Şimdi Ara

...kullandığınız otomobiller hangileri... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
66.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kullandığım en zefkli araç kısa süre olsa
    mercedes 403 dü
  • 1997 Chevrolet Tahoe

kullandığım en zefkli araçtı

...kullandığınız otomobiller hangileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbess -- 11 Mart 2006; 9:25:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: v6

kendı sahsımın ve calıstıgım ısyerınde uzun sure kullandıgım araclar;
    74 model hacı
    77 model jeep cj-5
    90 model Dogan L
    92 model peugeot j9 mınıbus
    94 model Tempra sxa
    95 model bmw 320 coupe
    96 model hyundaı mınıbus
    96 model toyota pıck up
    96 model toyota corolla
    00 model vw transporter
    00 model bmw 318is
    01 model toyota avensıs
    01 model range rover hse (omrum boyunca unutamam)
    04 model clıo hb dcı (cok vefalı bı aractı)
    05 model megane 2 hb
    06 model doblo kombı
    06 model ford connect
    06 model transıt

vay be bütüm modellerde araba kullanmışsın

• buraya takılanlar bu kadarmı başka yokmu...
  • 73 Murat 124
    74 BMW 2002 ti ( mükemmel di temiz bulsam gene alırım)
    80 Honda Accord 1.6
    84 BMW 3.15
    90 Fiat 126 ( sulu BIS)
    90 Renault Toros
    92 Lada Samara
    93 Şahin
    94 KIA Capital
    98 Kia Sephia
    00 Kia Pride
    00 Renault Megane BVA ( şirket aracı )
    01 Opel Astra Elegance AT
    03 Kia Shuma II ( Halen Kullanıyorum )
    04 Renault Megane II ( şirket aracı )
    04 Ford Focus Otomatik ( şirket aracı )
    05 Renault Megane II (şirket aracı halen kullanıyorum)
  • kimler geldi kimler gecti hiçbiri tofaş gibi zevk vermedi
    arkadaşlar tofaş dan herkez almış demeki salam arabaymış diymi
  • grande punto granit grisi 75hp dynamic dizel 5 kapi.
  • wv passat
    renault megane
    wv golf
    mercedes vito
    opel astra => şu an bundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

kimler geldi kimler gecti hiçbiri tofaş gibi zevk vermedi

ne zevk aldın tofaştan anlamadım ayrıca sağlımlık konusunda yanıldığının farkındasındır umarım...
    3 gündür kaza görüyorum hep de tofaş vuruyor hep de doğan slx ve bütün ön olduğu gibi iniyor karşısında vurduğu arabaya bakınca biri opel astra arka tampon çatlıyor,biri megane yan çamurluk çatlıyor,diğeri sprinter onda da sadece ön tamponda çizik oluşuyor.şimdi bir düşün hangisi sağlam

• 1980 YILINDA 75 MODEL RENAULT TL (BABAMIN) BITIK BIR ARABAYDI AMA ILK ARABA KULLANMAYI ONDA OGRENMISTIM.
    1987 YILINDA 84 MODEL RENAULT TS (BABAMIN) NE SINIF ATLAMISTIK O ZAMANLAR, BAHCE YOLUNDA SURMUSLUGUM VARDIR.
    1989 YILINDA 89 MODEL SAHIN GOBEKTEN VITESLI (BABAMIN) GENCLIGIM ONUNLA GECTI
    1993 YILINDA 93 MODEL TIPO 1.4 SXIE (BABAMIN HEDIYESI) ILK ARABAM YERI AYRIDIR
    2001 YILINDA 1997 MODEL HYUNDAI ACCENT (BENIM) AMERIKADA ALMISTIM OTOBANDA YANINDAN SUV GECERKEN 2 SERIT SAVRULUYORDU NERDEYSE (abarttim tabi) COK KOTU BIR ARABAYDI, 1 AY BINIM SATTIM
    2001 YILINDA 1986 MODEL BMW 325 (BENIM) BUNU DA AMERIKADA ALMISTIM, KULLANIMI BANA EN COK ZEVK VEREN ARABAYDI.
    2004 YILINDA 2005 MODEL FORD FIESTA TDCI (BENIM) COK HEVESLE TEST DRIVE YAPMADAN ALMISTIM, BAYA BI HAYAL KIRIKLIGI YASADIM
    2005 YILINDA 2005 MODEL FORD C-MAX TREND TDCI, GAYET SIK BIR ARABA BENCE, COK MEMNUNUM
  • Uzun süre kullandıklarım:
    2000 Golf IV: 5 yıl kullandım. Her açıdan memnunum, uzun yolda özellikle çok rahattı. Sorun çıkardığı noktalar: 2. yıldan sonra viraj demir çubuğu zürekli gıcırdadı durdu. (Bu Golf IV ve Boralarda kronik bir sorunmuş ) Sağ ön hava yastığı yine 2. yıldan sonra sürekli arıza veriyordu. Bıktırmıştı artık.
    2003 A 160 OV: İşçilik kalitesi güzel ama gerisi hikaye. Frenleri o kadar sertti ki diz kapaklarımda ağrı oluyordu. Sağ ağrı yapınca solu kullanıyordum. Yol tutuşu da bence rezaletti.
    2001 Discovery 2.5tdi OV: Tam bir arazi aracı, çok dayanıklı. Şehir içinde ve uzun yolda aşırı gereksiz; araç odun gibi. Koltuklar rahatsız, bel ağrısı yapıyor. Parçaları aşırı pahalı.
    Kısa süre kullandıklarım:
    1994 Broadway: Kibrit kutusu
    1994 Doğan: Direksiyonunu şehir içinde çeviremiyorum
    2004 Focus 1.6: 500 km kullandım. Konforlu bir yolculuktu, sadece vw kadar güven hissi vermiyordu ama diğer açılardan en az Golf kadar iyi olmakla beni şaşırtmıştı.
    2005 Volvo V70 2.4: 1500 km kullandım. Koltukları (kumaş) çok rahat değildi. Onun dışında yorgunluk hiç olmadı. Frenler mükemmel, sürati adeta emiyorlar. Aynı şeyi ne vw'de ne de başka bir araçta gördüm! Direksiyon yumuşak, yol tutuş süper. Şehir içinde benzin canavarı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

kimler geldi kimler gecti hiçbiri tofaş gibi zevk vermedi

ne zevk aldın tofaştan anlamadım ayrıca sağlımlık konusunda yanıldığının farkındasındır umarım...
    3 gündür kaza görüyorum hep de tofaş vuruyor hep de doğan slx ve bütün ön olduğu gibi iniyor karşısında vurduğu arabaya bakınca biri opel astra arka tampon çatlıyor,biri megane yan çamurluk çatlıyor,diğeri sprinter onda da sadece ön tamponda çizik oluşuyor.şimdi bir düşün hangisi sağlam

bende öyle düşünüyordum walla ta ki, evelsi gün maslak bp ye gelmeden bir kaza gördüm, kartal.. opel vectra bu son kasanın makyajlı hali sanırım gıcır gıcır, sol arkadan vurmuş, kartal da sağ ön gitmiş ama teker sağlam çamurluk tampon far, vectra da bagaj gitmiş tamamen, arka koltuklar öne fırlamış ve arka sol camların tamamı patlamış, çok feciydi...

• 2001 ford focus Ghia
    2005 Yeni Focus Ghia (şu an da bu)

Uzun kullandıklarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 15 Mart 2006; 20:44:01 >
  • 1 sene mazda 626 kullandım 4-5 sene mazda 323 kullandım 1 senede vw golf 5 fsı kullandım

kendime ait olmayan arabalara gelincede alayını kullandım diyebilirim :)
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
  • 96-98 opel vectra 2.0
    98-99 BMW 5.20İ
    99-2005 toyota corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 16 Aralık 2010; 0:16:56 >
  • 91 reno spring (vay be ilk aracımdı üniversitede babam almıştı. arka bagajdaki bira şişeleri ne ses yapardı...)
    94 doğan (takoz)
    97 ford escord (sanayiye en çok gittiğim araç buydu beni iyi tanır oradaki eşraf)
    91 honda accord ex (bulursam bu aracın temizinden hemen alacam)
    98 hyundai accent gls (vefalı dostum)
    98 twingo (1.2 motor enjeksiyonlu tam bir ekonomi aracıdır bayağı menun kalmıştım)
    94 honda civic si hb (tek modifiyeli aracımdı) bu araçtan sonra hiçbir aracıma modifiye yapmadım.....
    98 honda civic hb (kliması yok diye 4 ay kullanıp sattım)
    99 golf 4 confort. (( işte bu araçın yol tutuşunu halendaha hiç bir araçta bulamadım))))))
    91 honda civic hb (eşime aldığım ilk aracıdır)
    03 toyota corolla (kardeşime verdim)
    05 toyota corolla (aktif kullanıyorum)
    04 golf 5 confort. (abimle değişmeli kullanıyoruz)
    98 honda civic sedan(eşimde bu araç)
    03 skoda octavia collection 1.6i (konfor konfor konfor......)
    babamdaki araçları ben pek kullanmadım o yüzden yazmadım ama passatı var harika bir araç.

edit : 03 skoda octavia collection 1.6i

• arkadaslar

bu yakıt olayında gercekten iş çığrından çıktı.dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz.rafineri çıkış maliyetinin 3 katı fiyatla akaryakıt alıyoruz.yine bu forumda arkadaslarla bu olayı tartısıyorduk.degil hidrojen hava yada su ile calisan bir sistem geliştirilse yine bizler türkiyede en pahalı su ve havayı almak zorunda kalırdık vergilerden dolayi.cunku bizler olayın kolayına kacıyoruz nedir olay ,dolaylı vergi tahsil etmek o kadar kolaydır ki;ötv yi 3 puan arttır al 1 milyar dolar.diger ulkelerde dolaylı vergilerin toplam vergilerdeki payı yüzde yirmilerde.konu dagıtmadan hükümet neyapsın dunyada akaryakıt fiyatlari artiyor diyenlere lafım;devlet denen bu kadar fazla vergi alıyro diye sormak istiyorum hani benzinin lt si 1 dollar olsa italya olurduk diyenler.

çözüm:arkadaslar tepki koymalıyız.önerim 5.ayın 5'inde saat 5 ten itibaren bir hafta arabalarimizin kontaklarını kapatalım ve bu süre boyunca akaryakıt almayalim gerekirse bunu 15 gune cıkartalım.
    bu olayı herkes iki arkadasina sms yoluyla bildirse 5-6 günde çığ gibi zincirleme büyürüz.

tepki koymazsak benzini korkarım yılsonunda 4ytl den alacaz. hadi büyüyelim

• Benim arabam '90 model skoda favorit 136L. bu benim ilk arabam.
    Benim olmayan, babamın, ablamların, arkadaşlarımın, eniştemlerin arabalarını da kullanmıştım. Ama sayarsam çok fazla olacak. İçlerinden en sevdiğim '93 model Renault Concorde idi. Çok rahat bir arabaydı...
  • 1993-1994 arası skoda favorit 1994-1996 arası tipo s 1996-2002 arası vw polo 2002-2004 arası ford focus 2004-2006 alfa 147 en uzun polo yu kullandım gercekten cok kaliteli bir arabaydı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.