Şimdi Ara

Küçük Ekran Telefon Tavsiyesi (4 - 5 inc arasi )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar beyler 4 ile 5 inc arasi saglam ozellikleri(kamera-ses-akicilik) olan telefon tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone se
  • ıphone 6

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

iphone se

Ilk akilli telefon maceram androidle basladi ve halende androidle devam ediyorum. Android kismindaki butun telefonlar asiri derecede buyuk olmaya basladi suan kullandigim telefon lg g3 ve bana cok buyuk geliyor. Suan kucuk boyutlu telefon arayisindayim ve en cazip gelen iphone oldu birde sony compact serisi. Daha once ipod touch kullandim bir sene kadar ama hic iphone kullanmadim cok zorlanirmiyim emin degilim. Arti olarak whatsapp muzik fotograf internette gezinmeden baska telefonda birsey kullanmiyorum.

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Küçük istiyosan ve bütçede sorun yoksa kesin iphone se al zaten. 3-4 sene kafan rahat eder

• z5compact..

suya dayanıklılık parmak ızı okuyucu sd kart radyo saglam kasa ekstralarıyla
  • Bence de Sony Z5C alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 inç mi 10.1 inç mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cogu kucuk modellerde ya kamera ya Ram-islemciden kasarlar sanki Lite gibi olur..

Iphone SE ye bakın 2000 tl olmez deger kaybetmez 4 inch diyelim Sony z5c aldınız 2 seneye z6 hatta z7 cıkar elinizdekinin degeri yarıya iner...iphone ise yuksek fiyattan girer suan iphone 7 yok gelse -150 tl max zarar iphone 7s gelse bile 2sene icinde max 200 tl zarar olur Android 6 ay icinde ust model cıkmadıgı halde 400 tl fiyat duseni var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Mayıs 2016; 9:46:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.