Bildirim
Kücük Göstermek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Oha lan harbiden bende 19 yaşındayım 15 gösteriyorum sakal,bıyık, vs yokkk ama sen 13 felan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oha lan harbiden bende 19 yaşındayım 15 gösteriyorum sakal,bıyık, vs yokkk ama sen 13 felan
13 degilde genelde 16 17 diyenler oluyor, senin ss varmı_____________________________ -
Mobilim pek goremedim ama ilk fotografta gercekten kucuk gosteriyosun. Ayrica ayni sorun bende var, 21 yasindayim ama 18 gosteriyosun diyo arkadaslar. Kulublere ya da alkollu mekanlara giriste problem yaratiyorlar :D
Where is the dert?quote:
Orijinalden alıntı: KomsununOglu
Mobilim pek goremedim ama ilk fotografta gercekten kucuk gosteriyosun. Ayrica ayni sorun bende var, 21 yasindayim ama 18 gosteriyosun diyo arkadaslar. Kulublere ya da alkollu mekanlara giriste problem yaratiyorlar :D_____________________________ -
quote:
Mobilim pek goremedim ama ilk fotografta gercekten kucuk gosteriyosun. Ayrica ayni sorun bende var, 21 yasindayim ama 18 gosteriyosun diyo arkadaslar. Kulublere ya da alkollu mekanlara giriste problem yaratiyorlar :D
aynen müdür, ehliyetim ve aileme ait arabamız var, izmirde trafiğe çıksam gören üstüme sürüyor, kırmızı ışıkta durunca herkez bişi varmış gibi bakıyor, morel bozuklugu, heleki minibüscü ve otobüscüler, öyle bi üstüme sürüyorki deli oluyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuP4C -- 28 Mart 2013; 2:10:34 >_____________________________ -
Bosver daha iyi 10 sene sonra faydasını görürsün
Kız sandım lan.quote:
Orijinalden alıntı: TuP4Cquote:
aynen müdür, ehliyetim ve aileme ait arabamız var, izmirde trafiğe çıksam gören üstüme sürüyor, kırmızı ışıkta durunca herkez bişi varmış gibi bakıyor, morel bozuklugu, heleki minibüscü ve otobüscüler, öyle bi üstüme sürüyorki deli oluyorum :)
Alıntıları Göster_____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım.
-
O pantolon ne öyle?quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 28 Mart 2013; 2:12:46 >_____________________________
General Mobile Discovery
4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP | PowerVR SGX 544MP
-
quote:
Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||
Where is the dert?
trafikte dert oluyor herkez üstüme sürüyor, birde kırmızı ışıklarda herkez bişi varmış gibi bakıyor sinir bozuyorlar_____________________________ -
TİPİM NASIL SSLİ KONUSUNUN SUNUMUNU DEGİŞTİREREK SUNMAYA ÇALİŞMİŞ ARKADASİMİZ...TABİ YERSENİZquote:
Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||
Where is the dert?
trafikte dert oluyor herkez üstüme sürüyor, birde kırmızı ışıklarda herkez bişi varmış gibi bakıyor sinir bozuyorlar
Alıntıları Göster_____________________________ İnsanda bozuk olunca maya; ne ar tanır, nede haya!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Key
TİPİM NASIL SSLİ KONUSUNUN SUNUMUNU DEGİŞTİREREK SUNMAYA ÇALİŞMİŞ ARKADASİMİZ...TABİ YERSENİZ
:) millet neresinden anlıyacağına şaşıyor tipi böyle küçük gösteren varsa muhabbet etmek istiyorum yada küçük gösterip bi süre sonra yüzü oturanlar varsa yorumları görmek istiyorum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: leospartali
quote:
TİPİM NASIL SSLİ KONUSUNUN SUNUMUNU DEGİŞTİREREK SUNMAYA ÇALİŞMİŞ ARKADASİMİZ...TABİ YERSENİZ
:) millet neresinden anlıyacağına şaşıyor tipi böyle küçük gösteren varsa muhabbet etmek istiyorum yada küçük gösterip bi süre sonra yüzü oturanlar varsa yorumları görmek istiyorum
BEN SÖYLİYİM OZAMN COK MERAK EDİYORSAN KOMSUMDA OYLE MİNYON SAYİLİR 25 YAS KUSUR OLDU SANİRİM HALA AYNİ VELETLER GİBİ DURUYOR ....YANİ BİŞİ DEGİŞMİYOR PEK .._____________________________ İnsanda bozuk olunca maya; ne ar tanır, nede haya!
-
Babana yaptığının(yapamadığının) onur kırıcı bi davranış olduğunu söyle.quote:
Orijinalden alıntı: Keyquote:
quote:
:) millet neresinden anlıyacağına şaşıyor tipi böyle küçük gösteren varsa muhabbet etmek istiyorum yada küçük gösterip bi süre sonra yüzü oturanlar varsa yorumları görmek istiyorum
BEN SÖYLİYİM OZAMN COK MERAK EDİYORSAN KOMSUMDA OYLE MİNYON SAYİLİR 25 YAS KUSUR OLDU SANİRİM HALA AYNİ VELETLER GİBİ DURUYOR ....YANİ BİŞİ DEGİŞMİYOR PEK ..
Alıntıları Göster_____________________________
Jason Statham
İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.
-
quote:
Beyler ciddi bir konu, benim gibi küçük gösterenler varmı forumda, bi yandan avantajlı bi yandanda artık küçük göstermek sıkıyor. yaş oldu 19 ama banamısın demiyor küçük gösteriyorum hemde baya,
forum istanbul?
bu arada ben de küçük gösteriyorum ama çok problem olmuyor._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
quote:
Beyler ciddi bir konu, benim gibi küçük gösterenler varmı forumda, bi yandan avantajlı bi yandanda artık küçük göstermek sıkıyor. yaş oldu 19 ama banamısın demiyor küçük gösteriyorum hemde baya,
forum istanbul?
bu arada ben de küçük gösteriyorum ama çok problem olmuyor.
forum istanbul evet. trafige cıkıyormusun, tek sorunum trafikte araba kullanmak_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
forum istanbul?
forum istanbul evet. trafige cıkıyormusun, tek sorunum trafikte araba kullanmak
olum araba var ehliyet var tip küçük diyorsun , ne arar bende araba. bişey olmaz , çevirme olursa göster kapı gibi kimliğin var_____________________________
-
Bende öyleyim dostum güzel birşey çıtır hatunları götürebiliriz. 19 yaşında hayatın yükünü yüzünde belli eden insanlarda varquote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgradyquote:
quote:
quote:
forum istanbul?
forum istanbul evet. trafige cıkıyormusun, tek sorunum trafikte araba kullanmak
olum araba var ehliyet var tip küçük diyorsun , ne arar bende araba. bişey olmaz , çevirme olursa göster kapı gibi kimliğin var
Alıntıları Göster_____________________________ Akıldan büyük nimet, zekadan da ağır yük tanımıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The@Thing
Bende öyleyim dostum güzel birşey çıtır hatunları götürebiliriz. 19 yaşında hayatın yükünü yüzünde belli eden insanlarda var
şikayetim yokta tek sorun trafikte minibus ve otobus şoförleri çileden çıkarıyor çıkıp birşeyde diyemiyorsun_____________________________
Benzer içerikler
- soju türkiye'de nerede satılır
- ast alt yüksekliği kadınlar kulübü
- otobüste en rahat koltuk
- ankara puro satan yerler
- düğün salonu isimleri
- deprem güvenlik bilgileri
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X