Şimdi Ara

Küçükken bir serçem vardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yaşlarında filandım. Bahçeli evde oturuyorduk o sıralar, yerleşim fazla yoktu. Beton bina yığınları da yoktu. Güzel sayılmasın, iyi olmasın ama idare eder bir manzası vardı. Bilirsiniz ağaçlar filan. Bir öğle vakti cam açıkken içeri bir serçe girdi. Girdiği gibi telaş yaptı içerde kapana kısıldığı için. Debelenirken duvara filan çarpıp kanadını incitti. Neyse ben dedim "ben bu kuşa bakarım. buna uçmayı öğretirim." Sal filan dediler. Annesi gelir onu alır dediler, dinlemedim. 10 yaşındayım. Ağlardım alsalardı zaten. Kuşa uçmayı öğreticem diye o gün çizgi filmlerden öğrendiğim bir taktiği yapmaya karar verdim. Hayal meyal hatırlıyorum çizgi filmi. Ağaçkakan Woody olabilir. Orada gördüğüm gibi kuşun ayağına bir ip bağladım. Kalın bir ip değil, ip işte. Bildiğimiz. Kuşu havaya atıp kanat çırpmasını sağlamaya çalışıyordum. Bir, iki kere denedim. Kuşu yakalamak zorunda kaldım. Kanat çırpamıyordu. Dedim "allahın hakkı üçtür" bir kere daha attım kuşu havaya. Bu sefer bayağı yükseğe atmıştım yer çekiminden destek alsın diye. Bacağındaki ip gerildi ve kuş bana doğru gelmeye başladı. Yayo misali. Kanatlarını açtı bana çarpacakken kenara kaçtım ve yere yapıştı. Koltuğun üzerine koymak için kuşu tekrar çekmeye çalıştım tam o sırada, ayağım koltuğun kenarına takıldı ve kuşun üzerine bastım. Öldü. Koltuğun arkasına attım leşini. Üzüldüm baya, gözüm karardı. Gittim diğer odaya ve allaha dua ettim. 30 dakika kadar. Cevap gelmedi, o gün bugündür nihilistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 23 Mayıs 2013; 21:57:14 >

• yaşanmışlıklar yaşanmışlıklar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.