Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
424.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NİHAYET BAŞARABİLDİM 3. DEFADA
    TEKRAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM BİRAZ MESAJ KİRLİLİĞİ OLDU BEN BECEREBİLENE KADAR
    DAHA GÜZEL RESİMLER ÇEKİP EN KISA ZAMANDA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM

HEPİNİZE BOL KEYİFLİ, KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Kayıt parası ne kadar?
    Bu markanın memleketteki şansızlığı Nissan Türkiye,markayı hakkıyla temsil edemediler.
    Umarım bundan sonra iyi iş çıkartılar.

arkadaşlar infinity marka araçlar amerikan versiyonlar Türkiyedeki Nissan Avrupaya bağlı çalıştığından bu araçların Türkiyeye gelmesi söz konusu olamadı. Ancak büyük ihtimalle 2007 sonu gibi tüm İnfinity modelleri özel satış noktalarında olacak gibi bir durum var.. Umarım Türkiye yollarında daha fazlasını goruruz. Amerikada Nissan bir ayrıcalık.. İnfinity den nissan a atanan Muranoda bunu gorebilirsiniz. Ama herkesin bilmesi gereken bir şey var gibi. Nissan araçalrın dizaynlarını Reno yapmıyor, Reno motor seçeneklerinde destekçi. Hatta Türkiyede satılan Reno Master, Opel Vivaro, Trafic ve hatta kangonun Nissan fabrikasında yapıldığını ve Cogu ülkede Nissan logosu ile satıldığını da belirtmek isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: sandiego

@manager79

Açıkçası bu kadar detaylı bilgi beklemiyordum. İlginiz için teşekkür ederim. Arkası yarım açılan mandallı kapı kollu modelin üçüncü stop lambasının olması avantaj. Örneklerini bazen yollarda görüyorum. Ama nedense hep aklımda daha önce bahsettiğim bütün açılan sırt camlı model var. Hatta yükleme kapasitesi sırttan dolayı olumsuz etkileniyor ve bütün cam bir risk Ancak modeline resmen vuruldum. Şimdilik Türkiye’de uygulaması da gözüme hiç takılmadı. Fotoğrafı aşağıdaki gibidir:

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--

**Elimdeki tek görsel malzemeyi daha önce 2. sayfada paylaşmıştım. Hatırlatmak için tekrar oldu. Lütfen kusura bakmayın,

Kafam iyiden iyiye karışmışken, son karar olarak ya üzerindeki kapağı daha kullanışlı hale getirip (kilit, tamirat vs... ile) gelecek yazı bekleyeceğim. Ya da bütün açılan üçgen sırtlı modeli temin etmeye çabalayacağım (tabi asıl önemli soru nerden?)

Keyifli forumlar,

Selam,

Artık bu kapaklar ve arka kapatmalar Türkiyede üretiliyor. Herhangi bir Nissan bayiinden temin edebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar bana mail atarlarsa yardımcı olabilirm.

tuna-ergat@hotmail.com

• Bende yeni kayıt oldum arkadaşlar... Elimdeki her bilgiyi sizle paylaşmak isterim. mail adresim tuna-ergat@hotmail.com.
    Bende bir almera tekna sedan kullanıcısıyım. Bebek sahibi bir aile olarak arabamdan cok memnunum..
    Sürüş teknikleri sayesinde ortalama şehir içi benzin tuketimini 1,5 lt motora gore iyi sayılabilecek olan 7,1 litre de tutmayı basardım. Şehirler arası yoldada Antalya ve istanbul arasında max 6,0 lt gordum ortalama süratim 110 - 130 km arasında oluyor.

Devriyi yüksek tutmadan bunu basarabiliyorum. Szilerinde baska oneriler var ise beklerim.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

son kasa primeraların tutulmayışını anlamış değilim.
    ikinci elide çok düşük.
    ben bu aracı çok öneririm ankaradaki servis hizmeti olarak her ne kadar beğenmesende araç benim test ettiğim araçlar içinde o sınıfdaki en iyilerinden birirdir.

yanlız sanki dizaynda bir uçukluk söz konusu belkide halkımıza bu yüzde cazip gelmiyo olabilir.

selam,

aslında dizaynı aracın cok güzel ama sanırım sorun Türkiyede satılan motor seceneğinde.. aracın 2,0 lt CVT motor seçeneği inanılmaz bir performans sunuyor. 1,6 lt bu kasada biraz agır kalıyor gibi. 2,0 lt motorlu otomatik şansımanlı yeni primera super performans ve şehir içinde 9,5-11 lt yakıt tuketimi ile sorunsuz bir yol tutuşla duruyor ben denedim sizde bir bakın gorun.. araç 2,0 lt de harikalar yaratıyor.

• Xenon lu almera

Mercedes ten çıkma hella balastlar ve philips 4300k d2s ampulleri kullandım

ilk açış anı

http://img93.imageshack.us/img93/7607/7hu8.jpg

5 saniye sonra ampuller ısınıyor ve gerçek rengine ulaşıyor

http://img90.imageshack.us/img90/5817/8tr9.jpg

Bu da ışığın dağılma çizgisi gayet başarılı

http://img133.imageshack.us/img133/8767/11wa3.jpg

Ve aydınlatma alanı eskisine kıyasla mükemmel daha önce kör kör araba sürüyormuşum almeralarda aydınlatma geceleri hızlı giderken biraz
    sorun yaratıyor özellikle yağmurda şimdi çok rahatım bu arada artık sis farlarımı açtığımda yandığını fark edemiyorum xenon öyle güzel aydınlatıyorki

http://img103.imageshack.us/img103/5431/12ds8.jpg

Resimler konusunda biraz acemiyim ancak böyle link verebildim düzenleyen olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The X -- 27 Ekim 2006; 9:50:39 >

• yakıt tüketimini paylaşanlara teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: The X

Xenon lu almera

Mercedes ten çıkma hella balastlar ve philips 4300k d2s ampulleri kullandım

ilk açış anı

http://img93.imageshack.us/img93/7607/7hu8.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/5817/8tr9.jpg

Bu da ışığın dağılma çizgisi gayet başarılı

Resimler konusunda biraz acemiyim ancak böyle link verebildim düzenleyen olursa sevinirim

valla Almera ya gore far oneren varsa lutfen mesaj atsın. on ve arkadaları değiştirmeyi düşünüyorum. Arabamı cok seviyorum. :D

• benide üy yapabilirmisiniz

aracımın modeli almera tekna sedan 2005 tekno gri diye geçiyor. ve arabamdan cok memnunum..

•  --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--

**casus resimler ve diğer fotoğrafların tamamı için aşağıdaki kaynak linkleri kullanabilirsiniz**

Kısaca iyiden iyiye kafam karıştı. Bu işin doğrusu nedir? Tek emin olduğum yeni Almera modelinin lansmanının yakın olduğu...

Bu araç üretimde zaten var .. Japonyadaki adı Tiida yada ole bişe, Türkiyede 2007 yılının ortasından itibaren satılcak diye biliyorum.
  • benim için en güzel nissan bu arkadaşlar... Sizlerinde fikirleri onemli ama ne yazıkki hiçbir zaman Türkiyede olmayacak gibi.

........Nissan Cube.........

Yanlız bu araçta bagaj koyacak yer yapmayı unutmuslar o ayrı mesele :D

• Gerçekten Hoş bir model, Paylaşımın çok güzel. Sanırım ingiltere veya ingiltere sömürgesinde'ki bir ülkede satılıyor. Nissan'ın her modeli güzel fakat bu modeli Türkiye Şartlarına uygun olduğunu düşünmüyorum, Nazik bir araç izlenimi bıraktı bende. Dün bütün gece forumda her yazılanı teker teker okudum hepsi birleşince nekadar sorunsuz araçlar ürettiğini görebilirsiniz Nissanların. Asla vazgeçemediğim dodge'den Nissan Navara sayesinde vazgeçtim. Navara'yı Dikkatli incelerseniz Pathfinder modelinin mekanik kısmının Navaraya Uygulandığını görebilirsiniz. 4x4 Bir Arazi Aracından beklediğiniz herşeyi bir Navaradan alabilirsiniz, Kasa kapağı ile bir bagaja sahip oluyorsunuz Güçlü özellikleri ile sizi yolda bırakmamaya ant içmiş bir taşıt. Alışık olduğumuz Nissan Çizgilerini taşıyor fakat yan profilden bakıldığında hiç alışık olmadığımız çizgilerle karşılaşıyoruz tabi bunlar göze çok hoş görünüyor. Nissan Navara Türkiyede Pick-Up Kültüründe Esaslı bir değişim yaptı, Güçle beraber konforu harmanladı ve önümüze sundu. Dodgenin Ram modelinde (benzinli) 8200 CC' lik dev moturun yaptığı işi navaranın 2,500 cc lik motoru(dizel) başarabiliyor. Aynı Performansı peklememiz çok saçma olur ama, Yakıt/Performans'da Navaranın birinci geleceği kesin

(Nissan'ın 2008'den sonra çıkaracağını düşündüğüm pick-up'ı)

Orta sınıf fiyatlarından/Düşük performans almaktan bıkmış insanların seçtiği bir markadır nissan. Biraz daha para vereyimde daha kaliteli olsun lafını sıkça duymaktayım. Primera,Almera,Micra ve nice nissan modelleri Pahalı değiller. Aksina Fiyat/Performans incelediğiniz taktirde çok ucuz olduklarını göreceksiniz. 4X4 Bir Ram Konforuna sahip navaranın En yüksek modeli 74,000 YTL dir. Size karşılaştırma sunmak istiyorum

Araç : 2004 DODGE Ram 2500 Cummins Diesel
    Motor Hacmi : 5900 CC
    Motor Gücü : 305 HP
    Yakıt Tipi : Dizel
    Fiyat : 75,000$

Araç : 2007 NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T
    Motor Hacmi : 2500 CC
    Motor Gücü : 174 HP
    Yakıt Tipi : Dizel
    Fiyat : 74,000 YTL

Konfor Arasındaki farklar nelerdir sizce?

Bu Dodge Ram

Bu Nissan Navara

Sevgili dostlarım sizlere merhaba demek ve şirin klübünüze dahil olmak istiyorum. Umarım sadece internette kalmaz ve Nissan için bir gün belirleriz.
    Sandiegoya ve Manager79 isimli arkadaşa Açıklayıcı bilgilerinden dolayı teşekkür ederim, Nissan daha iyi bir yeri hakediyor Türkiyede. Üstelik bizim gibi asyadan geldi (Kan çekme olasılığı) Bir Ziyafetle Mesajımı bitiriyorum, Sorularınız benim için Teşekkür olacaktır. İşte size Gerçek bir Ziyafet;

• quote:

Orjinalden alıntı: cell123

hayırlı olsun allah kazasız belasız yol nasib etsin orası ankara annissan değil mi ?

• Selam Arkadaşlar DH grubu olarak burada bulunmaktan memnunum ama yeni açılanhttp://www.benimaraba.com sitesine hepinizi bekiyorum burada oldugu gibi o sitede de sorular ve cevaplarını bulabileceginiz bir cok konu vardır tesekkur ederim hepinize
  • Benide eski bir primera kullanıcısı olarak aranıza alırsanız sevinirim.Hala özlüyorum 98 primeramı.(halen 2003 civic kullanıcısıyım)
  • bir buluşma ayarlayalım bakalım araçlar ne durumda :D
  • Avrupa pazarı için Almera’nın yerine geçecek modelin prototipi İngiltere ve Almaya’da yol testlerinde

** Aslında Japonya’da Tiida ve A.B.D’de Versa olarak bu aracın lansmanı yapılmış. Avrupalı tüketiciler için ne tür farkların olacağını merak ediyorum. Almera isminin kullanılıp kullanılmayacağı konusu bile kesinlik kazanmamış.

-->Nissan Versa<--

-->Nissan Tiida<--

-->Modifiyeli Nissan IMPUL TIIDA<--

**içerik Japonca olduğundan teknik verilerini aktaramadım

Kaynaklar:
    http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/country/jcf/spyphotoID/6060620.001/nissan/new-nissan-almera-spy-photos-eu

http://www.pcauto.com.cn/newcar/abroad/nissan/0606/386697.html

http://forums.nicoclub.com/zerothread/152621

http://www.impul.co.jp/roadtest/C11_TIIDA/2005.02.26_DSC00302_700.jpg

Üyelerimizden The X’in Almera’sına xenon uygulaması
    **Mesajınızdaki resimlerin düzenlenmiş hali**

ilk açış anı

ışığın dağılma çizgisi

Görseller ve açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Hem başarılı hem de estetik bir aydınlatma çalışması olmuş. Sonuç zaten NET biçimde ortada.

Saygılarımla,

• arkadaşlar herkeze yeniden merhaba!
    arızalanan bilgisayarım yüzünden 1 hafta kadar forumdan uzak kaldım kusuruma bakmayın
    evet resimler ankara an nisssanda çekildi
  • Selamlar herkese

evet resimler harika arkadaşlar, ve aracın adı tiida 2007 ortasında türkiyeye geleceğiniz ogrendim...
  • Önümüzdeki Ay nasipse Navara'yı Erzuruma giderken test etme fırsatı bulacağım. Bu yolculuğa çıkmadan önce havanın birazdaha sertleşmesini bekliyorum. Yolculuk sırasında yanıma alacağım Dijital Fotoğraf makinası ve bol miktarda Flash belleğe kaydedip bu yolculuğumu ölümsüzleştirmek istiyorum. Umarım herkez bu zevki birgün yaşar. Kar Lastikleri konusunda bilgisi olan arkadaşlardan veya kullanan arkadaşların bu lastikler konusundaki bilgileri ve deneyimlerini paylaşmaları beni sevindirecektir. Şimdiden ilgi ve alakalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.