Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
423.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,dun itibari ile bende nissan kullananlar kervanina katildim sayilir,sayilir diyorum cunku Nissan X-TRAIL 2.0 dCi LE A/T modeli icin siparis verdik ve onumuzdeki hafta teslim edilmesini beklemek kaldi.Kullanmaya baslayinca merak edenler olursa tecrubelerimi paylasmak isterim.

    Herkese iyi forumlar dilerim
  • hayırlı olsun arada haftasonları verirsin artık
  • Sayın PRİMERA kuLLanıcıLarı , ßu araç hakkındaki görüşLeriniz neLerdir acaßa ?.. orta geLirLi ßir aiLeye gidermi ?.. arıza durumu nedir ?.. LPG ye uyumu nasıLdır , sorun çıkartırmı acaßa ?.. kuLLanan , ßiLgisi olan arkadaşLarın yorumLarına ihtiyacım var !.. teşekkürLer !..
    Nissan Primera 1.6 Confort 2000 Model
  • Arkadaslar,

    Bizler icin en onemli nokta aracın bakımı...
    Orjinal servisler genelde oldukça pahalı..
    Istanbul'da orjinal servisler dısında Nissan icin tavsiye edebileceginiz servis var mı?
  • mozkoprulu

    Merhaba arkadaşlar,
    Eskişehirden katılıyorum. 2006 model Buz mavisi Almera Visia Plus Sedan sahibiyim. Aracımdam genelde memnunum. Hem görünüm hemde donanım olarak güzel ve konforlu bir araç. Aracın aşağıda belirtiğim bir kaç kusuru var ama onlarda halledilebilecek gibi geliyor. Bu gün itibariyle en büyük sorun Eskişehirde yetkili teknik servis olmayışı.
    -Ön sağ cam yarı açıkken tıkırtı sesi geliyor,
    -Geri vitese takarken bazen bir kaç deneme yapmak gerekebiliyor,
    -Klima, silecek motoru fazla gürültülü çalışıyor.
    -Kısa far aydınlatması düşük kalıyor.
    Ayrıca Nisan 2008 den beri Küpeliler AŞ bıraktığı için Eskişehirde Nissan yetkili bayii ve teknik srvisi bulunmuyor. Araç 26000 km de ve Ocakta 3 yıllık garantisi doluyor. En yakın servis Bursada, Eskişehirde sanayi çarşısına da götürmek istemediğim için Nissan Türkiye teknik servis problemini halletmez ise ileriki zamanlarda çok zor olacak. İnşallah en kısa zamanda çözülür.
    Eskişehirli arkadaşlar ile de tanışmak isterim.
    Üyeler arasına benide ekleyebilirmisiniz.
    Herkese iyi akşamlar, kazasız belasız yolculuklar dilerim.

    Cevap :
    Selam arkadaşım şanzıman soğuk iken bazen geri viteste problem oluyor,klima ve silgi motoru ses yapmıyor sizinkinde sorun olabilir.farların aydınlatması bende de sorundu serviste yukarı aldılar orun kalktı mükemmel oldu hatta kısa ve uzunlara philips diamont vision taktım müthiş oldular.sağ cam bende de tıkırdıyor camı indirdikten sonra camı çok az yukarı kaldır cam sıkışıp ses kesiliyor. ARACINIZI İYİ GÜNLERDE KULANMANIZ DİLEĞİYLE.


     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--




  • Bütün NİSSAN dostlarına Eskişehirden selamlar.
    Jason B., 09nanometer ve ilker59 arkadaşlara öneri ve görüşleri için teşekkür ediyorum.
    Ayrıca, Eskişehirde Nissan yetkili servis bulunmadığından, Eskişehirde bulunan servisler içerisinden tavsiye edilebilecek özel servis ismi ve adreslerini bilen arkadaşların foruma mesaj atmalarını bekliyorum.
    iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 20 Aralık 2008; 10:58:00 >
  • izmitteki nissancıları gölcük yolundaki özel albek nissan servisine bekleriz
    tamir bakım ikinci el alım satım kiralama hizmetleri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lazminator

    Sayın PRİMERA kuLLanıcıLarı , ßu araç hakkındaki görüşLeriniz neLerdir acaßa ?.. orta geLirLi ßir aiLeye gidermi ?.. arıza durumu nedir ?.. LPG ye uyumu nasıLdır , sorun çıkartırmı acaßa ?.. kuLLanan , ßiLgisi olan arkadaşLarın yorumLarına ihtiyacım var !.. teşekkürLer !..
    Nissan Primera 1.6 Confort 2000 Model


    2001 modelini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. LPG'li ve uyum problemi yok. Kullandığım sürede çok önemli bir masrafı olmadı.




  • mayıs 2008 de almera tekna sedan 1.5 aldım bende.
    memnun olanlar arasındayım.

    yanlız yazın 1250 km lik uzun yolda -klima hep açıktı- servisin tabiriyle "klank açı sensörü okuyucusu" arızası oldu ve 150 liraya değiştirdiler.
    bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Herkese merhabalar.

    2005 Nissan Almera Tekna sahibiyim. Aracımı henüz bu ayın başında aldım. Donanım seviyesi ve görünümün yanı sıra aracın içinin genişliği ve rahatlığı da beni çok memnun etti. Bu forumda yer almak için birilerinin beni eklemesi gerekiyorsa bunu yapmalarını rica ediyorum. Eskişehirde yaşıyorum ve burada Nissan servisinin olmaması gerçekten ilginç ama iyi bir servisim var işimi onlarla hallediyorum. Yanlız geçen gün yağan karı temizlerken annem saolsun bizim anteni kırmış nerden nasıl bulurum orjinali varmıdır yada herhangi bir anteni taksam yeterlimidir bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.

    Nedim YAZICI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mozkoprulu

    Bütün NİSSAN dostlarına Eskişehirden selamlar.
    Jason B., 09nanometer ve ilker59 arkadaşlara öneri ve görüşleri için teşekkür ediyorum.
    Ayrıca, Eskişehirde Nissan yetkili servis bulunmadığından, Eskişehirde bulunan servisler içerisinden tavsiye edilebilecek özel servis ismi ve adreslerini bilen arkadaşların foruma mesaj atmalarını bekliyorum.
    iyi günler.




    Sayın mozkoprulu
    Ankara Yolu DSİ karşısı Mobil Honda servisini tavsiye edebilirim. Kendileri ile şahsi tanışıklarımdan dolayı tercih ettim ancak işlerinin ehli iyi esnaflar. Aracımı alır almaz kendilerine götürdüm 60.000 bakımını için, hiç yabancılık çekmeden hemen yaptılar. Aracınızla ilgili işlemleri yaptırmadan önce de gidip Selami bey ile görüşebilirsiniz.
    Saygılar...




  • Merhaba cev_ned arkadaşım,
    Tavsiyen için çok sağol. Arabanın bakımını en son 2007 Aralık ayında 17000 km.de iken Küpeliler AŞ de yaptırmıştım şimdi 27000 oldu nasıl bakım yaptıracağım diyordum, bende Honda servisinin iyi olduğunu duymuştum. En kısa zamanda ziyaret edeceğim.
    Herkesin yeni yılını kutlar keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 30 Aralık 2008; 22:11:27 >
  • Tüm Nissan sahiplerine ve üyelerimize iyi seneler
  • herkesin yeni yılı kutlu olsun bu arada
  • Herkese mutlu sağlıklı kazalardan uzak ve bereketli yıllar dilerim.
    Nedim YAZICI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lazminator

    Sayın PRİMERA kuLLanıcıLarı , ßu araç hakkındaki görüşLeriniz neLerdir acaßa ?.. orta geLirLi ßir aiLeye gidermi ?.. arıza durumu nedir ?.. LPG ye uyumu nasıLdır , sorun çıkartırmı acaßa ?.. kuLLanan , ßiLgisi olan arkadaşLarın yorumLarına ihtiyacım var !.. teşekkürLer !..
    Nissan Primera 1.6 Confort 2000 Model


    merhabalar bende aranıza bugün katıldım.
    7 senedir 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullanıyorum. Yakıt konusunda 1.8 motorların 1.6 motorlardan biraz daha az yaktığını söylüyorlar. Bunu da 1.6 motorun kasayı kaldırmamasına bağlıyorlar. Ekonomik olup olmaması bana göre ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak değişebilir. Örneğin hergün işe gidip gelirken dur-kalk trafikte fazla yakarsınız ama genelde uzun yol ve keyif amaçlı kullanacaksanız aldığınız keyiften yaktığınız benzini düşünmezsiniz bile. Ama uzun yolda ille de 220 km/h yapacağım derseniz işler değişir. Bugün serviste Primera 1.6 comfort sahibinin söylediği bir tam depoyla 800 km e yakın yol yaptığıdır. (İstanbul-Antalya) Parça konusunda ise yerli arabalarınki kadar ucuz olmasa da artık eskisi kadarda pahalı masraflar çıkmıyor. Bir arkadaşın bahsettiği 1800 YTL lik (geçen sene) akışmetre (debimetre) bugün internet üstünde 370 YTL ve 4 taksit imkanla satılmakta. Üstelik yan sanayi değil orijinal Alman markasıyla. Arıza konusunda sürekli sorun yaşayan Nissan kullanıcısı görmedim. Genel bakımı yaptırın, araba kullanmanın zevkine varın derim ben...şimdiden hayırlı olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggyman -- 3 Ocak 2009; 18:18:13 >




  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bir Nissan Primera 1,6 slx 1997 model kullanıcısıyım. Forumda çok faydalı bilgilerede ulaştım bende deneyimlerime ulaşmak, paylaşmak ve oluşabilecek sorunlarıma cevap bulabilmek için foruma üye oldum. Kulüp nissan' ada üye olmak istiyorum.Üyelerimiz kısmına benide eklerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler kendinize iyi bakın....)))))
  • Herkese merhaba.Ağustosdan beri 2004 model Sedan Almera Tekna kullanmaktayım.Beni eklerseniz memnun olurum.
  • nissancılar merhaba, 7 yıllık nissan kullanıcısıyım. benide nissan club'e alırsanız sevinirim. 2004 model micra teknam var. 2004 te 0 km. aldığım aracımdan menmunum. tek dezevantajı uzun yolda fazla eşyamız olduğu zaman bagaj sorunu çekiyorum o kadar. arabam şu anda aldığım günki gibi sıfırdan farksız, yakıt gayet makul (uzun yol 4.8lt-şehiriçi 6.5lt) satmaya kıyamıyorum. ama satıp 2. el primera almak istiyorum. 2 tane küçük sınıf arabam olduğu için, bari birisi büyük olsun uzun yolda rahat edelim, çocuklarda sıkışmasın istiyorum. ilk sahibinden 98-2002 arası primera almak istiyorum. lütfen primera kullanıcıları sizlerden detaylı bilgilerinizi istiyorum. gx, slx, special, se, comfort, gt, lüksury, hangi modelini tavsiye edersiniz. zayıf noktaları nelerdir. kısaca primera hakkında her türlü bilgi kabülümdür. ayrıca mitsubishi carisma ve toyota corollaylada kıyaslayabilirmisiniz. özellikle carisma nın kalitesine göre 2. ellerinin ucuz olduğu söyleniyor nedersiniz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustozt

    nissancılar merhaba, 7 yıllık nissan kullanıcısıyım. benide nissan club'e alırsanız sevinirim. 2004 model micra teknam var. 2004 te 0 km. aldığım aracımdan menmunum. tek dezevantajı uzun yolda fazla eşyamız olduğu zaman bagaj sorunu çekiyorum o kadar. arabam şu anda aldığım günki gibi sıfırdan farksız, yakıt gayet makul (uzun yol 4.8lt-şehiriçi 6.5lt) satmaya kıyamıyorum. ama satıp 2. el primera almak istiyorum. 2 tane küçük sınıf arabam olduğu için, bari birisi büyük olsun uzun yolda rahat edelim, çocuklarda sıkışmasın istiyorum. ilk sahibinden 98-2002 arası primera almak istiyorum. lütfen primera kullanıcıları sizlerden detaylı bilgilerinizi istiyorum. gx, slx, special, se, comfort, gt, lüksury, hangi modelini tavsiye edersiniz. zayıf noktaları nelerdir. kısaca primera hakkında her türlü bilgi kabülümdür. ayrıca mitsubishi carisma ve toyota corollaylada kıyaslayabilirmisiniz. özellikle carisma nın kalitesine göre 2. ellerinin ucuz olduğu söyleniyor nedersiniz.


    yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi bende 7 yıldır Nissan Primera 1.8 Luxury kullanıyorum. Uzun yol ve konfor için doğru seçenektir diyorum. Bana göre en büyük artısı üstün yol tutuşu, ve sessiz motorudur. En zayıf noktası ise alışkanlık yapıp satmaya kıyamamandır. Zaten Nissan kar amacıyla alınacak bir marka değildir, Japonların Mercedesidir, alırsın uzun yılar büyük zevkle kullanırsın. Araç 2000 model olduğu için CD player mevcut değil fakat CD Changer girişi var. Ama artık bu da sorun olmaktan çıkıyor. CD Changer çıkışına bağlanan bir cihaz ile USB den MP3 dinleyebilir hatta Bluetooth ile araç içinde handsfree görüşme yapabilirsiniz. Maliyeti ise sadece 135$. Carisma ve Corolla kullanmadığım için bu markalar için herhangi bir yorum yapamayacağım.




  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.