Şimdi Ara

kültür park açık hava tiyatrosu'na nasıl gidilir? (bursa))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç Bursa'ya gitmemiş biri olarak soruyorum.
    Terminalden itibaren nasıl gideceğim. Bütçem pek fazla olmadığı için taksi seçeneğim yok, metrodur halk otobüsüdür bilgi verebilirmisiniz? Konser için gideceğim ve muhtemelen konser 23:30-00:00 arasında bitecek ve terminale döneceğim bu saatler arasında yine taksi harici nasıl gidebilirim?

Dediğim gibi ilk kez gideceğim için ayrıntılı bilgi çok makbule geçecek.

• up
  • terminalde otobusler var onlara binmeden sor ordan geçen var yoksa bile merinos metro istasyonunda inmen gerekiyo ordan yürüme mesafesinde..
  • terminalde inince otobüs duraklarına gidicen , terminalin içinde , ordan bilet alıcan alırken sorucan , stada giden otobüs hangisi

kültürpark stadın arkasında zaten , stadın arkasından kültürparka giriş vardı , yok kapanmışsa , en yakın giriş stadın olduğu caddenin 200 mtre kadar aşağısında , atatürk anadolu lisenin yanında

veya , terminalden dışarı çıkıp minibüse atlıcan , yanılmıosam ordan geçen tüm minübüsler kent meydanına gidio , kent meydanında inicen , kent meydanının üstünden geçen yoldan taksi dolmuşlar geçer , altıparmak-stadyum yazanlara binicen , abi beni kültürparkın girişinde bırakırmısın dersin 5 dakka sürmez kapıdasın
  • Çok sağolun arkadaşlar.
    Bende netten biraz araştırdım,şu haritaya göre anladığım kadarıyla terminalden 96 nolu otobüse biniyorum ve merinos istasyonu yakınlarında iniyorum. En olmadı metro(bursaray deniyor galiba) durağı olan herhangi bir yerde iniyorum ve kültürpark metro durağına gidiyorum.
    Ayrıca ben Ankara'da üniversite öğrencisiyim Bursa'da bilet alırken indirimli öğrenci bileti alma konusunda sıkıntı olur mu?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.