Şimdi Ara

Kulak Delme Küpesi Nasıl Çıkarılır? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
34.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dün Kulağımı Deldim Sol Kulak Umarım Doğru Yerdir Neyse Dün Deldirdim Şu Tabancayla Deldi Kadın Bi Küpe Var Şimdi Kulağımda 10 Gün Boyunca Çıkarma Dedi Ama Ben Merak Ediyorum Delik Nasıl Gözüküyor diye Çıkarmaya Çalıştım küpeyi Olmadı :D Arkasındaki Zımbırtıyı Çıkartamıyorum Altaki Resim Gibi Arkasında İki Yuvarlaklı Bişi Var Bu Küpe Nasıl Çıkarılıyor (küpe Resimdekinden Değil Sadece Arkasındaki Aynı) Bu Arada Su Değse bişi Olurmu???

Kulak Delme Küpesi Nasıl Çıkarılır? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexT. -- 1 Mart 2011; 18:34:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulak Delme Küpesi Nasıl Çıkarılır?

Yeni takılan bir kulak delme küpesini çıkarmak ilk başta göz korkutucu görünebilir, ancak doğru adımları izlerseniz kolayca yapabilirsiniz. İşte yeni takılan bir kulak delme küpesini nasıl çıkaracağınıza dair adım adım bir kılavuz:

Malzemeler:

• Pamuklu çubuk
    • Alkolsüz sabunlu su veya salin solüsyonu
    • Küçük bir ayna (isteğe bağlı)

Adımlar:

1. Ellerini yıkayın: Küpeyi çıkarmadan önce ellerinizi iyice yıkayın. Bu, enfeksiyon riskini azaltacaktır.
    2. Küpenin arkasını temizleyin: Bir pamuklu çubuğa alkolsüz sabunlu su veya salin solüsyonu sürün ve küpenin arkasını nazikçe temizleyin. Bu, biriken kir veya kabukları temizleyecektir.
    3. Küpenin önünü temizleyin: Küpeyi ön taraftan da temizleyin.
    4. Bir ayna kullanmayı düşünün: Bir ayna kullanarak, küpenin arkasını daha iyi görebilir ve çıkarma işlemini daha kolay hale getirebilirsiniz.
    5. Küpenin arkasındaki küçük kelebeği bulun: Bu küçük kelebek, küpenin arkasını sabitler.
    6. Küpeli kelebeği hafifçe sıkıştırın: Küpeli kelebeği işaret ve baş parmağınızla hafifçe sıkıştırın.
    7. Küpeyi öne doğru kaydırın: Küpeyi hafifçe öne doğru kaydırın. Kelebek sabitlenmeden gevşerse küpenin çıkarılması kolay olacaktır.
    8. Küpeyi çıkarın: Küpeyi tamamen çıkarın. Eğer vidalı bir küpeyse, vidayı açarak çıkarmalısınız.

Kulak delme küpenizi çıkardıktan sonra, bölgeyi tekrar alkolsüz sabunlu su veya salin solüsyonu ile temizleyin. Bu, enfeksiyonu önlemeye yardımcı olacaktır.

Yeni takılan kulak delme küpenizi çıkarmak için yukarıdaki adımları izleyerek, bunu güvenli ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yukarıda listelenen anahtar kelimeler bu konu ile ilgili aramalarda sıklıkla kullanıldıkları için içerikte bu kelimeler yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İLLa iltihap kapsın diyosan çevirerek ve hafifçe çekerek çıkart.
  • bir elinle küpeyi tut, diğer elinle arkasındaki zımbırtıyı. çıkartmanı hiç tavsiye etmem. geri takması zor ve acılı olabilir. mikrop kapma olasılığı da var...
  • çıkarma sonra takamazsın, ben rahatsız olduğum için oynayıp duruyordum kupeyle acılardan acılara koşuyordum
  • deldirirken acıdımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.