Şimdi Ara

Kulağımı deldirdim sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün kulağımı deldirdim üstünden 1 gün geçti ama hiç birşey anlamadım daha önce farklı yerde deldiren arkadaşlarımın kulağı şişmişti sızlamıştı falan bende 1.5 gündür hiç birşey yok kulağımda küpe yokmuş gibi hissediyorum ara ara çeviyorum birde furocin sürüyorum ara ara ne kadar süre su değmemesi lazım onu sormayı unuttum.

• 15 gün bekle garanti olsun, ben 3. Günde 1 saat çıkardım tekrar girmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam 7 gün çıkartmayacağım bayram sonuna kadar çıkartırsamda başka küpe takarım hemen saniyelik benim soracağım duş alsam birşey olurmu acaba
  • 7 gün sonra yap. Yada kafanı yıkama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 hafta oldu okulda çıkarttığım zaman bile kabuk bağlıyo gerçi kapanmıyo kabuğu yolup takıyorum hemen ama bu yara tam olarak ne zaman geçer
  • 1 ayı bulur ama hiç çıkarmaman lazım hem kapanmaması için hemde mikrop kapmaması için.Mikrop kaparsa davul gibi olur kulağın dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

1 ayı bulur ama hiç çıkarmaman lazım hem kapanmaması için hemde mikrop kapmaması için.Mikrop kaparsa davul gibi olur kulağın dikkat et

Hocam okulda mecburen çıkarıyorum bu arada tipim nasıl konusundaki yorumunuzu unutmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dün kulağımı deldirdim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyoser

quote:

1 ayı bulur ama hiç çıkarmaman lazım hem kapanmaması için hemde mikrop kapmaması için.Mikrop kaparsa davul gibi olur kulağın dikkat et

Hocam okulda mecburen çıkarıyorum bu arada tipim nasıl konusundaki yorumunuzu unutmadım

Bende lisede deldirmiştim yarabandı yapştryrdm grnmesn diye yara oldu diyordum öle geçiyordum way be ne günlerdi :)

• quote:

quote:

quote:

Bende lisede deldirmiştim yarabandı yapştryrdm grnmesn diye yara oldu diyordum öle geçiyordum way be ne günlerdi :)

Bu arada klasik oldu ama yinede yorumunuz çok güldürdü hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada klasik oldu ama yinede yorumunuz çok güldürdü hocam

gülelim güzelleşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.