Şimdi Ara

Kullanmadığınız pc parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki konuda belirtmiştim çok ucuz şekilde bir sistem gerekiyor, araştırdıgim kadarıyla sistem için anakartimida değişmem gerekiyor, elinde ucuz satacağı ekran kartı Ram ve işlemci & anakart olan varsa mesajlarınızı bekliyorum ddr3 4 farketmez 8 Ram 2 gb ekran kartı amd intel de farketmez. Satacağı ürünün sıfır fiyatına bakıp fiyat veren arkadaşlar yazmasin öğrenciyim bütçem fazla yok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla elimde sistem varda işini görürmü bilmem dostum ayrıca profilini düzelt ve tam şekilde açıkla yoksa kimse satış yapmaz sana iyi forumlar
  • Elimden çıkarmayı planladığım işlemci (AMD FX X6 6100 AM3+) ve ekran kartı (Sapphire HD6870 GDDR5 1GB 256Bit) var. Düşünürsen özelden iletişim kurabilirsin.

Not: Anakart da var (MSI 870a-g54 fx) ama sorunlu. Çalışmasında sıkıntı yok fakat kapatmak isteyince kapanmıyor. Tamir ettirilebilir.

Parça parça ya da hepsini uygun fiyatla bırakabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistos34 -- 3 Ocak 2019; 8:43:4 >
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Düzelteceğim teşekkürler, özel mesaj gönderiyorum net bilgi almak için

• mephistos34 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba cs go odaklı bir sistem düşünüyorum olursa pubg de girebilmek grafik üst seviye olmasına gerek yok oyunlarda aldığınız fps nedir?

• Whisperc4 W kullanıcısına yanıt
    tamam dostum discord profilini atarsın orddan hızlı şekilde çözüme ulaşırız iyi forumlar
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Discord yok özelden no atıyorum uyarsa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun bilgisayarı toplama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whisperc4 W kullanıcısına yanıt
    dostum teamspeak falandamı bilmiyorsun telden olmaz link falan atacam sana hızlı şekilde çözmek için discord video izle ögrenirsin çok zor bir şey degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.