüler benim güzel ve kaliteli olarak nitelendirdiğim soruları yanlış cozeceksen bir anlamı kalmıyor zaten

• ben de bu ay ilk kez kullandım ama daha devam etmiyecegim. fen sorularını çözdürmede sorun yasıyorum matematıkte sıkıntım olmuyor cozuyorum cogunu ama fende mesela cevabı yazmadan gönderıyorum 3 te 1 i falan yanlıs oluyor fkb de. ve yanlıs cevap diye geribildirim bıraktıgımda en erken ertesi gün yeni cevap gelıyor o zamana soruyu falan unutuyorum. Ha arada çok iyi çözenlerde cıkıyor hakkını yemeyeyim. Birkaç tane attıgım matematık sorusu gayet güzel çözüldü ama benim gibi fenden yardım almak ısteyenlere pek önermiyorum.
  • Bende kunduzdaki üyeliğimi yeniletmekte kararsızım. Çözenler hiç profesyonel değil. Hesap makinesiyle mi çekiyorlar anlamıyorum. O kadar çözmüş ama okunmuyor. İnsan 2sn bekleyip odaklar, öyle çeker.
  • quote:

Iphone 7 ile kullanıyorum ve atmayı bırak, yavaşlama bile olmadı henüz. Bugün 1. ayımı doldurdum, 2. yenilememi yapıcam hem de.

Kullandigim tel 4 yillik haha. Ondan olabilirmis demek. Yeni bi telde deneyim farktan anlasilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.