Şimdi Ara

Küçükken ortalama bir tip,büyüyünce çok kötü bir tip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür bunu dusunuyorum.kucukken yani 8. Sınıfa kadar olan süre zarfında bulunduğum ortamlarda yani sınıfta sokakta vs tipim ortalamaydi.kizlar ilgi gösterirdi.hatta ortalamadan bir tık daha iyiydi.

Ama şimdi büyüdüm tam tersi sınıfta sokakta heryerde neredeyse en kötü tipli kişi benim.tipim kötü num bile altına düştü.

Böyle birşey mümkün olabilir mi arkadaşlar ben neden böyle oldum? Çocukken zayiftim herkes yemek ye vs diye diye bende çok fazla.seker hamur işi yerdim.gerci öyle hacim anlamında çok bişey degismesede kucukken hatlarim daha keskindi.yuz hattım felan.sebebi ne arkadaşlar lütfen belki duzelebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela sakalsız uzun ince yüzün; küçücük, geride kalan çenen varsa yan profil berbat oluyor. Karşıdan bakınca belki çok yakışıklısındır ama insanlar seni daha çok yandan görüyor. Sakal olunca bu retrognati gizleniyor. Toplumun çoğunun ağzı yüzü çenesi vs yamuk(ki normal bir durum) ama sakalı olduğu için gizleniyor.

• Bir de işin özünde para var. Kulağı anten gibi, tipi gerçek manada maymuna benzeyen ama altında son model bir araba ve mekanlara girince saygı görcek parası olan tiplerin de her zaman altına yatacak birileri oluyor.

• Bende de tam tersi oldu gibi. Çocukluğum güzeldi, ergenliğe doğru çirkinleştim -bence- Lisede yüzüm daha bir oturmaya başladı, şuanda daha da oturaklı bir tipim var. Kendime yakışan saçı-sakalı, giysileri bulduğum içindir belki. Ama erkeklerde zirve noktası 28 deniyor. Daha 5 senem var önümde zirve dönemim için. Bence sen de bekle biraz.

• Young Sinatra kullanıcısına yanıt

Ağa ben gitgide tipsizlesiyorum 28 de iyice berbatladirim heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.