Şimdi Ara

KULAK ÇINLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam saat 10 da galiba 2. colamı içerken oldu(büyük bardak) bir başladı hala devam etmekte şuan rahatsız etmiyor ama elimi kulağıma kapatıyım yadayastığa koyayım inanılamz bir ses konsantre olursanız çok kötü cafein onun sebeplerindenmi 3 bardak içtim bugünyarında sınavım var ve uyuyamıyorum 11 sene sürenler varmış inş sabah kalktığımda geçer dorusu psikolojikte olabilir ben hep hala çınlıyormu diye ona konsantre oluyorum gece maç izlerken yada tv izlerken maça konsantre olunca biranda uyku bastıryor inş o ara uyurum yoksa yarın sınavda ne yapçam bilmiyorum yarın okul çıkışı kesinlikle doktara gitçem varmı benim gibi kulak çınlaması yaşıyan

• http://resim.donanimhaber.com/m_31163981/mpage_1/key_//tm.htm#31163981

2002-2009 hala kulaklarım çınlıyor 2 side

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 29 Mayıs 2009; 1:13:19 >

Orjinalden alıntı: ~Brother~

http://resim.donanimhaber.com/m_31163981/mpage_1/key_//tm.htm#31163981

2002-2009 hala kulaklarım çınlıyor 2 side

burdakinleri çoğu yüksek sese maruz kalmış yada havuzda su kaçmiş benim onla ilgisi yok inş düzelir algıç meyvesi mi ne birde karalahana geçiriyormuş bu 2 sinde u vitaminimi ne varmış

• yat uyu yav sabaha geçmezse doktora git

Bi Girdim O Tuzlu Denize Girmez Olaydım 3 4 gun Sonra Birden Çınlamaya Başladı Bir dahada Durmadı.

KatLanıyorum Bende Çok Stres Yapıyor Allah Yardımcımız Olsun
  • 1 yıl boyunca yüksek sesle kulaklıla müzik dinlemekten sağ kulağımda 35 db kayıp var sol kulağımda ise 25db size burdan tavsiye kısık seste bile olsa asla kulaklık kullanmayın ayrıca senin sorununa gelirsek bu tür bir hastalık var ne yazıkki t ile başlıyordu adı unuttum şimdi işallah o değildir çoğu insanda ara ara ince ve aralıksız ses gelir beynin içinden engelleyemessin ama geçer belkide 1-2 ay sonra tekrar aynısı olur ama eğer ama o t ile başlayan hastalık ise ömrünün sonuna kadar aynı sesi duyabilirsin sana tek tavsiyem yarın asla ihmal etme doktoru ilk işin doktora gitmek olsun ayrıca sıradan kulak burun boğazcıya gitme çok ilgisiz olabiliyorlar iyice araştır en iyisine gitmeye çalış

Orjinalden alıntı: Bob Marley

1 yıl boyunca yüksek sesle kulaklıla müzik dinlemekten sağ kulağımda 35 db kayıp var sol kulağımda ise 25db size burdan tavsiye kısık seste bile olsa asla kulaklık kullanmayın ayrıca senin sorununa gelirsek bu tür bir hastalık var ne yazıkki t ile başlıyordu adı unuttum şimdi işallah o değildir çoğu insanda ara ara ince ve aralıksız ses gelir beynin içinden engelleyemessin ama geçer belkide 1-2 ay sonra tekrar aynısı olur ama eğer ama o t ile başlayan hastalık ise ömrünün sonuna kadar aynı sesi duyabilirsin sana tek tavsiyem yarın asla ihmal etme doktoru ilk işin doktora gitmek olsun ayrıca sıradan kulak burun boğazcıya gitme çok ilgisiz olabiliyorlar iyice araştır en iyisine gitmeye çalış

İsmi Tinnitus ve vertigo
    Hastalığı.
    Kulak Çınlaması
    14 yıl önce açıldı
    Kulak Tıkanması
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Migrenim çoştuğunda kulaklarım felaket çınlar. Eski tarihlerde TRT nin geceleri çıkardığı ses gibi..

birde sadece sağ kulak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 29 Mayıs 2009; 1:30:17 >

:( Bende Doktora gittim Gitmediğim Yer KaLmadı Doktor kafana takma kulaklarını dedi ancak boyle iyi olabilirsin içini yakmak istemem intihara kadar götüyor

tinnitus tedavisi yaz googleye dostum

• DertLeşmeye geLdim Moral Bozmak Ne Haddime DoStum Sen iyi Ol Benımki kaLsın Ok

2002 2009 Az Değil 7 Senedir Çekiyorum

Orjinalden alıntı: ~Brother~

DertLeşmeye geLdim Moral Bozmak Ne Haddime DoStum Sen iyi Ol Benımki kaLsın Ok

2002 2009 Az Değil 7 Senedir Çekiyorum

eyw saolda insan dertleşirken kötü şeyler söylemez üstad biraz moral verir benbide pinpirikliyim valla kafaya taktımmı 4 te bile giderim neyse unutmaya çalışam
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.