AC/DC olayını aralarında kalite farkı olmadığını betimlemek amacıyla söyledim. tabi ki empedansla bir ilgisi yok :) ama yine de benden güzel açıkladınız, teşekkürler :)
Şöyle bir durum var hepimizin bildiği gibi, bilmeyenlerin de bir şekilde kulağına çalınmış olan teknik detayların çoğu zaman gün sonunda ki ses kalitesini etkilemediği gerçeği.Birçok firmada bu böyle örneğin bu sennheiser firması;adamların cx serisi ile momentum in ear serileri arasında öyle aman aman teknik özellik farkı yok gibi ama işin sonuç kısmına baktığımızda iyi bir şekilde test edilirse ciddi fark var, momentum in ear'ın sahnesi,bass'lar için tünel portunun getirisi,tizlerde ki çözünürlük vs vs diye gider.Ayrıca iş kulaküstü kulaklık ligine geçince de mesajın başlarında bahsettiğim durum mevcut. Aynı şekilde bu hd serisi ile momentum kafa üstü serileri ciddi duyulabilirlik farkı var akustik oda düzenlemesi driver'ın içinin hangi malzeme ile kaplı olduğu driver'ın kendisi bile çok büyük fark oluşturuyor.İşin müzik dinleme kısmında en büyük fark sahnede hd'lerde sanki yapay bir oluşturulmuşluk hissi varken momentum larda iş değişiyor vokal daha iyi duyuluyor enstrümanlar kendi konumlarına oturuyorlar gibi gibi bir çok olumlu sonuç alıyoruz.Ama dediğim gibi gidip kutu arkalarını incelediğimizde hadi canım diyorsunuz.Firmaların biraz da yazmak zorunda oldukları için belirttikleri gerçeği var tabi başka konular da var ama mesaj uzamasın daha fazla sıkıcı olmayım diye burada kesiyorum..
Herkese iyi forumlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme