Şimdi Ara

Kullandığımız Android programlarını yazalım... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
71
Favori
149.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae

Markette ücretli uygulamalar bende gözükmüyor bile, bunun için ne yapmam lazım ?

marketaccess

Marketaccess yüklemeye çalışıyorum, telefonda unsopperted file diyor dosya için..
    Sonunda aynı işlevi yaptığı söylenen marketenabler'ı yükledim ama markette değişen bişey olmadı, bilen varsa anlatabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etacarinae -- 10 Ekim 2010; 0:56:38 >
  • imkb borsa takibi için program arıyorum, yok yok yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

imkb borsa takibi için program arıyorum, yok yok yok!

ben deee
  • quote:

quote:

quote:

Markette ücretli uygulamalar bende gözükmüyor bile, bunun için ne yapmam lazım ?

marketaccess

Marketaccess yüklemeye çalışıyorum, telefonda unsopperted file diyor dosya için..
    Sonunda aynı işlevi yaptığı söylenen marketenabler'ı yükledim ama markette değişen bişey olmadı, bilen varsa anlatabilir mi ?

İndirdiğiniz dosyanın apk dosyası olduğuna eminmisiniz? Buradan yeniden indirebilirsiniz.
    http://www.cepking.com/forum/marketaccess-full-appmaketten-yararlanma-t203.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Ekim 2010; 3:31:15 >

• Telefonuna indirmiş olanlardan; Hurriyet ve Gazeteler uygulamalarının apk dosyalarını biri burada paylaşabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

marketaccess

İndirdiğiniz dosyanın apk dosyası olduğuna eminmisiniz? Buradan yeniden indirebilirsiniz.
    http://www.cepking.com/forum/marketaccess-full-appmaketten-yararlanma-t203.0.html

chatin_62 o kadar yardımcı oldun ki herşey için teşekkürler,

market enabler programını buldum sonra onunla denerken aslında bunu kurmasam, nasıl olsa bütün programlar nette bulunuyor diye düşündüm. Zaten her yeni yüklediğim program pilimin biraz daha hızlı bitmesini sağlıyor :) peki sizce market değilde nette bulduğum programlara ne kadar güvenebilirim veya güvenmek için ne gibi yollar izlemeliyim ?

Birde bilgisayarda yaptığımız gibi telefon açıldıktan sonra hangi programların açılması hangilerinin kapanması gerektiğini ayarlayabileceğimiz program var mı ? Ayarlardan bakıyorumda kullanmadığım bir sürü program otomatik çalışıyor. visual voice, mobi tv, youtube gibi.. Pilim juice defender kurmadan en fazla 12 saat gidiyordu (ekran en kısıkta, wi-fi kapalı, sadece sync açık ve tek acount var) juice defender kurduktan sonra ise bu süre 24 saate çıktı ama alet çok yavaşladı. contacts' a basınca bile hemen açılan menü 5 saniyede açılır oldu. sürüm 2.1 eclair..

chatin_62 ve diğer arkadaşlar eğer bu konularda bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• root etmeden paralı uygulamaları görmemizin bir yolu yok mu ?
  • quote:

chatin_62 o kadar yardımcı oldun ki herşey için teşekkürler,

market enabler programını buldum sonra onunla denerken aslında bunu kurmasam, nasıl olsa bütün programlar nette bulunuyor diye düşündüm. Zaten her yeni yüklediğim program pilimin biraz daha hızlı bitmesini sağlıyor :) peki sizce market değilde nette bulduğum programlara ne kadar güvenebilirim veya güvenmek için ne gibi yollar izlemeliyim ?

Birde bilgisayarda yaptığımız gibi telefon açıldıktan sonra hangi programların açılması hangilerinin kapanması gerektiğini ayarlayabileceğimiz program var mı ? Ayarlardan bakıyorumda kullanmadığım bir sürü program otomatik çalışıyor. visual voice, mobi tv, youtube gibi.. Pilim juice defender kurmadan en fazla 12 saat gidiyordu (ekran en kısıkta, wi-fi kapalı, sadece sync açık ve tek acount var) juice defender kurduktan sonra ise bu süre 24 saate çıktı ama alet çok yavaşladı. contacts' a basınca bile hemen açılan menü 5 saniyede açılır oldu. sürüm 2.1 eclair..

chatin_62 ve diğer arkadaşlar eğer bu konularda bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Marketteki programlar güvenebilirsiniz. Sonuçta programcı google'a yolluyor, google markete koyuyor.
    Netten bulduğunuz programlara ne kadar güvenilir buna kimse cevap veremez.
    Startup konusuna gelince bazı programlar var. Startup cleaner gibi. Ama ben neyi nasıl yapıyor anlamadım.

Edit : Alıntı kısaltıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Ekim 2010; 20:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: echtlion

root etmeden paralı uygulamaları görmemizin bir yolu yok mu ?

marketaccess veya market enabler gibi yazılımlar olmadan marketi tam kullanamıyorsunuz.
    Sorunuza soru cevap şeklinde cevap vereyim.
    Bu uygulamaların yaptığı şey nedir? SIM kodunu değiştirmek.
    SIM kodunu her önüne gelen (program manasında) değiştirebilirmi? Hayır.
    Kimler değiştirebilir? Root yetkisi olan uygulamalar.
    Umarım daha anlaşılır olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbeöz

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

imkb borsa takibi için program arıyorum, yok yok yok!

ben deee

Bloomberg denediniz mi?
  • Htc Wildfire'ımda ;

Advanced Task Killer (Açık programları kapatma)
    Ak Notepad (Not Defteri)
    Andexplorer (Telefonun sürücüleri içinde gezinme)
    AppRemover (Application kaldırma)
    Barcode Scanner (Barkod Okuma)
    CallMeter (Konuşma sürelerini kaydeden app.)
    Compass (Pusula)
    Documents to go (Office düzenleme)
    Fx Camera (Efektli fotoğraf çekme)
    Goggles (Çekilen fotoğrafı google üzerinden sorgulama)
    Hi Msn (Msn)
    Sesli Sözlük (Sesli sözlük)
    Rock Player (Müzik çalar ve Video oynatıcı)
    N Drive (GPS)
    Sbp Tv (Tv izleme)
    Unzip (Zipli dosyaları açma)

applicationlarını kullanıyorum. Program isimlerini değiştirme/düzenleme tarzı bir program önerebilecek olan var mı? Ayrıca Garanti Cep Bank kullanan varsa applicationı paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
  • Android mate veya taskkiller tarzı programlarla arka planda çalışan programlardan istemediklerimi manuel olarak kapatsamda bir bakıyorum tekrar aktif olmuşlar ve bu sayede pilim asla dayanmıyor. Ne yapıp edip buna bir çare bulmalıyım, sarj kablosuyla dolaşmaktan sıkıldım. Sizler bunun için ne yapıyorsunuz ?
  • Bu arada ben arkaplanda çalışan programları kapatmak için Andtask isimli programı kullanıyorum. Bu programı deneyen oldu mu? Bence oldukça sade ve güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenesen

Arkadaslar

Android konusunda cok faydasini gordugum iki link vermek istiyorum;

Google Android Forum

http://www.brothersoft.com/mobile/phone/sony-ericsson/sony-ericsson_x10_mini_pro/applications/

Ayrıca Apk Marketim sitesinde'de 2000 den fazla ücretsiz uygulama var

• http://www.gelecekonline.com/metin/android_uygulamalari de güzel bir liste linkleri ve QR kodları ile var
  • Youtube video download programli gerekli. Bir iki tane denedim sonuc alamadim. Bu konuda yardim eder misiniz?
  • arkadaşlar ben bir kaç theme indirdim rar halinde.Rar ı açtığımda birçok klasörler var.ben nasıl kurucam bu themeyi.apk uzantılı hiçbişi yok.Yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar facebook ve twitter uygulamalarını kullanamıyorum markette de aradım bulamadım ayrıca siteden de indiremedim yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

arkadaşlar ben bir kaç theme indirdim rar halinde.Rar ı açtığımda birçok klasörler var.ben nasıl kurucam bu themeyi.apk uzantılı hiçbişi yok.Yardımcı olurmusunuz?

Temaların böyle yüklendiğine eminmisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

arkadaşlar ben bir kaç theme indirdim rar halinde.Rar ı açtığımda birçok klasörler var.ben nasıl kurucam bu themeyi.apk uzantılı hiçbişi yok.Yardımcı olurmusunuz?

Temaların böyle yüklendiğine eminmisiniz?

hocam bende onu soruyorum zaten.Bir yabancı forumda buldum rar içinde.Nasıl yükleyeceğim bunu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.