Şimdi Ara

Kullandığınız RSS'ler neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğumuz mobil takılıyoruz artık. En çok kullandığınız ve en yararlı, olmazsa olmaz dediğiniz rss adreslerini yada isimlerini yazarsanız yararlı bir konu oluşturmuş oluruz.

Şimdiden paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

• Rss nedir tam anlayamadım .Rss beslemesi kısmına mobile.donanimhaber.com yazıyorum ama olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı rds diye okudum.Rds tekrar admin oldu sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

Rss nedir tam anlayamadım .Rss beslemesi kısmına mobile.donanimhaber.com yazıyorum ama olmuyor

Özet akışı anlamına gelir.

Mesela bir sitede rss beslemesi varsa, onu rss takip edebilen bir program (google reader gibi) veya bir mobil cihaza eklediğinde o siteye yeni eklenen kaynakların bir özeti sana geliyor. Örnek vermek gerekirse ben hürriyetin anasayfasını takip ediyorum mesela. Gün içinde ara ara bakıyorum. Her haberi detaylıca okumak yerine beğendiklerimi okuyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Başlığı rds diye okudum.Rds tekrar admin oldu sandım.

rds admin değil miydi?
  • RSS, genellikle haber sağlayıcıları, bloglar ve podcastlar tarafından kullanılan, yeni eklenen içeriğin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan özel bir XML dosya formatıdır. Kullandığı dosya biçimleri .rss ve .xml'dir.
  • -BBC NEWS
    -The New York Times
    -Hürriyet
    -The Guardian

Edit:The Guardian'ı eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuansais -- 13 Mayıs 2012; 21:18:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.