Şimdi Ara

Küfür (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben bu başlığı küfürü önleyelim bak stadlarımızda küfür olmasın diye açmadım.Bu başlığı açmamın sebebi ORTADA NE FENERBAHÇE VAR NE BİRŞEY BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE ARASINDA BİLMEM KAÇ PUAN FARK VAR RAKİBİNİZ DEĞİLİZ BİRŞEY DEĞİLİZ ÜSTELİK BİR HAZIRLIK MAÇINDA Fenerbahçe ye küfür ediyorsunuz bu nedir onu anlamadım.Sen bu yazdıklarımı anlıyorsun ama anlamamazlıktan geliyorsun tabi gerçekten anlamıyorsan sende bir sorun var özür dilerim.

csb;

Dikkat edersen futbol forumundayız en son basketbol da Bjk Fenerbahçe yi yendi sportif başarıdan kastım futboldaki başarı.
  • bursa gibi bir bekleyenimizmi var acaba ki
    bazıları cıkıp bize sevilmiyosunuz diyo
    bir yalan soyluyosunuz ve o yalana inanıyorsunuz
    GARİPSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

ilkerinanç;

Ben bu başlığı küfürü önleyelim bak stadlarımızda küfür olmasın diye açmadım.Bu başlığı açmamın sebebi ORTADA NE FENERBAHÇE VAR NE BİRŞEY BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE ARASINDA BİLMEM KAÇ PUAN FARK VAR RAKİBİNİZ DEĞİLİZ BİRŞEY DEĞİLİZ ÜSTELİK BİR HAZIRLIK MAÇINDA Fenerbahçe ye küfür ediyorsunuz bu nedir onu anlamadım.Sen bu yazdıklarımı anlıyorsun ama anlamamazlıktan geliyorsun tabi gerçekten anlamıyorsan sende bir sorun var özür dilerim.

csb;

Dikkat edersen futbol forumundayız en son basketbol da Bjk Fenerbahçe yi yendi sportif başarıdan kastım futboldaki başarı.

yazdıklarını bi oku bakalım öylemi yazıyor orada.
    sen ne yazdığının farkında değilsen benim yapabileceğim birşey yok bu konuda sen kusura bakma asıl.

bak sana birşey anlatayım.
    benim bir arkadaş var Fenerli.küfürlü falanda konuşmaz öyle.
    ama bazen oturup beraber Fener maçı seyrediyoruz.
    ya arkadaş Fenerli futbolcu gol kaçırdığında veya Fenerli bir futbolcuya sert girildiğinde öyle bir küfürler ediyorki ben hayatımda duymadım bu tür küfürler.
    nasıl yani adam birde maça gitse ve Fener kötü oynasa yada hakem hataları şu bu olsa bu adamı sen mi gelip durduracaksın yoksa Aziz mi?

konuşmak için konuşuyorsunuz ama boş oluyor genelde...o yüzden kendi işinize bakın.
    ha küfürü tartışalım gelin ona varım.
    ama adam gibi yapın şunu.
    arada Beşiktaşa ve seyircisine arada laf giydireyim diyerek açtığınız topiclerden ben ne yapmaya çalıştığınızı anlıyorum,çocuk yok karşınızda.
    BJK seyircisi maçta küfür eden 1000 adet dıngıldan ibaret değil.
    aklınızı başına alın ve haddiniz bilin...

• küfür derken toplu küfürle,kişilerin kendi başlarına ettiği küfürleri ayıramıyor musun?
  • ben neyi ayırıp ayıramayacağımı çok iyi biliyorum da sen benim ne anlattığımı pek anlamamışsın.
    o yüzden birde sen çıkma şimdi başıma...
  • bence sen hiçbirşey ayıramıyorsun hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun bak oraya büyük harflerle yazdım.İlk mesajdada aynı şeyleri yazmıştım haklısın farklıydı küçük harflerle yazmışım aynı şeyleri.
  • quote:

ligde beşiktaş saçma sapan sonuçlar almış gerilere düşmüş uefa da türkiyeden başka bir takımın lider çıkabileceği bir grupta ilk 3 e girememiş bir takımsın senin fenerbahçe ile ne işin var.Forumun spor bölümüne bakıyorum bjk büyüktür bjk rekor kırmış diye başlıklar üstte.Ne yazıkki bana göre siz bu kafayla ne büyük olursunuz nede başka birşey yazık.

yazmışsın kardeşim.
    laf salatası yapıp durma.

seni rahatsız eden küfür mü yoksa BJK takımı veya taraftarımı?
    sadede gel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

ligde beşiktaş saçma sapan sonuçlar almış gerilere düşmüş uefa da türkiyeden başka bir takımın lider çıkabileceği bir grupta ilk 3 e girememiş bir takımsın senin fenerbahçe ile ne işin var.Forumun spor bölümüne bakıyorum bjk büyüktür bjk rekor kırmış diye başlıklar üstte.Ne yazıkki bana göre siz bu kafayla ne büyük olursunuz nede başka birşey yazık.

yazmışsın kardeşim.
    laf salatası yapıp durma.

seni rahatsız eden küfür mü yoksa BJK takımı veya taraftarımı?
    sadede gel...

Böylece anlamadığı tezimi desteklemiş oluyorsun.Ben onları yazarken küfüre neden arıyorum ve neden çıkaramıyorum.Hepsini baştan sona oku anlayan anlamış bir sen anlamadın.

• beşiktaş bizi şükrü saracoğlu'nda bizi 4-3 yendiklerinde bizim onları alkışladığımızı unuttular herhalde hangi stadda böyle bir şey war birde geliyorsunuz fenrbahçeliler küfür ediyor sizin bütün maçlarınızda küfür war be hazırlık maçlarında bile...
  • BJK TARAFTARI HAZIRLIK MAÇINDA KÜFÜR ETMİŞMİŞ DE. YOK FENER TARAFTTARI BJK Yİ ALKIŞLAMIŞ DA. YA BIRAKIN BOLE ŞEYLERİ. SORSAN HERKEZ KÜFÜRE KARŞI AMA MAÇA GİTTİNMİ SALLAYAN SALLAYANA KÜFÜRLERİ.TOPİGİ AÇAN ARKADAŞ POLEMİK ORTAMI YARATIYOR ACABA FARKINDAMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ben neyi ayırıp ayıramayacağımı çok iyi biliyorum da sen benim ne anlattığımı pek anlamamışsın.
    o yüzden birde sen çıkma şimdi başıma...

yazdıklarından pek öyle görünmüyor.. FB Stadın'da arkamda oturan adam(her maç)tek başına küfür ediyor,söyleniyor Ü.Özat düşmanı bile diyebiliriz adama..Bundan bir şey olmaz o adam kendi çapında söyleniyor kimse de takmıyor.Ancak Bjk maçlarında 5000 kişi FB'ye küfür ediyor.Sen bu farkı ayırt et önce sonra konuş!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.