Şimdi Ara

KUBA XR 125 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motora yeni başlayacam. Commuter/naked istiyorum. bi çok motora baktım(ybr 125,ck125,cbf150,tvs apache vb.) ama bütçem 3000 tl bunların 2. elini almak yerine kuba xr 125 alacam galiba. kanuni ya da mondial olsun istemiyorum. kullanan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

yedek parça ucuzmudur nekadar yakar gibi.titreşim vb.

KUBA XR 125 plus

• Selam. Birazdan sana ''o paraya 2. el temiz ybr ya da cbf alırsın" diyeceklerdir ama ben demeyeceğim :)
    Eski kasa ybr'ye benziyor. Çinli vitesliler çok sorun çıkarmaz, çıkarsa da sorun rahat çözülür.
    Kullananlar memnun gözüküyor, titreşim yok deniyor ancak yine de bir Honda ya da Yamaha kalitesi beklememek lazım. Kullanım amacı dahilinde kullanıldığında pek sorun çıkaracağını sanmıyorum.
    Sonuç olarak az yakan, titremeyen, sıfır km (garantili) bir commuter denilebilir sanırım.

Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuqito

Selam. Birazdan sana ''o paraya 2. el temiz ybr ya da cbf alırsın" diyeceklerdir ama ben demeyeceğim :)
    Eski kasa ybr'ye benziyor. Çinli vitesliler çok sorun çıkarmaz, çıkarsa da sorun rahat çözülür.
    Kullananlar memnun gözüküyor, titreşim yok deniyor ancak yine de bir Honda ya da Yamaha kalitesi beklememek lazım. Kullanım amacı dahilinde kullanıldığında pek sorun çıkaracağını sanmıyorum.
    Sonuç olarak az yakan, titremeyen, sıfır km (garantili) bir commuter denilebilir sanırım.

Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Teşekkürler bende aynen böyle düşünüyorum.iyice kafama yatmış oldu.kubamotor yolu gözüktü bize.
  • RKS Titanic ve Mondial 125 MH Drift seçeneklerini de incele derim. Bugün Titanic modelini biraz inceledim kaslı duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuqito

RKS Titanic ve Mondial 125 MH Drift seçeneklerini de incele derim. Bugün Titanic modelini biraz inceledim kaslı duruyor

2 side güzel motorlar ama mondial düşünmüyorum,rks ise fiyat olarak ybr 125 e çok yaklaşıyo bütçei aşıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer.mert

Arkadaşlar motora yeni başlayacam. Commuter/naked istiyorum. bi çok motora baktım(ybr 125,ck125,cbf150,tvs apache vb.) ama bütçem 3000 tl bunların 2. elini almak yerine kuba xr 125 alacam galiba. kanuni ya da mondial olsun istemiyorum. kullanan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

yedek parça ucuzmudur nekadar yakar gibi.titreşim vb.

KUBA XR 125 plus

kendimde ybr 125 var 2007 model ikinci el aldım 2100tlye xr 125 de arkadaşımda var arkadaşımın babası benim ybryi kullandı 80 km falan biyere gidip geldi kesinlikle ybr dedi.sen düşün artık.ybrnin eskisi kübanın sıfırndan daha sorunsuzdur hem aynı paraya yamaha kalitesine binmiş olursun

• ozer.mert kullanıcısına yanıt
    baya zamandır kuba kulanıyorum bi bakıma parçalar sağlam motorda iyi ama fabrika montaj yaparken tabiri caizse işi hiç sallamamış montaj berbat sıfır motor alacaksan başlangıç için yeden k parça sormana gerek yok kaza yapmassan parçayada ihtiyacın olmaz dahası madem kuba alacaksın 125 lik alma Xcg 150 al benim motordan 120 rahatlıkla görebiliyorsun motorun performans sorunu yok tavsiye ederim alır almaz lastikleri değiştirmenide tavsiye ederim lasikler şambiyelli ve son derece kalitesiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PCX 125 2014 model
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozer.mert kullanıcısına yanıt
    son olarak benimkinde titreşim yok 10 tl ile 80k gidiyorsun fazla basmamak koşuluyla rodajınıda iyi yapmanı tavsiye ederim ilk 500 km hızın 60 ı geçmesin yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.