< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kulak Deldirme

-
-
- Eczanede kulak deliyorlar mı bilmiyorum. Genelde kuyumcularda deliyorlar. Uyuşturucu sprey sıkıp deliyorlar. Çok acıtmıyor diye hatırlıyorum. Ben kulağımı deldirirken sprey bile sıkmadı. Direkt tabancayla deldi geçti. Hatta ikinciyi delerken bu acıtmıştır galiba arkadan çıkmadı dedi ve acıtmıştı evet. Ama çok kolay ve üzerine kafa yormana değmeyecek bir konu. Rahat olabilirsin. 2 saniyelik bir işlem gerçekten.
- Deldirdikten sonra küpe takmazsan hemen kapanır, muhtemelen bir hafta içinde. Çünkü yara açıyorsun ve o yara ilk oluştuğu andan itibaren iyileşmeye çalışıyor. O yüzden delmek için kullanılan küpe içeride kalıyor. İyileşene kadar çıkarmıyorsun.
- İlla çelik veya gümüş takmana gerek yok ama bünye meselesi. Bijüteri işi takarsan vücut alerjik reaksiyon gösterebilir. Gümüş öneririm direkt. Hatta en sağlıklısı 24 ayar altın ama pahalı tabi. Buradaki amaç başka elementlerle reaksiyona girmeyecek bir element kullanmış olmak. Gümüş ve altın da zaten doğada başka elementlerle tepkimeye girmeden bulunabildikleri için değerli maden oluyor.
- Gümüşçülere de bakabilirsin, kuyumculara da. Bijüteri işi küpelerden uzak dur derim.
- İlk takılan küpe kalın olur. Onu sen seçmiyorsun zaten. İyileştikten sonra ne istersen takabiliyorsun tabi. Hatta ilk küpeyi çıkardıktan sonra bir daha da geri takamıyorsun çünkü kalın olduğu için çıkardığında o delik biraz daha kapanıyor ve kalın küpe sığmıyor artık.
Lisedeyken kulağı derdilmiştim, çok uzun zaman geçti üzerinden ama hatırladığım kadarı da bu.
-
çok teşekkürler bende şuan lisedeyim yakinda deldirecegim umarim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzerine bir yara bandı yapıştırıp geçersiniz. Problem yapmazlar muhtemelen. Hatta tatildeyken deldirin, okul açılınca iyileşmiş olsun.
-
önümüzdeki günlerde düşünüyorum. aile biraz sıkıntı ama ya kardeşler birşey demiyor hatta abimin yanındayım suan o olur deldir diyo ama annem çok sıkıntı yapıyor.ama bikaç laf edip sonra bisey demez herhalde ya.
çok sıkıntı çıkarırsa takmam yara kapanır diye düşünüyorum.
Evet çözümü o kadar basit. Çok pişmanlık yaratacak bir şey de değil ama ailenin de olurunu alsan daha iyi olur.
-
ikna etmeye çalışıcam ya umarım ikna olurlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArlYolex -- 10 Ağustos 2022; 17:8:37 >
olmaz sen yapmazsın öyle şeyler falan diyor ne diyeyim şimdi ben :D
Çok üstelemene de gerek yok. Üniversiteye geçince deldirirsin. Çok önemli bir şey de değil zaten. Ya da çok istiyorsan mıknatıslı küpeler oluyor. Onları kullanabilirsin ama onlar daha çok acıtıyor kulağı baskıdan dolayı.
-
Ben kendi burnumu septum ve kulağımı deldim evde şu eczanede satılan iğnlerle yeşil olması lazım
Deldirmeden önce buz tut uyuşsun sakın uyuşturucu sprey veya krem kullanma zaten çok acıtan bir olay değil ardından hızlıca iğneyi geçir
Çelik veya titanyum küpe kullan bijuteri küpe kullanma oksitlenme yapar ve iyileşmez hatta keloid bile oluşur Allah korusun
Ben bu şekilde deldim çok sağlıklı iyileşti hiçbir sorun olmadı
Ve son olarak tabanca ile delimi önermiyorum çok geç iyileşiyor ve iğneye göre daha çok acıtır özellikle kıkırdağa çok zararlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler.
şuan tek sıkıntı ebeveynler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArlYolex -- 10 Ağustos 2022; 18:25:23 >
Ben kulağı delmiştim 1. Aydan sonra gümüş küpe takmaya başladım sonra 3 ay geçti uyurken rahatsız etmeye başladı, ben de çıkardım 1 hafta aralıklarla ara sıra taktım, geceleyin çıkardım en son 3 gün hiç takmadım kulağım kapanmıştı. küpe girmedi zorlayınca kanadı şişti. Tekrar deldirmek zorundayım
deldirince ağrı yapiyor mu?
deldikten sonra ağrı yapiyor mu
ve deldiginizde nasil bir küpe taktiniz istediğiniz mi yoksa özel bir küpe mi takmak gerek
İlk günler ağrır biraz üstüne yatmamaya çalış
kuzenim de deldirmisti gecenlerde ona direkt halka takmislar bisey olmamis onda.
deldirirsem eger bi soracagim halka takiyor musunuz diye
Sorun olmazda düz çubuklular daha kolay iyileşiyor ama sen bilirsin tabi şimdiden hayırlı olsun :)
sağol deldiricem ama anneme bagli çok sıkıntı çıkarırsa takmicam yara kapanir herhalde kendi kendine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- arı yuvası bozmak günah mı
- modiwake yan etkileri
- hüsrev ağa sözleri
- kendimi nasıl asabilirim
- gözümün içinde bir şey yok ama batıyor
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X