Bildirim
KUBA XR 125 plus
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Selam. Birazdan sana ''o paraya 2. el temiz ybr ya da cbf alırsın" diyeceklerdir ama ben demeyeceğim :)
Eski kasa ybr'ye benziyor. Çinli vitesliler çok sorun çıkarmaz, çıkarsa da sorun rahat çözülür.
Kullananlar memnun gözüküyor, titreşim yok deniyor ancak yine de bir Honda ya da Yamaha kalitesi beklememek lazım. Kullanım amacı dahilinde kullanıldığında pek sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Sonuç olarak az yakan, titremeyen, sıfır km (garantili) bir commuter denilebilir sanırım.
Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuqito
Selam. Birazdan sana ''o paraya 2. el temiz ybr ya da cbf alırsın" diyeceklerdir ama ben demeyeceğim :)
Eski kasa ybr'ye benziyor. Çinli vitesliler çok sorun çıkarmaz, çıkarsa da sorun rahat çözülür.
Kullananlar memnun gözüküyor, titreşim yok deniyor ancak yine de bir Honda ya da Yamaha kalitesi beklememek lazım. Kullanım amacı dahilinde kullanıldığında pek sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Sonuç olarak az yakan, titremeyen, sıfır km (garantili) bir commuter denilebilir sanırım.
Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Teşekkürler bende aynen böyle düşünüyorum.iyice kafama yatmış oldu.kubamotor yolu gözüktü bize. -
RKS Titanic ve Mondial 125 MH Drift seçeneklerini de incele derim. Bugün Titanic modelini biraz inceledim kaslı duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuqito
RKS Titanic ve Mondial 125 MH Drift seçeneklerini de incele derim. Bugün Titanic modelini biraz inceledim kaslı duruyor
2 side güzel motorlar ama mondial düşünmüyorum,rks ise fiyat olarak ybr 125 e çok yaklaşıyo bütçei aşıyo. -
-
baya zamandır kuba kulanıyorum bi bakıma parçalar sağlam motorda iyi ama fabrika montaj yaparken tabiri caizse işi hiç sallamamış montaj berbat sıfır motor alacaksan başlangıç için yeden k parça sormana gerek yok kaza yapmassan parçayada ihtiyacın olmaz dahası madem kuba alacaksın 125 lik alma Xcg 150 al benim motordan 120 rahatlıkla görebiliyorsun motorun performans sorunu yok tavsiye ederim alır almaz lastikleri değiştirmenide tavsiye ederim lasikler şambiyelli ve son derece kalitesiz -
son olarak benimkinde titreşim yok 10 tl ile 80k gidiyorsun fazla basmamak koşuluyla rodajınıda iyi yapmanı tavsiye ederim ilk 500 km hızın 60 ı geçmesin yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X