Bildirim
Kullandığım hattı yanlış gösteriyor !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ilginçmiş... -
hat taşıma flaanmı yaptın.böyle bir sorunmu var acaba? -
çift hatlı olmasın...
şaka bi yana 2. el falan mı aldın?
bazı programlarla operatör ismi değiştiriliyor diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 1 Nisan 2010; 3:08:33 > -
numara falanmı taşıdın dicem sen biliryosundur taşıyıp taşımadığını
anlamadım valla -
MakeItMine (MIM) kurulu mu bi kontrol edebilir misiniz? -
Arkadaşlar 2.el aldım cihaz yurttdışı aslına bakarsanız, aldığım kişi avea hat kullanıyormuş benimki turkcell, takibiki hat taşıma yapmadım.
MIM programı yüklü değil baktım ama yok, zaten satan arkadaşta bi anlam verememişti denerken, bende sorun etmedim aldım.
Yani ürün sahte felan değil gerçek merak etmeyin -
Hocam aldıktan sonra Restore ettin mi peki telefonu?? -
@condor
Hocam aslına bakarsam restore edecektim fakat restore edersem tekrar jb ve unlock yapamayacağımı söylediler, yani kendini otomatik olarak 3.1.3 yükseltirmiş heralde,bende etmedim malum cihaz yurtdışı. -
Taa eskiden MIM ile Avea yazılmışsa oraya, silindikten sonra da kalıyor Restore etsen problemin düzeleceği kanaatindeyim. Cihazı tekrar 3.1.2 yapabilirsin problem olmaz
Ama biraz araştırma yapman lazım. Cydia SHSH yedeklediği için istersen 3.0 iken JB'li kullanıldıysa bile 3.0 yükleyebilirsin. Ama karışık gelebilir ilk etapta. Sakın 3.1.3'e yükseltme
Bu arada Ankara'daysan yardımcı olabilirim bu işlemi yapmana
-
@CONDOR
Açıkçası iş yoğunluğu nedeniyle telefonla çokça ilgilenemiyorum o yüzden deneyim gerektiren veya araştırma isteyen şeylerde çokça bilgim yok ancak yardım teklifnizi memnuniyetle karşılarım
Teşekürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X