Şimdi Ara

Kulaklık Önerisi: Jays s-Jays / Ultimate Ears Super-fi 3 Studio / Jays d-Jays / Shure SE110 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iHeadPhones'dan ben alışveriş yaptım, güven problemi yok, yalnız gift olarak felan işaretlemiyorlar. Normal dandik tracking'siz mail 6 pound, trackingli mail ise 15 pound gibi bir rakamdı aklınızda bulunsun.

    Ses karakteri açısından hepsi farklıdır. Bir kere düz olanı rahat ve tek sürücülüdür. Rahat oturur. Şu adresten Pro ile karşılaştırmasını görebilirsin:http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=1347.0

    EB modeli, çok baslıdır, daha çok hiphop ve rnb için üretilmiştir. Kablosu değiştirilemez ve çift sürücülüdür.

    Pro modeli 5 serisinin en üstüdür. çift sürülü ve kablosu değiştirilebilirdir. söylenenlere göre rahat değildir. sesi EB ye göre daha az baslıdır fakat gene de bas karakterlidir denilebilir.

    Hepsinin super.fi 5 olduklarına bakma yani. Ses karakterlerine göre hangisi daha çok uyarsa onu al her zaman, marka ve modele takılma

    quote:

    Orjinalden alıntı: jyxbe

    Mymemory iyi gibi görünüyor ama stokları eritmiş sanırım. Diğer konularda iHeadphones diye bir yer gördüm. eBay'e göre fiyat açısından avantajlı duruyor.

    Edit ve ekleme:

    Super-fi 5 ile ilgili rock müzik dinleyenler için ideal deniyor. Ne kadar tutarlıdır? Bir de normal, EB ve pro gibi 3 farklı versiyonu var. Ses karakteri açısından farklı mı? Özellikle normal ve pro (EB malum extended bass) arasındaki 50$ fazlalığa değecek fark var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 23 Mayıs 2009; 10:19:44 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.