Şimdi Ara

KULLANICI ŞİFRESİNİ UNUTURSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xp de kullanıcı pc ye açılışta şifre ile giriyordu.Şimdi ise kullanıcı şifresini onuttu veya öldü diyelim. Biz bu açılışta kullanı ismi altında ki yere şifre yazmadan girilmiyor.
    Format atmadan bu şifre muhabbetini nasıl iptal edebilirim. (Not: bios pili çikarsam şifre sorarmı nasıl olur .) Şimdiden çok tşk ..

• 1- bios ile alaklı deil bu bios şifresi deil. Sistemin açılıyor
    2- F8 yapıp güvenli modda açacaksın ve sonra denetim masasından kullanıcılara girceksin orada mevcut kullanıcılar vardır Sen bu şekilde açtığın için yönetici olarak açmış olursun dolayısyla istedğin kullancı ekler silersin. Bu şekilde şifreyimi deiştirceksin silcekmisin kullancı sormadanmı açılmasını istiyorsun burdan ayarla FORMAT atacak hiç bişi yok
    kolay gelsin. Anlamadığın noktada yardımcı olurum
  • Kardeş çok sa ol . ASIL olay şu bu pc yeni alındı devlet in KURUMLARINDAN birisine pc geldi 1 hafta sonra bir gün sabah açınca aynne böle şifre istedi , hiç kimse şifre vermediğini söledi ama pc şifre istiyor .! Dahah sonra pc garantili olduğu için garanti veren teknik servis arandı . Serviste ki Yönetiçi format atılması gerek dedi ve pc yi istanbulda servise gondermemizi istedi ve hali ile içindeki tüm bilgiler silindi .
    Demek istediğim böle bir kolaylık varsa bu adam neden bu pc yi istedi format attı acaba ?
  • vala bilemicem. onuda bi çıkarları vardı heralde markalı bilg ise teknik servisten dolayı markadan para alabiliolardır. ama dedğim gibi olur
  • o servisten uzak durun kardeşim yaramaz.durup dururken bi şifre olayı için bilgisayara format mı atılır.yapılacak işi eğer bilmiyorsa o servis servis değildir en kolay yolunabilen kaz olarak devleti görüyorlar dolayısıyla bizleri yoluyorlar arkadaşın dediği doğrudur bi arkadaşın da böyle bir sorunu vardı buforumda neyapmam gerektiğini öğrendim uyguladım ve birdaha şifre çıkmadı dene kardeşim bilgisayar bozulmaz hiç korkma
  • arkadaşlar teknik servislere o kadar kötü niyetli bakmayalım... benim evdeki bilgisayarda da aynı sorun gündeme geldi kullanıcı parolası vermeden birde baktım bemden kullanıcı parolası istiyor güvenli kip falan hikaye geldi... hdd yi başka bir makinaya alıp bilgileri yedekledim ve makinaya format çektim sorun kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.