Şimdi Ara

Kullanmadığınız matematik kitaplarınıza talibim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 20 yaşımdayım. Istanbulda bir Anadolu lisesinden mezun olup direk yerleştim ve aynı şehirde kambur üstü bir üniversitede standart bir tm bölümünün üçüncü sınıfında okuyorum. Ancak seneye mezun olunca 21 yaşında direk çalışmaya başlamak istemiyorum. Bir bölüm daha okumaya karar verdim. O da hayalimden çıkmayan hukuk. Olursa inşallah marmara Üniversitesi istiyorum. Kampüsü ve lokasyonu ile tam bana göre.Geçen hafta ise bir zaman denemesi çözdüm ve sonucu aşağıda.

Türkçe 30,5
    Matematik 20
    Sosyal 21
    Fen 1,5

Her dersten 5er net arttırsam ideal ygs netlerini yakalıyorum gibi. Yani bana lazım olan şey sadece matematik ve coğrafya bile diyebiliriz(coğrafyadan 6 yanlışım çıktı). Matematik Temelim olduğundan 32-33+ yapmamak için bir sebebim yok. Önümde 15 ay var. Yazdan sonraysa sadece lys çalışma niyetindeyim. Umarım işler istediğim gibi gider. Tek sıkıntım diploma notum, o da 57.

Işin özü ben sizlerden ihtiyacınız olmayan,işinize yaramayan matematik konu anlatım ve soru bankaları istiyorum arkadaşlar. Kargo ücretini her türlü ben karşılarım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de hazırlanıyorum yoksa gönderirdim

hocam normal yapılan deneme ile sınav çok farklı oluyor. tm yim 120 net ile kapattım dönemi ygs de 51 net geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben de hazırlanıyorum yoksa gönderirdim

hocam normal yapılan deneme ile sınav çok farklı oluyor. tm yim 120 net ile kapattım dönemi ygs de 51 net geldi

Seninkinde de uçurum varmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.