Şimdi Ara

kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilandaki kulaklık uçları kulaklığınızın ucu Koss Plug yada Klipsch Image S3'de olduğu gibi aşırı küçük değilse büyük ihtimalle uyar. ben uzun süredir tek bir ucu onlarca farklı modelde kullanıyorum henüz bir uyum sorunuyla karşılaşmadım. kulaklık uçlarının girişleri özellikle biraz küçük yapılıyorlar ki farklı boyutta kulaklıklara sokulduğunda esneyerek uyum sağlayabilsinler.

köpük uçların içleri genellikle sert yapılı olduğundan onlar bu konuda biraz daha uyumsuz olabiliyor. kafanızda soru varsa kulaklığınızın burun genişliğini mm olarak ölçüp bana gönderirseniz yardımcı olurum. ilandaki kulaklıklar uzun süre yedek ve kıyaslama amaçlı elde tutulduklarından görsel kusur oluşanlar olmuştur ve garanti süreleri bitmiştir. ilana eklenmeden önce test edildiler, çalışıyorlar.

Brainwavz Beta ile gelen uç paketi:

paket başına 10 tl'dir. resimde görüldüğü gibi 3 adet bulunuyor elimde. paketlerle beraber gelen comply foam köpük ucu ayrı satıyorum ve tek başına fiyatı 10 tl'dir. comply foam ve uç paketi beraber alındığında toplam fiyat 15 tl'dir.

Brainwavz M5 ve S0 ile gelen uç paketi:

Beta paketleriyle aynı fiyatlardır. bunların comply foam köpük uçları resimde gördüğünüz gibi ambalajlı geliyor. S0 ile beraber Triple Flange uç geldiği yazıyor paket içeriklerinde ancak ben S0'yu 3 defa aldım henüz göremedim bu ucu. Brainwavz kulaklıklarının paket içeriklerinin yazandan farklı olması normal bir durumdur. ayrıca paketlerin birinde Double Flange uç bulunmuyor. alırken double flange uç olan olsun diye özellikle belirtmezseniz olmayanı gönderirim.

Brainwavz kulaklık çantası:

10 tl. resimdekilerin ikisi satılmış, 1 tane kalmıştır.

UFO kulaklık çantası:

kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.

5 tl.

Audio-Technica CKF303:

kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.

15 tl. resimde görüldüğü üzere pembe şeridinde soyulma var. tiz ve frekans ayrımı açısından başarılı bir üründür. CKR7, CKS99, CKS990 gibi tizleri güçlü ve aşırı pahalı ürünlerle yarışan hatta bazen sollayacak kadar iyi olan tizleri mevcut. bas olarak fazla varlık gösteremese de tamamen bassız ürünlerden değil.

AiAiAi Pipe:

kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.

20 tl. resimde görüldüğü üzere filtrelerin etrafındaki kısımda soyulma var. bas ve frekans ayrımı açısından başarılı bir cihazdır.

Muvit Flat Beat:

10 tl. ortalama performanslı bir cihazdır. ne çok iyi ne de çok kötü bir tarafı var.

CoGoo!! T02:

kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.kulaklık uçları, taşıma çantaları, eski kulaklıklar vs.

10 tl. basları pek yoktur. geri kalanı idare eder kategorisinde bir ürün.

LG EAB62209201:

10 tl. frekans ayrım başarısı oldukça iyi. kıyas olması açısından diyeyim mesela Vsonic VSD3'ten kötü değil. 14 khz tiz kalitesi ise üst düzeye oynuyor. daha önemlisi basları var ve çok da güçlü. ancak basları duyabilmek için kulak kanalına doğru bastırmanız gerekiyor :) bu tarz kulaklıklarda kulağa bastırınca basların artması normal bir durum zaten ancak mesela Sony E818LP'de bastırmadığın zaman da hala güçlü basları duyabilirdin. LG'de ise parmağı bırakınca bassız bir cihaza dönüşüyor. fotoda gördüğünüz gibi mikrofonlu ve tuşlu bir kulaklıktır. LG L3 II E430 cep telefonundan çıktı.

GoesTime mikrofondan çıkma kulaklık:

10 tl. frekans ayrımı açısından başarısız bir cihaz. akustik fakiri kulaklık nasıl olur tecrübe etmek ve bu teknik kavramı tam olarak anlamak isteyenler için şiddetle tavsiye ederim verilen paraya sonuna kadar değer. ayrıca basları yoktur. ilginç şekilde 14 khz tizleri ise fena değildir. bu kulaklık Fiio M3 ile beraber gelen kulaklıkla ya tamamen aynı yada çok benziyor.

titiz misiniz ?

iki adet alkollü mendil 1 tl'dir (bunları satış amaçlı getirmiyorum, mecburiyet yoksa benden almayın diye fiyat koyuyorum). ikinci el/denenmiş kulaklıklardan korkan arkadaşlar var. bunlarla kulaklıkların filtrelerini, uçlarını vs. temizleyebilirsiniz. çabuk uçan bir madde olduğu için bu işler için uygundur. ben çok satış yapan birisi olarak kulaklıkları kendi uçlarıyla kullanmıyorum zaten ancak mesele titizlikse sıfır ürünler bile fabrikada domestosla yıkandıktan sonra paketlenmiyorlar. ikinci el ürünlere pis gözüyle bakıp üzerinde üretim sürecinden gelen kalıntılar bulunan yeni açtığınızı temizlemeden kulağınıza sokmanızdaki çelişkiyi görenler bu alkollü mendilleri sattığım ürünlerle birlikte 3 liraya değil, 2 liraya değil, sadece 1 liraya, hemen ve şimdi alabilirler!

ayrıca çeşitli kulaklık uçları, taşıma çantaları, eskimiş ucuz kulaklıklar vs. için DH dükkanımdaki ilanıma bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/kulaklik-uclari-tasima-cantalari-eski-kulakliklar-vs--124178780

kargo

biraz dolaylı bir yöntemle tüm kargolarla 4 küsür liradan başlayan anlaşmalı gönderimler mümkündür. uğraşmak istemeyenler için PTT zamlardan sonra avantajı azalsa da hala en uygun seçenektir. ondan sonra da Sürat Kargo geliyor.

ödeme

Finansbank, Yapı Kredi ve Kuveyt Türk hesaplarım vardır. para transferlerinde işlem ücreti ödüyorsanız veya banka hesabınız yoksa, söz konusu bankaların ATM'lerinden kartsız işlem menüsünü kullanarak bana işlem ücreti ödemeden nakit gönderebilirsiniz.

garanti

Aliexpress dolandırıcılar dahil her türlü satıcı tipinin bulunduğu bir ortamdır. o yüzden oradan alınan ürünler çok bilindik bir satıcıdan alınmadıysa garantisiz varsayılmalıdır çünkü çoğu satıcı ya kabul etmez, ya kendi lehine teklifler sunar ya da ingilizce bilmiyorum ayağına yatıp oyalar. özellikle ucuza satanlarda bunlar çok sık görülüyor. bu tarz durumlarda ürünün yenisini sipariş edip bozuğunu geri göndermek çalışabilir ama hakkınızda şikayet oluşturabilirler ve sonucu belli olmaz, yani risk vardır.

daha dar kapsamlı başka siteler garanti konusunda daha güvenilirdir ancak onlar da pahalı olduğu için şahsen genellikle Aliexpress'ten alıyorum. ürünü Aliexpress dışından almışsam nereden aldığım ilanımda yazar. sıkıntı çıkan ürünlerinizle ilgili 500.000 tl değerindeki ingilizce iletişim ve boğuşma süreci danışmanlık hizmetimi tarafınıza ücretsiz sağlıyorum.

güvenli ticaret sistemleri ve iade süreçleri

şuana kadar yaşadığım alışveriş tecrübeleri kulaklık satışlarında bunlara soğuk bakmama sebep olmaktadır. tecrübesiz kişiler ne istediklerini ve neyle karşı karşıya olduklarını anlamayıp iade etmek isteyebiliyor. ben zaten ürünleri kendim deneyip görmek için alıp satıyorum ve ticari satıcı da değilim.

o yüzden bu tarz iadelerde bazı satıcıların yaptığı gibi geri alma ücreti isteyebilirim. küçük bir miktar belirlerim ancak kargo ücretleriyle birlikte düşünüldüğünde özellikle ucuz ürünlerde mantıksız hale gelebilir. o yüzden beğenmediğinizi düşündüğünüz kulaklıkları iade etmek yerine siz de satmayı deneyiniz, hepimiz aynı şeyi yapıyoruz.

mesele kartla ödeme ise önce nakit olarak alıp sonra güvenli ticaret ile tekrar alabilirsiniz, para elime geçtiğinde önceki ödediğinizi iade ederim. alışverişten vazgeçmeniz durumunda ticari/kar amaçlı satıcı olmadığım için kargo ücretleri size ait olarak cayabilirsiniz.

gönderilerin sorunlu çıkması durumunda

kargocuya tutunak tutturma hikayesi sadece paketin hasarlı gelmesi durumunda geçerlidir. kargocuların önünde paketi açarak şu eksik, bu bozuk yada hasarlı deseniz dahi paketin dışında sorun olmadığı sürece birşey yapmıyorlar. o yüzden paketi henüz açmadan önce her yerini yakın çekim ve bulanık olmayacak şekilde kameraya alıp, hiçbir kesinti ve engelleme olmadan açarak sorunu göstermeniz, hatta aynı anda kamera önünde geri paketlemeniz hepiminizin işini kolaylaştırır.

bu tarz önlemler sadece ikinci elde değil her türlü alışverişte önemlidir. özellikle yurtdışı alışverişlerde sıkça başvurduğumuz bir yöntemdir. bu kadar basit birşeyi yapmazsanız karşınızdakini şüpheye sevkedersiniz. gönderdiğim ürünleri anlattığım şekilde açıp, bozuk veya hasarlı olduğunu ispatlayıp geri gönderirseniz ürünlerin ulaşım sürecinde bu hale geldiğini kabul ederek ödediğiniz kargoyla beraber paranızı iade edeceğim.

örnek olarak benim bir Aliexpress siparişimdeki eksikliği göstermek için çektiğim videoya bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=90cfeP638vc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 24 Aralık 2018; 3:18:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.