Şimdi Ara

Kudret Ana Lokumları-Lokum Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geleneksel Lokumun Doğru Adresi



    Lokum ülkemiz adına geleneksel lezzetlerin en önemlilerindendir. Geleneksel Türk lokumu, dünyanın her yerinde bilinir ve sevilerek tüketilir. Buradan hareketle lokum üretiminde geleneksel tariflere bağlı kalmak şarttır. 10 yılın tecrübesiyle kudret ana lokumları geleneksel damak zevkini yansıtmaktadır.



    Geleneksel Lokumun Günümüze Gelişi



    Lokum, dünya ülkelerinde Turkish Delight adıyla satışa sunulur. Kendine has lezzetiyle lokum yabancı kültürlerin beğenisini kazanmıştır. Özellikle farklı tatlara sahip olan orijinal lokumlar daha da ilgi görmektedir. Bu ilgiyi gören lokum 600 yıla dayanan bir geçmişe sahiptir. İlk olarak 15. yüzyılda üretilmeye başlanmıştır. 17. yüzyılda ise, saray mutfağının vazgeçilmezi olmuştur. İlk zamanlarda pekmezle yapılan lokum, sonradan şeker kullanılarak üretilmiştir. Bunda padişah 1. Abdülhamit'in katkıları vardır. Lokum ustaları 18. yüzyılda bu lezzeti Avrupa'ya taşımıştır. O günden beri Avrupa'nın da sevdiği bir yiyecek olmuştur.



    Günümüzde özellikle Balkan ülkelerinde bilinen bu yiyecek, kahveyle servis edilmektedir. Bunun dışında Kuzey Amerika, Brezilya gibi ülkelerde de bilinmektedir. Bu kadar geniş çerçevede bilinen lokumlar, özel yapım aşamalarına sahiptir. Her çeşit lokumun yapılışı, farklı bir özen ister. Bu özene riayet eden kudret ana sizlere en leziz lokumları sunmaktadır.



    Geleneksel Lokum Çeşitleri



    Lokumlar oldukça farklı çeşitlere sahiptir. Bunlarda çeşitli kuruyemiş türleri kullanılarak üretilenler öne çıkmaktadır. Antep fıstıklı lokum, en çok beğenilen türdür. Badem, ceviz, fındık kullanılarak üretilen lokumlar da vardır. Lokumların üzerinde Hindistan cevizi, pudra şekeri kullanılabilir. Lokum çeşitlerinde, meyve kullanılarak yapılanlar da hayli ünlüdür. Hatta bu yöntem Avrupa da jöle olarak bilinen tatlının temelini oluşturmaktadır. Geleneksel lokumlar arasında güllü lokum önemlidir. Portakal, limon, ahududu özlü lokumlar da mevcuttur. Geleneksel kudret ana lokumları, bahsedilen tüm bu çeşitleri başarıyla sunmaktadır. Hatta yılların getirdiği tecrübelerle özel lokum çeşitleri de üretilmektedir. Örneğin pirinç patlağı, muzlu çikolatalı lokumlar en özel çeşitler arasındadır. Narlı, kivili, vişneli çeşitler de en lezzetli meyveli lokumlardır.



    Geleneksel tarifleri geliştiren Kudret Ana, sizlere yüksek kaliteli lokumları sunmaktadır. Krema ve çeşitli lezzetlerin birleşiminden oluşan lokumlar, özellikle beğenilmektedir. Bal, pekmez, süt gibi doğal ürünler lokumların lezzetinin sırrıdır. Lokumlar arasında çifte kavrulmuş, duble malzemeli çeşitler mevcuttur.



    Geleneksel Lokumun Hazırlanışı



    Lokum üretimi, özel kuralları içermektedir. Hijyen, bunların arasında en önemlisidir. Firmamız tarafından yapılan üretimde, hijyeni esas almaktayız. Ayrıca üretimde kullanılan malzemelerin doğallığına özen göstermekteyiz. Üretimini sağladığımız lokumların hiçbiri, sağlığa zararlı maddeleri içermemektedir.Lokum, geleneksel bir lezzettir. Bu lezzeti yakalamak adına eskiden beri kullanılan tariflere bağlı kalmak gerekir. Ancak günümüzün teknolojik imkanları da lezzete ulaşmanın bir diğer yoludur. Firmamız, üretimlerinde geleneksel yöntemleri, teknolojik ögelerle birleştirmektedir. Üretim yapılan süreçte kullanılan ekipmanlar, çağımızın son teknolojisini yansıtmaktadır. Firmamızın sahip olduğu sertifikalar, güvenli üretimin kanıtıdır. ISO 9001 sertifikası kalitesini ispatlayan kuruluşlara verilen bir belgedir. Ayrıca ISO 22000-2005 belgesi de gıda güvenliği adına değer taşır. Firmamız, size sunduğu hizmetleri, bu belgelerin güvencesiyle vermektedir.



    Geleneksel Lokumlar Online Alışveriş Mağazasında



    Kalitesinden ve güvenliğinden ödün vermeyen Kudret Ana lokumlarını online mağazamızdan satın alabilirsiniz. Sistem üzerinde damak zevkinize uygun birçok lokum çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünleri en uygun fiyatlar üzerinden sipariş etme şansına sahipsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı mevcuttur. Sistemde orijinal gül yapraklı lokumdan, piramit lokuma birçok seçenek var. Hatta sarma lokum, meyveli lokum, fitil lokum çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgiler, ürün başlıklarında mevcuttur. Bu geleneksel lezzetten mahrum kalmamak için hemen sipariş verebilirsiniz.https://www.kudretana.com.tr
    https://www.kudretana.com.tr/lokumlarKudret Ana Lokumları-Lokum Siparişi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretana -- 16 Şubat 2019; 18:3:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.